SİZCE NE YAPMALIYIM?

hayır çalışmıyorum.yeni bi pide salonu açtık borcumuz var az kaldı tek umudum o borç bittikten sonra yapılması

Senin destekçin eşin olmalı annene tek göndermemesin de eşin hatalı bunu unutma sen annenle özel konuşmak ya da kayınvaldenden ayrı bir gün geçirmek isteyebilirsin.. Tabi eşine bu şekilde aktarmanı tavsiye etmem ..
Eşin anladığım kadarıyla sana annesinden babasından gördüğü düzeni uygulamaya çalışıyor.
Ama devir değişti herkesin yetiştiriliş tarzı bir değil.
Senin hatan da baştan kabul etmek sana sorulduğunda keşke alt katta oturalım düzenimiz olsun gibi ben fikrini belli eden hem de politik cevaplar verebilseydin.

böyle olcağnı bilemedim

Bak hamileymişsin şuan isteklerini yaptırman daha kolay biraz eşini tatlı yolla işlemeye bak ..

benı anneme tek basıma göndermyecek kocayı napayım ben ya.yemışım aşkı,sevgıyı.bu ne be.heryere kv ıle.ınsan annesıyle basbasa kalmak ıstemez mı....bukadarmı sessızsın.nıye herseye evet dıyorsunuz anlamıyorum ya.ne demek ya ne demek ben anneme tek basına gıdemedıkten sonra evlılığı,kocayı,yuvayı napayım

değişir diye bekliyorum ama olmicak sanırım bende yapıcam artık bişeyler

Ayrı eve çıksanız eşinin zihniyeti de değişir. Senin bir ev hanımı oldugunu kendşn de bi yerlere gidip gelebileceğini kabullenir.
Yazdıklarını okuyunca ben bunaldım sen nasıl yaşıyorsun..

Ne geri kafaliymis kocaniz. Evlenecek hatta anne olacak kadar olgunlasmis biri neden tek gidemiyormus annesine? Bakin taviz vermeyin bu tiplere sonra kendilerini birsey saniyorlar. Kendileri gelinden ayrilamazmis peki gelin merakli mi size?

Elimde imkan olsa kaynana yanina evlenmeleri kanunla yasaklardim. Yeni ailesine ayri ev acamayan erkek evlenmesin zaten.

gına geldi artık yedi yirmidört onlarla beraberim kaynanam hele hep peşimde promosyon gibii

bu ne yaaaaa...gelini ALDIK bizim MALIMIZ oldu zihniyetinde bir eş ve kv niz var..bu kıskançlık ve baskı sizi çok yıpratır benden söylemesi.. eşinize karşı biraz diretin en azından annenizin evine tek gitme konusunda ve ayrı eve çıkma konusunda ısrarcı olun...

Bu kadar çok taviz vermeyin. Anneye tek göndermemesinin ne mantığı olabilir ki? Sana güvenmiyor herhalde, annem diye başka bir yere gidersin sanıyor. Ya da artık sen o aileden koptun, kendi ailesinin bir bireyisin mesajı vermek istiyor, son aklıma gelen ise annen sizin aile meselelerine karışmasın diye kendi annesini koluna takıyor. Zamanla değişecektiyse 1 yıl az bir zaman mı ki?
Bu arada eşiniz çalışmıyor mu? Alt daireyi de o tamir ettirsin bari.

Suc senin , basta annene tek birakmadimi , gerekeni soyleseydin simdi annene kaynananida goturmek zorunda kalmazdin..

Herseyi kabul ediyosunuz , sonradanda ben bunu yapamiyorum yaptirmiyor diyosun...

Hak verilmez , alinir...

Onun icin tek suclu sensin esin felan degil ..

geçenlerde yine mevzusu açıldı işteydim aradım babam gelip beni alıcak akşama da eve getirir dedim hayır dedi eğer tek gidersen bidaha bu eve gelme dedi

Gelmiyorum deseydin , alla alla ..
Baban ya baban , elin adami seni almiyor .. boyle koca cinnet getirir insana.

geçenlerde yine mevzusu açıldı işteydim aradım babam gelip beni alıcak akşama da eve getirir dedim hayır dedi eğer tek gidersen bidaha bu eve gelme dedi

Daha neler, şaka mı bu. Niçin buna müsaade ediyorsunuz? Ben sinirlendim burdan. Kusura bakmayın ama hatanın büyüğünü sizde görüyorum. Nasıl kabul ettiniz bunu.

Daha neler, şaka mı bu. Niçin buna müsaade ediyorsunuz? Ben sinirlendim burdan.
niyemi müsade ediyorum ailem eşimle evlenmemi istememişti bende kaçtım ve hamileyim şimdi o eve dönmeye nasıl yüzüm olsun.herzaman arkandayız sakın bişeyden korkma diyolar ama bişey diyemiyorumki aileme

niyemi müsade ediyorum ailem eşimle evlenmemi istememişti bende kaçtım ve hamileyim şimdi o eve dönmeye nasıl yüzüm olsun.herzaman arkandayız sakın bişeyden korkma diyolar ama bişey diyemiyorumki aileme

İşte bütün sebep bu. Ailelerin rızasının ne kadar önemli olduğunu gördünüz değil mi? Bence ailenizle paylaşmalısınız. İnsan anne babasıyla da rahatlıkla görüşemeyecekse o evlilikte mutlu olabilir mi?

Lütfen daha fazla hata yapmayın ve sıkıntılarınızı ailenizle paylaşın. Eve almıyorsa da almasın. Böyle hayat geçmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…