Sizce ne yapmalıyım?

chericheri0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
10
0
1
1 hafta konuşup sonrasında sevgili olduk bütün her şey çok hızlı yaşandı temas vs evime almıştım onu fakat bundan sonra onunla cinsellik yaşamak istemiyorum çünkü ilişkimiz temiz olsun ve bundan ibaret olsun istemiyorum evlilikten sonra düşünüyorum ama anlık duygularla böyle bir şey yaşandı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu konuşmalı mıyım? Yanlış anlaşılır mıyım? Ondaki ilk izlemimim nasıl bilmiyorum evime ne sıklıkla almalıyım ilk defa böyle bir şey başıma geliyor? Temas oldu sadece ileri gitmedik. Bu ilişkinin bitmesi mi iyi kalması mı? Bu durumu daha önce deneyimlemiş abi abla tavsiyesine ihtiyacım var ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendimi bu sebepten kötü hissediyorum.

Yaş kaç canım, evlenmeden olmayacaksa ona göre davran, olacaksa da öyle mi böyle mi olacak diye kendini didikleyip durma akışına birak, tanıştınız diye de hemen evleneceğiz diye plan yapma, çünkü o işler öyle ilerlemiyor

O günden sonra ilgisini kesmedi ve bir soğuma görmedim bu iyi mi kötü mü yoksa tekrar olacağından umutlu olduğunu için mi böyle davranıyor?

21

Peki bu durumu onunla nasıl konuşmalıyım

21 yasındasın 1 haftalık erkegı evıne alma cesaretini tebrık ederım. Verımlı sadakaların varmıs demek kı ama dıkkatlı kullan bıtmesın.
Dısarıda buluş
Anlık duygulara kapıldım işte bitirsem mi bitirmesem mi ilişkimizi bilmiyorum ona karşı artık savunmacı hissediyorum yani sürekli bir kendimi koruma moduna alıyorum amacını bilmediğim için fakat bitirirsem hakkımda ne düşünür bilmiyorum

Bıtırmene gerek yok nıyetını henuz bılmıyorsun ama dısarıda gorus, ıyıce tanı
Başbasa kalırsan ılıskının amacı degısır

Hayir, hayir demektir ancak bizim ulkemizde bu medeniyet seviyesine ermis insan cok az. Dolayisiyla evine aldigin icin bakis acisi "kesin benle sevisecek" noktasinda dolaniyor artik.

Muhtemelende sevistikten sonra ghostinge baglayacaktir.

Hayirin hayir oldugunu bilen erkekleri takdir ediyor ve konunun disinda birakiyorum. Ben 1 haftalik adam icin bu kadar dusunmezdim.

Peki bir tavsiye verecek olsaydınız ne söylersiniz ben gidip gitmemek arasında kaldım ne yapmalıyım

Peki bir tavsiye verecek olsaydınız ne söylersiniz ben gidip gitmemek arasında kaldım ne yapmalıyım
Bi sure ev bahsini hic acmadan gorusun, halinden tavrindan arzusunun ne oldugu belli olacaktir. Ev bahsi acilirsa 1-2 sefer müsait olmadığınızı soyleyin, baski kurarsa amaci belli olur.

Bi sure ev bahsini hic acmadan gorusun, halinden tavrindan arzusunun ne oldugu belli olacaktir. Ev bahsi acilirsa 1-2 sefer müsait olmadığınızı soyleyin, baski kurarsa amaci belli olur

Bi sure ev bahsini hic acmadan gorusun, halinden tavrindan arzusunun ne oldugu belli olacaktir. Ev bahsi acilirsa 1-2 sefer müsait olmadığınızı soyleyin, baski kurarsa amaci belli olur.
Telefonda konuşurken seninle sarılmak vardı benimle daha çok vakit geçirmekten vs bahsedip durdu kız arkadaşları da var onları benim için silmeyeceğini söyledi

Telefonda konuşurken seninle sarılmak vardı benimle daha çok vakit geçirmekten vs bahsedip durdu kız arkadaşları da var onları benim için silmeyeceğini söyledi
Yılık yılık yerini yapiyor yani, gonlunuzde sevismek var ise, pişman olmayacaksaniz izin verin, yok evlilik oncesi se*s bana gore degil diyorsaniz defedin, cunku bence adamin amaci evlilik degil.

Direk söyle böyle bi durum oldu ama daha sonra çok rahatsız hissettim kendimede kızdım bu yüzden bundan sonra ağırdan almamız daha doğru olur bu kadar. Zaten adam gibi adamsa yapışmaz saygı duyar
Eve ben istemediğim sürece almayacağımı çevreden dolayı yanlış anlaşılmak istemediğimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…