Evet cok haklisiniz bakin sizin durumunuz daha agir Allah yardimciniz olsun ama bnmde o adamla 3 yilim gecmisti insanlar ne alaka ne sacma dedikce sinirleniyorum. Hani karsima yeni insanlar cikicaktir illaki en az 1 ay beklesem mi diye dusunuyorum en azindan uzerimden enkazi kalksin kafam toplansin iyice
Hic takmayin kafaniza. Bakin benim 7 aylik kizim var bir de..nacizane tavsiyem 1 ay coooookkk Kisa bir sure olur yeni bir iliski icin.. acimizi cekmeden yaramiz kabuk baglamaz .. olmasi gereken , kendinizi zamana birakmaniz ve hayatiniza bir muddet kimseyi almamak bence. Mutlu olursunuz bundan boyle insallH. Zaman en Iyi ilactir..
Arkadaşlara kızmışsınız ama evet yeni bir işe başlamayı söz atmış olmakla ilişkilendirememiş olmaları normal. Ama anladığım kadarıyla siz işe başlamayı sadece işe başlamak değil yeni bir ilişki olabilir gözüyle görüyorsunuz.
Bence işi sadece iş olarak görüp başlamanız, karşınıza biri çıkması durumunda da buraya yeni bir ilişki için erken mi diye sormanız gerek.
Arkadaşlara kızmışsınız ama evet yeni bir işe başlamayı söz atmış olmakla ilişkilendirememiş olmaları normal. Ama anladığım kadarıyla siz işe başlamayı sadece işe başlamak değil yeni bir ilişki olabilir gözüyle görüyorsunuz.
Bence işi sadece iş olarak görüp başlamanız, karşınıza biri çıkması durumunda da buraya yeni bir ilişki için erken mi diye sormanız gerek.
Yeni bir iliski degil yeni insanlar taniycam ve tabi kii yeni dostluklar iliski degil ama suan herkese karsi soguk gibiyim sanki bi is arkadasi bile edinemeyecegimi dusunuyorum. Hani insanlardan uzaklasmak var ya onu yasiyorum sanki