- Konu Sahibi xoxzlemmm85
Arkadaslar merhaba..
Ayni ofiste calistigim birinden hoslaniyorum bir kac aydir.. Ve acikca soylemese de onun da benden hoslandigini hissediyordum.. Ama ortada kesin birsey olmadigindan icim icimi yiyordu.. Hoslandigim cocukla benim bir ortak arkadasimiz var, benim hakkimda ona demis ki eger isyeri disinda bir yerde karsilasmis olsaydik yuzde yuz onunla olurdum, kesinlikle pesini birakmazdim demis. Ama ayni ofiste calistigimiz icin bu is olmaz demis
arkadasim bana bunu anlatirken ayni anda hem o kadar cok mutlu oldum hemde o kadar hayal kirikligina ugradim ki
( o da beni istiyor ama istemiyor da bi yandan.. Cevremde herkes daha iyi olmus zaten isyerinde ask olmaz diyor da, ask bu insan nasil nerede bulacagina nasil karar verebilir ? Ayrica bu gunlerde bana olan ilgisini daha cok belli etmeye basladi, bende ondan kendimi uzak tutabilmek icin cok zorlaniyorum artik, her dakika yaninda olayim yuzunu goreyim istiyorum.. Gecen gun facebooktaki bir resmine bakarken gozlerim doldu, ekrana elimle dokunup yuzunu oksadim
(( gercekte yapamayacagim biliyorum
( cok kotu hissediyorum, asla benim olamayacak birine asik oldum ben
sizce bundan sonra ne yapmaliyim, bizim icin hic mi umut yok, ona karsi nasil davranmaliyim ? belki de aramiza bi duvar orup mumkun oldugunca onunla konusmamaliyim ? 
Ayni ofiste calistigim birinden hoslaniyorum bir kac aydir.. Ve acikca soylemese de onun da benden hoslandigini hissediyordum.. Ama ortada kesin birsey olmadigindan icim icimi yiyordu.. Hoslandigim cocukla benim bir ortak arkadasimiz var, benim hakkimda ona demis ki eger isyeri disinda bir yerde karsilasmis olsaydik yuzde yuz onunla olurdum, kesinlikle pesini birakmazdim demis. Ama ayni ofiste calistigimiz icin bu is olmaz demis