Sizce ne yapmalıyım?

Size benzer arkadaşlık durumlarım oldu benim de. Ben hep yazdım o şekilde aklıma gelenlere. Onlar da tatlı tatlı konuştular falan ama tabi ki eskisi gibi olamadı hiç. O konuşma orada kaldı, devamı pek gelmedi. Zaten iki taraf da ister istemez başka başka kişilere dönüşmüş oluyo, eski yakınlığı yakalamak çok zor. Ama yazdığıma pişman mıyım derseniz hayır. Yine olsa yine yazarım. Ne kaybedeceksiniz ki bence siz de yazın.
Evet çok haklısınız. Bu kısmı ben de düşündüm ve böyle olmasi olağan aslında. Yine de dediğiniz gibi kısa zaman içerisinde yazmayı düşünüyorum

Bazı insanlar çok kinci oluyor (hiç hazetmiyorum kinci insanlardan) öyle biri mi dört yılda az çok anlamışsınızdır. Öyleyse zaten vereceği tepki belli ama yinede ileride yazsamıydım dememek için yazın bence.

Bazı insanlar çok kinci oluyor (hiç hazetmiyorum kinci insanlardan) öyle biri mi dört yılda az çok anlamışsınızdır. Öyleyse zaten vereceği tepki belli ama yinede ileride yazsamıydım dememek için yazın bence.
Yani o kadar kinci bir insan olduğunu düşünmüyorum, en azından onu tanidigim kadarıyla değil. Tabii insanlar zamanla değişiyor, sürprizlere açık olmak lazım :)

Yazarsan cevap gelirse de gelmese de yaz bize G Gizeemmss
Selamlar :) dün yazdım, kısa bir süre içerisinde o da bana döndü. Gayet güzel bir şekilde konuştuk. :) Hatta kendisi evlendikten sonra benim olduğum şehre taşınmış, önümüzdeki hafta sonu için sözleştik :)
Hepinize destekleri için teşekkür ederim. Belki bu kadar yüreklendirmeseydiniz yazamazdım.

Selamlar :) dün yazdım, kısa bir süre içerisinde o da bana döndü. Gayet güzel bir şekilde konuştuk. :) Hatta kendisi evlendikten sonra benim olduğum şehre taşınmış, önümüzdeki hafta sonu için sözleştik :)
Hepinize destekleri için teşekkür ederim. Belki bu kadar yüreklendirmeseydiniz yazamazdım.
aaa ne güzel e bu süreçte her iki tarafta olgunlaştı da yani
İnş güzel bir şekilde devam eder arkadaşlığınız

aaa ne güzel e bu süreçte her iki tarafta olgunlaştı da yani
İnş güzel bir şekilde devam eder arkadaşlığınız
6 yıl geçti, ister istemez biraz olgunlaşmıştık aslında :) bakalım artık hayırlısı olsun. En azından birbirimize hal hatır sorabilecek durumda olmamız da bir adım diye düşünüyorum.

Yazın ne olacak
Fotoğrafını beğenin
Sonra da “ seneler sana yaramış , hamilelik çok yakışmış nasıl gidiyor hayat tarzı ? “ bir şeyler yazın.

Back
X