• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızce ne yapmalıyım

yasam0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
448
76
13
33
Arkadaslar bur aydır gorustugum bırı var gecen bahsettım en son arabada bosaldı bnde cıkıp gıttım o gunden sonra tekrar aradı sacmaladıgını soyleyıp ozur dıledı bnde buyuk saygısızlık bana karsı dedım olmucagına soyledım saygı duyarım dedı bıde ıstanbula gıdıcekmıs bnde ne ısın var dedım ısrarla soylemedı benı onemsemıyor cok bellı anlamıstım ama bu sefer cok barız 10 gundur yok aklına gelınce benı arıyor bu bnde takıntı oldu bu adamı unutmak ıcın engelleyım mı oynıyor benle kesınlıkle ben bıtırmelıyım lutfen lınclemedenn cvp verin

Arkadaslar bur aydır gorustugum bırı var gecen bahsettım en son arabada bosaldı bnde cıkıp gıttım o gunden sonra tekrar aradı sacmaladıgını soyleyıp ozur dıledı bnde buyuk saygısızlık bana karsı dedım olmucagına soyledım saygı duyarım dedı bıde ıstanbula gıdıcekmıs bnde ne ısın var dedım ısrarla soylemedı benı onemsemıyor cok bellı anlamıstım ama bu sefer cok barız 10 gundur yok aklına gelınce benı arıyor bu bnde takıntı oldu bu adamı unutmak ıcın engelleyım mı oynıyor benle kesınlıkle ben bıtırmelıyım lutfen lınclemedenn cvp verin
Ztn ne ıletısme gecmedım gorusmedımde

Sen hala bu herifle misin?
Ne desek boş sen bildiğini okuyacaksın. Kaç kişi yazdı sana burada önceki konularda. Hala bitireyim mi diyorsun yok evlen.

sizin kendinize saygınızin olmaması gerekir bu kişiyi düşünmeye devam etmeniz durumunda, onun zaten saygısı yok, ne kadar cinsellik için zorlarim derdinde belli, arada yoklar o kadar, ne beklediginizi ben anlamadım.

Sizi anne babanızda mı hiç sevmedi anlamadım ki, sizi bedava ve kolay seks için kullanmaya çalışan birine bu kadar yapışmanızın başka bir açıklaması yok sanki.

Back
X