Sizce ne yapmalıyım?

Zeynepsnmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
1
0
1
19
Selam bebişler ben 19 yasındayım öğrenciyim her şeyim çalınıyor mesela bu sene dershaneye gittim Mac rujlarım kiko allığım tarte dudak balmım bunlar aklıma gelenler ama hepsi pahalı olanlar kozmetik ürünlerim bunun bir cözümü varmı sadece dershanede değil gittiğim bir cok yerde oluyor artık alacak gücüm kalmadı ne yapmalıyım

Selam bebişler ben 19 yasındayım öğrenciyim her şeyim çalınıyor mesela bu sene dershaneye gittim Mac rujlarım kiko allığım tarte dudak balmım bunlar aklıma gelenler ama hepsi pahalı olanlar kozmetik ürünlerim bunun bir cözümü varmı sadece dershanede değil gittiğim bir cok yerde oluyor artık alacak gücüm kalmadı ne yapmalıyım
Yanınızda kimle gidiyorsanız o çalıyordur . Her gıttıgınız yerde kim napsın sizin rujunuzu 🤣🤣para cüzdan dururken hırsız dudak balmısı çalmaz. yani en azından her gıttıgınız yerde olması saçma geldi

Bu çok mantıksız değil mi ya? Her gittiğin yerde çantanda pahalı kozmetik ürünleri olduğunu kim nerden bilebilir? Bir-iki yer demiyosun ki her gittiğin yer diyosun. Etrafta sürekli şöyle rujum var, böyle allığım var, şu kadar para ödedim falan diye anlatıyo musun?

Yeni nesil apacaip oldu, dersaneye çalışmaya gidersin arkadaşım kafanı gömer çalışırsın. Ondan ayrıca ben lisedeyken makyaj yapan yoktu, öyle allık mallık süren zaten yoktu. 19 yaşında gencecik bir kızın allıkla ne işi olur, zaten 19san cildin pırıl pırıldır. 19da allık sürersen hem cildine zarar verirsin hem Bülent Ersoya dönersin. Yeni nesil bir garip, yaşa gençliğini zamanından önce büyümeye ne gerek var :KK51: Neyse asıl konuya döneyim sen boyanmaya zaman harcarken rakiplerin çalışır depar atar sen derujun elinde arkalarından bakakalırsın

calinmak degil de belki de bi yere koyup unutuyorsundur eger ayni kisilerin yaninda kayboluyorsa bi düsün derim

bilemedim

Eklentiler

• zor.webp
    zor.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 11
Her yerde makyaj eşyanız çalınıyorsa acaba kaybediyor olabilir misiniz? Yada sık buluştuğunuz çevrenizde hırsız var.

Ayrıca gerçekten merak ettim. Dershanede ders çalışırken makyaj malzemelerini ne yapıyorsunuz?

Back
X