• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim ? :(

xoxzlemmm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
37
0
86
İstanbul
Arkadaslar merhaba..
Ayni ofiste calistigim birinden hoslaniyorum bir kac aydir.. Ve acikca soylemese de onun da benden hoslandigini hissediyordum.. Ama ortada kesin birsey olmadigindan icim icimi yiyordu.. Hoslandigim cocukla benim bir ortak arkadasimiz var, benim hakkimda ona demis ki eger isyeri disinda bir yerde karsilasmis olsaydik yuzde yuz onunla olurdum, kesinlikle pesini birakmazdim demis. Ama ayni ofiste calistigimiz icin bu is olmaz demis :( arkadasim bana bunu anlatirken ayni anda hem o kadar cok mutlu oldum hemde o kadar hayal kirikligina ugradim ki :(( o da beni istiyor ama istemiyor da bi yandan.. Cevremde herkes daha iyi olmus zaten isyerinde ask olmaz diyor da, ask bu insan nasil nerede bulacagina nasil karar verebilir ? Ayrica bu gunlerde bana olan ilgisini daha cok belli etmeye basladi, bende ondan kendimi uzak tutabilmek icin cok zorlaniyorum artik, her dakika yaninda olayim yuzunu goreyim istiyorum.. Gecen gun facebooktaki bir resmine bakarken gozlerim doldu, ekrana elimle dokunup yuzunu oksadim :((( gercekte yapamayacagim biliyorum :(( cok kotu hissediyorum, asla benim olamayacak birine asik oldum ben :( sizce bundan sonra ne yapmaliyim, bizim icin hic mi umut yok, ona karsi nasil davranmaliyim ? belki de aramiza bi duvar orup mumkun oldugunca onunla konusmamaliyim ? :50:

Dogru ıs yerınde bu tıp ıslere kalkışmak öz. bn. acısından cok rısklıdır; adınız kotu dedikodulara karışırsa ısınız bıle tehlıkeye; gırebılır.... adı uzerınde ısın yapıldığı yer...ancak hal böyle olmakla bırlıkte yıne de erkek tarafı olarak (yıne de O bu kdr acımasız davranmayabılırdı; sıze 1 sans tanıyabılırdı..) o sekılde konuşup kestırıp attığına gore sızden hıc de bahsettıgı kdr hoşlanmıyor...bılemıyorum ben bu sonucu cıkarttım...bence bos yere bel bağlamayın Ona, tercıh hakkını sızden yana kullanmayıp; sızden kolaylıkla vazgecıyor....calısma hayatın çıkan, evlenen de aztır ztn; genelde cogu kışı; okuldan, arkadaş cevresınden veya gorucu usulüyle bırılerıne ulaşıyor....bunların dısındakı ortamlardan da 'yoldan gecen Mehmet Aga' mısalı ılıskılerden de; kolay gelen kolay gıder hesabı bilhassa erkeklerde hele kı su zamanda duzgun ınsanla tanışıp duzgun ılıskı yakalama sansı yok denecek kdr dusuk gıbı....

Son düzenleme:
Çocuk mantıklı biriymiş demekki önünü arkasını düşünen biriymiş ki iş yerinde böyle şeylerin olmaması bilincindeymiş.. Eger niyeti gerçekten ciddiyse açılır sana adını da koyarsınız bi sorun olmaz ama eğer niyeti ciddiyse..

imkansız aşk durumu göremedim ben burada, işyerinde tanışıp evleniyor çoğu. sonuçta orası ayrıca sosyal ortamınız, orada tanışıp evlenmek çok olağan ve mantıklı da bence. eğer niyeti ciddiyse, görüşmek isteyen her şekilde görüşür, dışarıda, evde vs. görüşürsünüz bir süre, işyerindekilere belli etmeden. sonra olumlu giderse artık saklamazsınız...

kardeş olmadığınıza göre ımkansız değıldır bu aşk
hem ne kadar saçma, ış yerınde nıye aşk olmazmış kı?

ben olsam gıder açık açık konuşurdum
en kötü hayır olmaz der :34:

ben de burada bir imkansızlık göremedim. bugün işyerinde tanışıp evlenen binlerce çift var. sen olduğun gibi davranmaya devam et, soğuk durma. o eğer seni gerçekten istiyorsa bir süre sonra zaten bu düşüncesi değişir ve bir adım atar. ama eğer baktın ki zaman geçiyor, adam seninle ilgileniyor ama hiç adım yok, sil onu defterden. çünkü hayat boyu flört edebilecek karaktere sahip erkekler var ve bu da onlardan biri olabilir..:ssz:

işyerinde aşk olabilir tabiki... neden imkansız olsun...

ama şöyle olursa...

sana kendimden örnek vereyim.

bende geçen sene işyerimden birisiyle çıktım.

ama kimseye duyurmadan..

hiç kimsenin haberi olmadı çıktığımızdan...

yanyanayken iki yabancı gibi davranıyorduk birbirimize :)

sonra ayrıldık...

yani kimsenin ruhu duymadan oldu bütün bunlar...

sende o çocuğa biraz cesaret ver bence...ilgilni göster..

gaza gelince belki fikri değişir.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ben herkesten farklı düşünüyorum.
Çek kendini. İlgini,alakanı kes.
Eğer çok istiyorsa zaten dayanamaz gelir.

Back
X