bu tür sorunların bir çok sebebi olabilir aslında birincisi ilişkinizin çok başındasınız eğer erkek arkadaşınla eskiden herhangi bir tanışıklığın yoksa yani onu tanımaya fırsatın olmadan bu ilişkiye başladıysan şu an onu yeni yeni tanıyorsan en başlarda karşılıklı taviz vermeme olayları maalesef olabiliyor.ilişki ilerledikçe karşılıklı sorumluluk artıyor açıkçası.ama şunu da söylemeliyim ki baştan böyle alışırsa da böyle gider.yani belli kurallarınız olmalı mesela sen ona haber vermeden bir erkek arkadşının evindeki partiye gidip orada sabahlayabiliyor musun habersiz buna müsade etmezdeğil mi? bir de haber de vermemiş orada kalıcam diye.şunu da karıştırmamak gerek haber vermekle izin almak farklı şeyler.izin alma gibi bir şey söz konusu olmamalı bir ilişkide ama haber verilmeli ki bu haberden sonra karşı tarafın rahatsız olacağı bir durum varsa o şey yapılmamalı.ama uzak şehirlerdeyken ilişki yürütmek zor oluyor ki kendimden biliyorum.yani sana gitmedim kalmadım deyip gene de gidebilir dimi ruhun bile duymaz yani yalan da söyleyebilir istese ama en azından dürüst olmuş sana karşı bu bir artıdır bana göre.ama şöyle de bir şey var ki sana dürüst oldu diye her şeye müsade etmemelisin gerekirse tartış ama belli kurallarını koy.hani partide arkadaş ortamında kimler olduğu da önemli eski dostlar mı yeni yeni insanlar mı.sorgulamaktan korkma yani.daha çok başında olduğun için ilişkinin bitirme ama ikinci kez böyle bir şeyi istemediğini söyle ona yani.bir de diyosun ki kendi doğrularının dışına çıkmıyor diyosun senin doğruların belli kuralların olsun sen de onların arkasında dur.