Merhaba kizlar. Kafama takilan bi konu hakkinda fikirlerinizi almak istiyorum. Eski sevgilimle 7 ay once ayrildik. Su an baskasiyla birlikte ama ayrilan kendisi oldugu halde surekli ekleyip duruyordu facede. Mesaj yaziyordu beni sevdigini falan soyluyordu ama ben donmedim sana sevgilinle mutluklar dedim hic geri adim atmadim. Son zamanlarda mesaj atmiyordu eklemiyordu da ama 2 hafta once yine eklemis. Kabul etmedim istegi sildim oylece kaldi. Dunde bi baktim sevgilisi eklemis. Kabul etmedim sonra mesaj atti. Soyledigi sey de "X'i taniyormusun? Ben onun sevgilisiyim. Benim adim su tanirsin beni belki" boyle seyler soyledi. Ben de"Kim oldugun beni ilgilendirmiyor, ugrasacak daha onemli islerim var simdi cikmam gerekiyor" dedim. Mesajlar ardi ardina hala devam ediyor "Ben onun sevgilisiyim ve onu cok seviyorum" gibi seyler yaziyor surekli. Engelledim artik bende. Meger X'in sifresini kirmis, onceki konusmalarimizi okumus ordan gorup eklemis beni. X'in pisman oldugunu beni ozledigini dusunuyorum, geri donmemi istiyor ama artik olmaz. Kizla aralari kotu galiba. Kizda benden kaynaklandigini dusunuyor ve kiskaniyor galiba. Ben kizin uzulmesini istemem ama o beni uzmekten cekinmedi. Bana mesaj yazdiktan sonra X'in duvarina seni seviyorum yazdi yani boyle birsuru sey. Ben X'le konusmayi dusunuyorum yani sevgiline sahip cik beni rahatsiz etmesin ne yaptiginiz beni ilgilendirmiyor gibi bi mesaj yazicam. Ama kararsizim. Aralari bozulabilir. Hem kizin uzulmesini istemiyorum hemde cok kizginim
ne olursa olsun diyorum. Sizce ne yapmaliyim? Yardimci olan herkese simdiden tesekkurler.