SİZCE NE YAPMALIYIM?

Zaten hukuka göre eşler oturacakları konutu "birlikte" seçerler. Ayrıca kadını "kendi ailesiyle oturmaya mecbur kılmanın" boşanma sebebi sayıldığı yargı kararları var. Ama hakkını arayacak olan kadının kendisi nihayetinde. Kimse evleri denetleyip müdahale edemez ki.

Çok büyük laflar etmek istemiyorum ancak beni anneme tek göndermeyecek kocayı didik didik yolar, üzerine de boşarım, isterse 10 çocuğum olsun. Kaçmış olabilirsin ama ailenle ilişkilerini düzeltmişsin anlattığım kadarıyla, kaçtım şimdi dönmeye yüzüm yok diye ailene gurur yapacağına, kocana yap, belki akıllanır biraz. O nedir öyle esir kampı gibi, annene tek gidersen eve gelme yuh artık ya

Bir cinnet herşeyi çözer ! Bu sözü henüz kimse yazmamış hayret,ben yazayım :)
Biraz sesini çıkarmanın zamanı gelmiş de geçmiş bile.
Annene gitmek en doğal hakkın.Üstelik hamilesin,annenle konuşup paylaşacakların daha fazla olur.
Israr et,sebep sor,kız-bağır,uzun küslükler yap,daha olmadı resti çekip git.

Ayrı ev konusunu hamilelikle birlikte gündeme getirebilirsin.
Aynı evde bebekle olmaz,artık aile olacağız,babanın yanında emziremem hem annenler uykusuz kalır vs...

Tovbe tovbe. Sen kole misin o evde. Bir konu daha var sizinkine benzer kayinvalidesiyle sorunu olan. Boyle bencil yaratiklari nerden bulup koca diye aliyorsunuz merak ediyorum. Senin kocanin yaptigi resmen gunah. Baska bisi degil. O bayana da soyledim, size de soyluyorum, ailenizle yalniz gorusmelisiniz bu en dogal hakkiniz. Kimse bunu elinizden alamaz. Kendini bi b.k sanan kocaniz bile. Evlenmis olsaniz bile sizin bir sileniz var. Ve onlarla ozeliniz mahreminiz olmali. Kayinvalide nedir allah axkina kuyruk gibi. Gorgusuz dusuncesiz insanlar. Hemen kayinvslidene bundan sonra ailene yalniz gitmek istedigini, onlarla daha rahat vakit gecirip sohbet etmek istedigini, o yaninizdayken rahat olmadiginizi, bunun zaten en dogal hakkiniz oldugunu soyluyorsun. Hemen hemen!

Muhakkak bir girişimde bulun canım.bastan yapmazsan daha kötü olur.belki annenlerin rızasıyla evlenmedin diye eşin ailenin seni vazgecimesinden korkuyor olabilir.annesiyle gitmendeki ısrarı bu nedenle olabilir.annesi varken ailenle konusamazsin diye.ama dişini göster gerekirse rest cek git ailene anlat en azindan ailene gitmene gezmene karismasin.

Anneye tek gidince aklına girerler, ayrı oturmaya ikna ederler vs diye korkuyordur bence.
Hangi normal insan annesinden kıskanır ki?

kızlar inanın böle anlattım ya biraz içim rahatladı hem bana cesaret verdiniz hemde içimi boşaltmış oldum ne iyi yapmışımda üye olmuşum gerçekten hepinize çokkkk teşekkür ederim. en kısa zamanda eşimle konuşup gelişmeleri sizinle paylaşıcam.ya herşey düzeldi derim ya da babamın evindeyim derim bakalım ne olcak...

Evde onlar yokmuş gibi davranmayı dene, süslen, arkadaşlarını ve aileni davet et ...

Ayy canım benm yaaaa ne kadar kötü bi durum üzüldüm güwenp ewlenmişsin resmen kandrmşlar seni yaaaa...

kaynan seni sewiyor ayağına yatıyor ama amacı oğlundan ayrılmamak.. ewd de geln her işi yapsın hesabında...

ayrıca bu kv ile berabaer anneye gtmekte neyin nesi? Gıcık kadın yaaa gelme ben tek gidicem de bence mesafeni koy. eşinle knş anneme tek başıma gtmek istyrm annenle sürekli gtmek zorunda mıyım ewde beraber dışarda beraber bende insanm yaa anlayın brz de... gerçi annesine toz kondrmaz ya böleleri neyse...

en sinr olduğum nokta odanza nasl kapıya wradan girer ayy kitleyn kapınızı sizde cnm giremesin adi kadın...

benm bi arkadaşım vardı onun da kaynanası böleydi kapı deliğinden bakıomuş hatta.. duş alsa kaynanası gülüomuş ne tuhaf insanlar war yaaaa mahrem kalmadı wallaaa... Allah sabır wersn bacım...

