sizce ne yapmalıyım?

uzun süreli birlikteliği olan arkadaşlarıma bakyorum şimdi ya nişanlılar ya da evliler bizden sonra başlayan ilişkiler bile evlilikle noktalandı ben hala yerimde sayıyorum neden diyorum allahım neden ben bunu yaşıyorum çevremde çok sevilen ve kısmeti bol olan biriyim ama beyefendi yüzünden kimsyei de istemiyorum üzülüyorum bu halime ne yaptım ben bunu hakedecek allahım?

hep derlerdi inanmazdım ailelerde evleniyor diye ama şimdi nekadar doğru diyorum...
aynı masada oturuyorsun anne baba diyorsun seni istemediklerini sevmediklerini bile bilee onları birdaha sevebilirmisin hakaretleri unutabilirmisin??
sadece eşinle evlenmiyorsun ailesiylede evleniyorsun gerçekten öyleee..
seni bir kere yarı yolda bırakmış biri kendini affettirip tekrar aynı şeyi yaparsa yıkılırsınn..
kesin ve net gelsin sana kısa zamanda süre falan vermeee benceee...hayal kurma olursaa olurr olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın canımmm..

evet bu ara forumda o kadar çok okuyorum ki yok annesi istemedi tartıltık ablası istemedi falan bu tarz şeyler çok çıkmaya başladı halbuki bırak çocuun seviyosa mutluysa bırak ya ne karışıyosun insanlara bide bunun vebali var

umarim hersey duzelir madem senin ailen sorun etmiyor snein yasadigin sehre tasbirsin evlendiginiz zaman peki olmazmi

olmaz bebeğim bende isterim ama ailesinin isticeğini sanmıyorum o da gelmez.gecen aradığında adanada banka mulakatındaymış inşallah dedim memleketin dışında bi yerde çalışırsın daha sık görüşürüz yok cnm öle deme evimde kalayım daha çabuk para biriktireyim seni alayım diyo:)ağlasam mı gülsem mi?

evet bu ara forumda o kadar çok okuyorum ki yok annesi istemedi tartıltık ablası istemedi falan bu tarz şeyler çok çıkmaya başladı halbuki bırak çocuun seviyosa mutluysa bırak ya ne karışıyosun insanlara bide bunun vebali var

maalesef bunu genelde erkek annesi yapıyor işte kendi istediğim olsun diye baskı yapıyorlar ona da gösteriyormuş şu kızı beğen alalım diye pazardan elma seçiyo sanki...erkeğinde sesi çıkmayınca anne istediği gibi kullanıyo hakkını..

erkeğin karakteri çok önemli eğer ailesine seni savunabilcek biriyse hiç korkmaaa ama değilseeee çok pişman olursunn....hayırlısı olsun inşşş...
benimde abim var annem herzaman sevdiğini getir ben asla karışmam demiştii mutluda olsa mutsuzda olsa kendi seçimiii...
annesimi alıp koluna takcak(başka birşey derdimde demek istemedim:):) ) hayret bişey ne karışır bilmem...

Allah yardimcin olsun canim ne demeli bilemiyorum
yukari tutukrsen biyik assagi tukursen sakal ama sevgiline ilerde yasayabileceginiz sorunlari anlatsan bunlara gous gelebilecekmi seni annesinin soylediklerine karsi koruyabilecekmi

erkeğin karakteri çok önemli eğer ailesine seni savunabilcek biriyse hiç korkmaaa ama değilseeee çok pişman olursunn....hayırlısı olsun inşşş...
benimde abim var annem herzaman sevdiğini getir ben asla karışmam demiştii mutluda olsa mutsuzda olsa kendi seçimiii...
annesimi alıp koluna takcak(başka birşey derdimde demek istemedim:):) ) hayret bişey ne karışır bilmem...

cnm senin söylemek isteyipte söyleyemediğini ben de içimden sürekli söylüyorumm....benim de erkek kardeşim var bende senin dediğin gibi anneme sürekli uyarı da bulunuyorum karışmayın die..

