merhabalar,nişanlıyım evlenip belçika ya gideceğim inşallah.nişanlımla bariz problemlerimiz yok.çoğu konuda ortak noktalar buluyoruz genelde.ailesiyle iyi anlaşamıyoruz ama cimriler,yalancılar,patavatsızlar bende görüşmeyi azalttım nişanlımda onayladı.nişanlım belçikada ev tutmuş. normale göre biraz daha büyük 2 katlı hoş bir ev. salı günü anlaşacaklar. ama ev sahibi 2. el mağazasından eşya alıyım eşyalı oturun demiş. fiyat farkı yok kirada. ben reddettim istemedim. oda ben gidip bakacağım kötü olursa almam dedi. ben düşünüp sana haber veririm dedim. yani eşyalı ev tutmak gibi birşey bu. ama hiç içime sinmiyor yeni gelin 2. el eşyalara gider mi? durumu olmasa anlayacağım. 4 yıl kalacağız orada ondan mı yapıyor bunu anlamadım. ilerde pişman olmak istemiyorum 2.el eşyaya gelin gittim diye. ailesi yardım etmicek bu arada kendi parasıyla alacak. ailesi canımı ayrıca sıkıyor zaten. ne yapmalıyım kabul etmeliyim sorunlu bir nişanlılık geçiriyorum. çok zenginler ama hiç gönülleri yok birşey almakta. pişman olmak istemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum. kabul edeyim mi?