Allah kolaylık versin kendinizi niye bu kadar ağır yüklerin altına sokuyorsunuz, uzun uzun yazamıycam ama bu kadar pasif durmayın, hiç böyle bir kadın olmadım valla yapamamda 16 saatlik yere tek gidip geliyorum yeri geldiğinde acaba eşim mi beni kıskanmıyor???

Evde onlar yokmuş gibi davranmayı dene, süslen, arkadaşlarını ve aileni davet et ...
arkadaşmı kaldı sanki burdada kimseyi tanımıyorum bütün gün ailesini görüyorum annemler geldiğinde bide onları..heeee bide iki günde bir bize gelen görümceeeeee

cesaret edemiyorum galiba nasıl olur bilmiyorum gerçekten tükendim artık nefes almak istiyorum

inanki artık eskisi gibi iş yapmıyorum kayınpederim geliyo hiç kalkmıyorum kv. kalkıp yemek hazırlıyo.akşamlarıda kendi odama geçiyorum orda tv izliyorum eşim gelene kadar o gelince yine çıkmıyoruz odadan artık anlasınlar istiyorum onlarla olmak istemediğimi

kiraya neden çıkmıyorsun..ya en kötü 1+1 eve çıkarsın, küçük müçük ama senin..annenlere gönderme sebebi de ailene bişeyler anlatırsın seni doldururlar korkusu bence..

kiraya neden çıkmıyorsun..ya en kötü 1+1 eve çıkarsın, küçük müçük ama senin..annenlere gönderme sebebi de ailene bişeyler anlatırsın seni doldururlar korkusu bence..
kayınvalidemle oturdğm için sadece yatak odası mobilyam var sıfırım yani.yeni iş yeri açtık 5 milyar kadar bi borcumuz kaldı o bitse hemen eşya alıcam ozaman onlarda anlar dimi ayrılmak istediğimi

herkese bu kadar yüz verirsen olacağı bu beni kendi anneme göndermeyecek adam daha anasının karnından doğmadı.

oturacak 2 kanepe alırsın..diğer beyaz eşyaları hediye ailen yakınların alır yada ikinci el idare edersin yenisini durum düzelince alırsın..yeterki huzurun olsun..

oturacak 2 kanepe alırsın..diğer beyaz eşyaları hediye ailen yakınların alır yada ikinci el idare edersin yenisini durum düzelince alırsın..yeterki huzurun olsun..
eşimle ilk başlarda bu ayrı ev mevzusunu konuştuğumda bana çocuk biraz büyüyene kadar annemlerle kalırız hem sende rahat edersin diyodu ama yok istemiyorum ne yapmaya açalışıyolar anlamıyorum..ya varya bende sorun çook laf lafı açınca bi dünya şey çıkıyo ortaya bak .bişey daha söyliyimmi benim iki görümcem var biri bekar üni ye gidiyo diğeri evli ama yakın oturuyo bize iki günde bir bizde kendi yoksa bile çocukları yolluyo anneme baksın diye neymiş efendim evi temizlicekmiş madem bakamıyosun niye iki çocuk yapıyosun bide ikiside daha küçük..geçen eşim kızdı zaten ne işin var her gün bizde ben her akşam seni evine bırakmak zorundamıyım diye.dün kv le konuştular kv gelsene dedi illa hergün görüşcek görümcemde gelemem eşim yollamıyo abim öle söylediği için dedi ama bugün yine kayınvalidemle beraber hastaneye gittiler ve dönüşte yüzde yüz buraya gelecekler.ya çocuklar çok yramaz her yer dağılıyo ben çok rahatsız oluyorum dağınıklıktan ama elimi bile sürmüyorum nasıl dağattıysalar toplasınlar dye.ya şimdi diceksinki ne çok derdin var.benmi abartıp sorun yapıyorum bunları anlamadım gitti

akillari sira annenle basbasa kalirsan ailen seni doldurur diye korkuyorlardir
akillari sira inceden inceye ikna olmani bekliyorlardir
akillari sira boyle yaslanacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…