Allah yardimcin olsun canim ne demeli bilemiyorum
yukari tutukrsen biyik assagi tukursen sakal ama sevgiline ilerde yasayabileceginiz sorunlari anlatsan bunlara gous gelebilecekmi seni annesinin soylediklerine karsi koruyabilecekmi

saol cnm teşekkür ederim şimdi ilerisini göremiyorum inan bu darbeyi yedikten sonra...

İnsan evlenmeden önce sevginin verdiği sarhoşlukla ,yaparım herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyor.
Hiç olmadı kapatırım kapımı kendi mululuğuma bakarım vaatleriyle kendi beynini kandırıyor.
Çok şükür ben validemle hiç sorun yaşamadım .Ama en ufak bişey olsa bizle ilgili olmayan bile kapınıda kapatsan ,üzerine zincirlerde vursan kendi beynin izin vermiyor mutlu olup yoluna devam etmeye .
Ne yaparsan yap o konuda tartışmalar huzursuzluk başlıyor.Adamlarda haklı bir yanda karıları diğer yanda ANNeleri ..Arada kalıp çekemiyorlar bu durumu .
Sen sen ol şunu asla aklından çıkarma canım.Evlilik sadece sevdiğin insanla yapılmıyor.Onun ailesiylede yapılıyor.Sadece eşinle mutlu olmak anlaşmak yetmiyor , ailesiylede mutlu olman ,anlaşman gerekiyor.
durum bu olmadığı zamanda her iki taraf içinde evlilik içinden çıkılmaz bir hal alıyor .SEvgiler,aşklar belkide onun uğruna döktüğün gözyaşları hepsi yalan olup ,korkunç bi kausa dönüşüyor insanların hayatı ..

Bu konu hakkında o kadar çok örnek varki ,biz mutlu olucaz diyip aileleri yüzünden mutluluğun yanından bile geçemeyen ..
Bunları göz ardı etme bence canım .Umarım hakkında hayırlısı olur .Umarım mutluluğun en güzeli şu yaşadığın üzüntünün mükafatı olur ..

İnsan evlenmeden önce sevginin verdiği sarhoşlukla ,yaparım herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyor.
Hiç olmadı kapatırım kapımı kendi mululuğuma bakarım vaatleriyle kendi beynini kandırıyor.
Çok şükür ben validemle hiç sorun yaşamadım .Ama en ufak bişey olsa bizle ilgili olmayan bile kapınıda kapatsan ,üzerine zincirlerde vursan kendi beynin izin vermiyor mutlu olup yoluna devam etmeye .
Ne yaparsan yap o konuda tartışmalar huzursuzluk başlıyor.Adamlarda haklı bir yanda karıları diğer yanda ANNeleri ..Arada kalıp çekemiyorlar bu durumu .
Sen sen ol şunu asla aklından çıkarma canım.Evlilik sadece sevdiğin insanla yapılmıyor.Onun ailesiylede yapılıyor.Sadece eşinle mutlu olmak anlaşmak yetmiyor , ailesiylede mutlu olman ,anlaşman gerekiyor.
durum bu olmadığı zamanda her iki taraf içinde evlilik içinden çıkılmaz bir hal alıyor .SEvgiler,aşklar belkide onun uğruna döktüğün gözyaşları hepsi yalan olup ,korkunç bi kausa dönüşüyor insanların hayatı ..

Bu konu hakkında o kadar çok örnek varki ,biz mutlu olucaz diyip aileleri yüzünden mutluluğun yanından bile geçemeyen ..
Bunları göz ardı etme bence canım .Umarım hakkında hayırlısı olur .Umarım mutluluğun en güzeli şu yaşadığın üzüntünün mükafatı olur ..

çok ama çok teşekkür ederim cnm yorumun için

dertsiz başına dert alma canım bir çok örnek var burda bu işten bana kalırsa hayır gelmez ...başkasını da seversin merak etme şimdi öyle geliyo sana sadece ..hayırlısı herşeyin ..

çok zor aşk bu iyi düşün canım...
şimdi dile kolay geliyor belki ama ben ileride çok zorlanacağın hissindeyim eğer ki denemeye hatta evlenmeye çalışırsan...
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

Back
X