Bağlantı kuramadım ikisi arasında.Bence başlaman en mantıklısı kafan dağılır hem.Kizlar iyi aksamlar herkese.
Onceki konularimi bilenler biliyor.
Soz attim 2hafta oldu. Üniversiteyi bitirdim is hayatina atilmak istiyorum ama bu olay uzerinden biraz daha zaman gecmeli mi sizce (gecmeliyse ne kadar zaman)yoksa işim hazir bi an once calismaya baslayim mi ?
Nasil garip? Yani yeni bi is yeni bi hayat demek bu yeni seylere alisabilcekmiyim hazirmiyim bilmiyorum. Garip olarak dusunmeniz ve bunu yaziya dokmenizde bana garip geldi acikcasiGarip bir soru
Yani iste diger yorumlarda belirttim dusuncemiBağlantı kuramadım ikisi arasında.Bence başlaman en mantıklısı kafan dağılır hem.
Ya neden bole yorumlar yapiyosunuz ki anlamiyorum. Bu durumu yasamayanda beni anlamaz lutfen bole yorumlar yapcaksaniz yazmayin ya.söz atma ile işe başlama arasındaki münasebeti çözemedim..
sanki sozlunden ayrıldın,başkasıyla sozlencen..
Cok tesekkur ederim :)işe başla cnm ..
yeni hayatında başarılar ..
Evet cok haklisiniz bakin sizin durumunuz daha agir Allah yardimciniz olsun ama bnmde o adamla 3 yilim gecmisti insanlar ne alaka ne sacma dedikce sinirleniyorum. Hani karsima yeni insanlar cikicaktir illaki en az 1 ay beklesem mi diye dusunuyorum en azindan uzerimden enkazi kalksin kafam toplansin iyiceBence yalniz kalip kafa dinlemek istiyorsaniz hemen baslamayin ise.. Ben mesela bosanmayi dusunuyorum ve ucretsiz izne ayrildim cunku kafami dinlemek, kimseyi gormemek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?