ben bu kayınvalideleri hiç anlamıyorum. neden dertleri sadece sorun çıkarmak oluyor acaba!!! birkere kesinlikle iş ciddiye binince sizi oğlundan kıskanıyor. bu kıskançlık inşallah çok uzun sürmez. size birşey söyleyeyimmi geçen annem bana dedi, bizde eşimle kayınvalidem yüzünden tartışmıştık ve hiç bir zaamn kural değişmiyor erkekler hep annesini tutuyor. şimdi siz nişanlınıza annesi hakkkında ne söylerseni söyleyin kabul eder, aman canım üzme kendini der ama evlendikten sonra hiç laf ettirmez annesine. anneleri hiç hatalı olmaz. benim annem şöyle dedi; bazı kayınvalidelerde gelini ile oğlu kavga edince mutlu olurlarmış. sevinirlermiş. kayınvalideniz madem size böyle tavır takınmış kıskanma paylaşamama bunu dahada ileriye götürmesizn inşallah. keşke çok yakın olmasanız. siz alt üst oturacaksınız madem araya mesafe koyun ama hürmetinizi esirgemeyin. belki oğlunun mutluluğunu düşünüp budavranışlardan vazgeçer. ama siz kayınvalide yüzünden tartısırsanız nisşalınız şimdi sizi haklı görür, evlendikten sonra annesini!! kötü olan siz olursunuz. sinir olduğunuzla kalırsınız ve eşinizdende sizi savunmadığını korumadığını düşündüğünüz için soğumalar başlar buda evliliğinizi etkiler. çalısıyormusunuz bilemiyorum ama hemen bebek filan düşünmüyorsanız kendinize uygun bir iş bulup çalısın. böylece hergün çok yüz yüze bakmazsınız. bebeklede ilgilenecek biri varsa eğer ilerde kendi anneniz filan kayınvalidenize hiç muhtaç olmazsınız. oda belki değişir size karşı tutumları. ama nişanlınıza dırdır etmeyin. hep anneleri haklıdır. çünkü yakın oturuyorsunuz ya gerçi olmasada olur oğluna sizi kötüleyebilir. böylece üzülen siz olmayın...Allah inşallah mesut etsin...