- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi chatlakanne
-
hayır çalışmıyorum.yeni bi pide salonu açtık borcumuz var az kaldı tek umudum o borç bittikten sonra yapılması
böyle olcağnı bilemedimSenin destekçin eşin olmalı annene tek göndermemesin de eşin hatalı bunu unutma sen annenle özel konuşmak ya da kayınvaldenden ayrı bir gün geçirmek isteyebilirsin.. Tabi eşine bu şekilde aktarmanı tavsiye etmem ..
Eşin anladığım kadarıyla sana annesinden babasından gördüğü düzeni uygulamaya çalışıyor.
Ama devir değişti herkesin yetiştiriliş tarzı bir değil.
Senin hatan da baştan kabul etmek sana sorulduğunda keşke alt katta oturalım düzenimiz olsun gibi ben fikrini belli eden hem de politik cevaplar verebilseydin.
Bak hamileymişsin şuan isteklerini yaptırman daha kolay biraz eşini tatlı yolla işlemeye bak ..Senin destekçin eşin olmalı annene tek göndermemesin de eşin hatalı bunu unutma sen annenle özel konuşmak ya da kayınvaldenden ayrı bir gün geçirmek isteyebilirsin.. Tabi eşine bu şekilde aktarmanı tavsiye etmem ..
Eşin anladığım kadarıyla sana annesinden babasından gördüğü düzeni uygulamaya çalışıyor.
Ama devir değişti herkesin yetiştiriliş tarzı bir değil.
Senin hatan da baştan kabul etmek sana sorulduğunda keşke alt katta oturalım düzenimiz olsun gibi ben fikrini belli eden hem de politik cevaplar verebilseydin.
tekrar konuşmayı denicem yine aynı olursa git gelme derse gidicemdaha fazla alışmasın böyle seni sindirmeye canım..
sivrileşme ama tatlı dille dudak büz..biraz saygı duysun sana ve özeline...
dediğim dedik biri ama ikna etmeye çalışıcam yine tartışmaya başlamazsaBak hamileymişsin şuan isteklerini yaptırman daha kolay biraz eşini tatlı yolla işlemeye bak ..
değişir diye bekliyorum ama olmicak sanırım bende yapıcam artık bişeylerbenı anneme tek basıma göndermyecek kocayı napayım ben ya.yemışım aşkı,sevgıyı.bu ne be.heryere kv ıle.ınsan annesıyle basbasa kalmak ıstemez mı....bukadarmı sessızsın.nıye herseye evet dıyorsunuz anlamıyorum ya.ne demek ya ne demek ben anneme tek basına gıdemedıkten sonra evlılığı,kocayı,yuvayı napayım
sabrediyorum napimAyrı eve çıksanız eşinin zihniyeti de değişir. Senin bir ev hanımı oldugunu kendşn de bi yerlere gidip gelebileceğini kabullenir.
Yazdıklarını okuyunca ben bunaldım sen nasıl yaşıyorsun..
gına geldi artık yedi yirmidört onlarla beraberim kaynanam hele hep peşimde promosyon gibiiNe geri kafaliymis kocaniz. Evlenecek hatta anne olacak kadar olgunlasmis biri neden tek gidemiyormus annesine? Bakin taviz vermeyin bu tiplere sonra kendilerini birsey saniyorlar. Kendileri gelinden ayrilamazmis peki gelin merakli mi size?
Elimde imkan olsa kaynana yanina evlenmeleri kanunla yasaklardim. Yeni ailesine ayri ev acamayan erkek evlenmesin zaten.
Bu kadar çok taviz vermeyin. Anneye tek göndermemesinin ne mantığı olabilir ki? Sana güvenmiyor herhalde, annem diye başka bir yere gidersin sanıyor. Ya da artık sen o aileden koptun, kendi ailesinin bir bireyisin mesajı vermek istiyor, son aklıma gelen ise annen sizin aile meselelerine karışmasın diye kendi annesini koluna takıyor. Zamanla değişecektiyse 1 yıl az bir zaman mı ki?öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm
geçenlerde yine mevzusu açıldı işteydim aradım babam gelip beni alıcak akşama da eve getirir dedim hayır dedi eğer tek gidersen bidaha bu eve gelme dedi
geçenlerde yine mevzusu açıldı işteydim aradım babam gelip beni alıcak akşama da eve getirir dedim hayır dedi eğer tek gidersen bidaha bu eve gelme dedi
niyemi müsade ediyorum ailem eşimle evlenmemi istememişti bende kaçtım ve hamileyim şimdi o eve dönmeye nasıl yüzüm olsun.herzaman arkandayız sakın bişeyden korkma diyolar ama bişey diyemiyorumki ailemeDaha neler, şaka mı bu. Niçin buna müsaade ediyorsunuz? Ben sinirlendim burdan.
niyemi müsade ediyorum ailem eşimle evlenmemi istememişti bende kaçtım ve hamileyim şimdi o eve dönmeye nasıl yüzüm olsun.herzaman arkandayız sakın bişeyden korkma diyolar ama bişey diyemiyorumki aileme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?