- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.387
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirttiğiniz kişinin genel tavrı sıkıntılı olduğu için mesafeli durmalısınız diyoruz zaten.Öncelikle sürekli tartışma gibi bir durumdan bahsetmedim. İnsan kendi ilişkisini bildikten sonra başkasının ne dediğinin ne düşündüğünün umrunda olmaması gerekir. Belirttiğim kişinin genel tavrından bahsediyorum sadece.
Ama bu süreçte her şeyi gözden geçirip farkedebilmek önemliÖncelikle sürekli tartışma gibi bir durumdan bahsetmedim. İnsan kendi ilişkisini bildikten sonra başkasının ne dediğinin ne düşündüğünün umrunda olmaması gerekir. Belirttiğim kişinin genel tavrından bahsediyorum sadece.
belirttiğiniz kişinin genel tavrı sıkıntılı olduğu için mesafeli durmalısınız diyoruz zaten.
Çok güzel bir hoşbulduukkO KV seni çiğner kızımmmmmmmmmm
Valla yer o Kv seni çiğ çiğ gözünü açık tutu konu sahibesi. KVzede gelinler klübüne hoşgeldin ilk darbeni yemişsin![]()
Bu lafı geririp götüren kayınvaliden aslında sana kendi düşüncesini söylemiş..yani aslında sana söylediği lafı belki o aile yakını da söylemiştir ama konuya yorumu hoşuna gittiği için başkasının cümlesi ile sana anlatıyor.Ha belki hiç öyle bir yorum yapmadı bile kadın ..senin kayınvalide de uyduruyor olabilirGördüm evet. Zaten samimi değilim bu durumdan sonra da uzak kalmak en iyisi
Daha nişanlı iken tartışmalarınızi elalem duyuyorsa evlenince ne olacak.Bence de kadın hakliİyi akşamlar,
Ben nişanlı biriyim. Nişanlımın tanıdıklarından beni gördüğünde uzun uzun süzen ve onunla konuştuğumda ya da bir şey istediğimde duymamazlıktan gelen bir kadın, sözde samimi biriymiş bizim hakkımızda konuşmaya başlamış. Şöyle ki her nişanlı çift arasında olduğu gibi bizim de aramızda tartışma oldu. Samimi olarak belirtilen kişi ise, nişanlım için eğer araları böyleyse bitirsin tarzında şeyler söyleyip duruyor . Nişanlımın haberi yok bu konudan . Güvenilir biri değil onu anladım sizce ne yapmalıyım?
Bunu size kim aktardiysa onu sorgularimİyi akşamlar,
Ben nişanlı biriyim. Nişanlımın tanıdıklarından beni gördüğünde uzun uzun süzen ve onunla konuştuğumda ya da bir şey istediğimde duymamazlıktan gelen bir kadın, sözde samimi biriymiş bizim hakkımızda konuşmaya başlamış. Şöyle ki her nişanlı çift arasında olduğu gibi bizim de aramızda tartışma oldu. Samimi olarak belirtilen kişi ise, nişanlım için eğer araları böyleyse bitirsin tarzında şeyler söyleyip duruyor . Nişanlımın haberi yok bu konudan . Güvenilir biri değil onu anladım sizce ne yapmalıyım?