- 19 Nisan 2014
- 4.565
- 13.507
- 498
- Konu Sahibi chatlakanne
-
Ne geri kafaliymis kocaniz. Evlenecek hatta anne olacak kadar olgunlasmis biri neden tek gidemiyormus annesine? Bakin taviz vermeyin bu tiplere sonra kendilerini birsey saniyorlar. Kendileri gelinden ayrilamazmis peki gelin merakli mi size?
Elimde imkan olsa kaynana yanina evlenmeleri kanunla yasaklardim. Yeni ailesine ayri ev acamayan erkek evlenmesin zaten.
Tovbe tovbe. Sen kole misin o evde. Bir konu daha var sizinkine benzer kayinvalidesiyle sorunu olan. Boyle bencil yaratiklari nerden bulup koca diye aliyorsunuz merak ediyorum. Senin kocanin yaptigi resmen gunah. Baska bisi degil. O bayana da soyledim, size de soyluyorum, ailenizle yalniz gorusmelisiniz bu en dogal hakkiniz. Kimse bunu elinizden alamaz. Kendini bi b.k sanan kocaniz bile. Evlenmis olsaniz bile sizin bir sileniz var. Ve onlarla ozeliniz mahreminiz olmali. Kayinvalide nedir allah axkina kuyruk gibi. Gorgusuz dusuncesiz insanlar. Hemen kayinvslidene bundan sonra ailene yalniz gitmek istedigini, onlarla daha rahat vakit gecirip sohbet etmek istedigini, o yaninizdayken rahat olmadiginizi, bunun zaten en dogal hakkiniz oldugunu soyluyorsun. Hemen hemen!öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm
Evde onlar yokmuş gibi davranmayı dene, süslen, arkadaşlarını ve aileni davet et ...öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm
öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm
Allah kolaylık versin kendinizi niye bu kadar ağır yüklerin altına sokuyorsunuz, uzun uzun yazamıycam ama bu kadar pasif durmayın, hiç böyle bir kadın olmadım valla yapamamda 16 saatlik yere tek gidip geliyorum yeri geldiğinde acaba eşim mi beni kıskanmıyor???kızlar inanın böle anlattım ya biraz içim rahatladı hem bana cesaret verdiniz hemde içimi boşaltmış oldum ne iyi yapmışımda üye olmuşum gerçekten hepinize çokkkk teşekkür ederim. en kısa zamanda eşimle konuşup gelişmeleri sizinle paylaşıcam.ya herşey düzeldi derim ya da babamın evindeyim derim bakalım ne olcak...
arkadaşmı kaldı sankiEvde onlar yokmuş gibi davranmayı dene, süslen, arkadaşlarını ve aileni davet et ...
cesaret edemiyorum galiba nasıl olur bilmiyorum gerçekten tükendim artık nefes almak istiyorumAllah kolaylık versin kendinizi niye bu kadar ağır yüklerin altına sokuyorsunuz, uzun uzun yazamıycam ama bu kadar pasif durmayın, hiç böyle bir kadın olmadım valla yapamamda 16 saatlik yere tek gidip geliyorum yeri geldiğinde acaba eşim mi beni kıskanmıyor???
inanki artık eskisi gibi iş yapmıyorum kayınpederim geliyo hiç kalkmıyorum kv. kalkıp yemek hazırlıyo.akşamlarıda kendi odama geçiyorum orda tv izliyorum eşim gelene kadar o gelince yine çıkmıyoruz odadan artık anlasınlar istiyorum onlarla olmak istemediğimiAyy canım benm yaaaa ne kadar kötü bi durum üzüldüm güwenp ewlenmişsin resmen kandrmşlar seni yaaaa...
kaynan seni sewiyor ayağına yatıyor ama amacı oğlundan ayrılmamak.. ewd de geln her işi yapsın hesabında...
ayrıca bu kv ile berabaer anneye gtmekte neyin nesi? Gıcık kadın yaaa gelme ben tek gidicem de bence mesafeni koy. eşinle knş anneme tek başıma gtmek istyrm annenle sürekli gtmek zorunda mıyım ewde beraber dışarda beraber bende insanm yaa anlayın brz de... gerçi annesine toz kondrmaz ya böleleri neyse...
en sinr olduğum nokta odanza nasl kapıya wradan girer ayy kitleyn kapınızı sizde cnm giremesin adi kadın...
benm bi arkadaşım vardı onun da kaynanası böleydi kapı deliğinden bakıomuş hatta.. duş alsa kaynanası gülüomuş ne tuhaf insanlar war yaaaa mahrem kalmadı wallaaa... Allah sabır wersn bacım...
kayınvalidemle oturdğm için sadece yatak odası mobilyam var sıfırım yani.yeni iş yeri açtık 5 milyar kadar bi borcumuz kaldı o bitse hemen eşya alıcam ozaman onlarda anlar dimi ayrılmak istediğimikiraya neden çıkmıyorsun..ya en kötü 1+1 eve çıkarsın, küçük müçük ama senin..annenlere gönderme sebebi de ailene bişeyler anlatırsın seni doldururlar korkusu bence..
eşimle ilk başlarda bu ayrı ev mevzusunu konuştuğumda bana çocuk biraz büyüyene kadar annemlerle kalırız hem sende rahat edersin diyodu ama yok istemiyorum ne yapmaya açalışıyolar anlamıyorum..ya varya bende sorun çook laf lafı açınca bi dünya şey çıkıyo ortaya bak .bişey daha söyliyimmi benim iki görümcem var biri bekar üni ye gidiyo diğeri evli ama yakın oturuyo bize iki günde bir bizde kendi yoksa bile çocukları yolluyo anneme baksın diye neymiş efendim evi temizlicekmiş madem bakamıyosun niye iki çocuk yapıyosun bide ikiside daha küçük..geçen eşim kızdı zaten ne işin var her gün bizde ben her akşam seni evine bırakmak zorundamıyım diye.dün kv le konuştular kv gelsene dedi illa hergün görüşcek görümcemde gelemem eşim yollamıyo abim öle söylediği için dedi ama bugün yine kayınvalidemle beraber hastaneye gittiler ve dönüşte yüzde yüz buraya gelecekler.ya çocuklar çok yramaz her yer dağılıyo ben çok rahatsız oluyorum dağınıklıktan ama elimi bile sürmüyorum nasıl dağattıysalar toplasınlar dye.ya şimdi diceksinki ne çok derdin var.benmi abartıp sorun yapıyorum bunları anlamadım gittioturacak 2 kanepe alırsın..diğer beyaz eşyaları hediye ailen yakınların alır yada ikinci el idare edersin yenisini durum düzelince alırsın..yeterki huzurun olsun..
akillari sira annenle basbasa kalirsan ailen seni doldurur diye korkuyorlardiröncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?