- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
- Konu Sahibi chatlakanne
-
eşine de kardeşin bize yalnız nasıl geliyorsa bende öyle giderim
aileme ..resmen çifte standart..bence sen kiraya çıkmayı iyice bi düşün[/QUOT
aynısını söledim canım bana ne dedi biliyomusun kocası izin veriyo yolluyo ama ben yollamıyorum dedi.birazda oyüzden her gün kardeşinin gelmesine kızıyo onu görüp bende gitmek istiyorum diye.bize öle demiyo ama oyüzden istemediğini ben anlıyorum
öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm
tatlım tabik bizde yardım edicez alt katın yapılmasına ama 5 milyar kadar bi borcumuz var allahın izniyle bi bitse sırf onu bekliyorum ozamanda bişe yapılmazsa patlıcam artık susuyorum ama kendi kendimi yiyorumcanım kesinlikle işin zor.ayrı ev dicem o biraz zor gözüküyor.sen alt katta evinin yapılması için ısrar et.hatta kocana baskı yap oda ailesine yapsın.gerekirse siz ödeyin parasını.en azından gece uyurken rahat edersin..
mutfak dolabı yapılcak kapılar değişcek tuvalet banyonun fanyansı yapılcak bide parkeler var çokmu imkansız senceo ev yapılana kadaaar senin çocuk büyür de okula gider bence..sen çektiğinle kalırsın..bi ev yapılması kolay mı..içi ayrı dışı ayrı masraf yer ha bi de eşya falan derkeeenn
kayınvalidenizi karşınıza alın ve anne biz genciz rahat edemiyorum pijamayla bile evin içinde dolaşamıyorum kayınbabamdan çekiniyorum biz de evimizi ayıralım yine birlikte oluruz altlı üstlü sonuçta gibi alttan git üstten çık bu işi bağla
tabi ilk önce eşin de istemesi lazımmm bu işi
bunalmakta haklısın
ayrıca annenin evine tek yollamaması çok saçma siz aklı selim bi insansınız
ne demektir yalnız gitme annemle git belki benim annemle dertleşmeye ihtiyacım var dimii
yapılmaya başlansa inanki bekleyebilirim ama ortada hiç bişey yook galiba niyette yokcnm yeni evli bi çift hali hazırda bi eve tonla masraf yapıyor .düşünki sen daha içinin mobilyasına kadar alıcaksın..tüm bunlar tık tık olmayacak bi anda..o kadar zaman bekleyebilecekmisin
o biraz zor işte belki çocuk benim için kolaylık olur annem çocuğu özlemiş derim sık sık gitmk isterim olmaz derse seninkiler seviyoda benimkilere gelince niye hayır derim...ya canım varya kafaya koydum vallahi bidaha bu gidip gelme konusu açılsın sustuğum herşeyi dökücem içimden sen benim aileme böle davranırken ben niye seninkilerle oturuyorum dicem benim ailem torunlarını istediği gibi göremiyosa seninkilerde görmesin dicem daha neler neler gerçekten gına geldiAnnenin evine tek göndermemeli aileni insan yerine koymamaktır.
Yıllarca o anne-baba sana baktı ve büyüttü bu yaşa getirdi ve mükafatları bu mu?
Şimdi torunlarını bile istedikleri gibi sevemeyecekler bu gidişle
En başından ses çıkaracaktın
Yazık ailene
ya bide neyden korkuyorum biliyomusun bunların içinde çocuğu istediğim gibi yetiştirememekten.ama bana geliyoki çocuk olunca biz çooook kavga ederiz kaynanayla :)çünkü onlara göre bi aciliyeti de yok memnunlar hallerinden..kiraya çıktığında ailende eşya konusunda belki yardımcı olur.. bi de sen onlara gidemesen de onlar sana gelir eşin yokken annen uğrar..ne bileyim..Allah yardımcın olsun..
tatlım tabik bizde yardım edicez alt katın yapılmasına ama 5 milyar kadar bi borcumuz var allahın izniyle bi bitse sırf onu bekliyorum ozamanda bişe yapılmazsa patlıcam artık susuyorum ama kendi kendimi yiyorum
canım anneme tek yollamayan biri dışarı tek yollarmı sence?ozaman sana kocaman sabır diliyorum..görüştüğünüz arkadaşlarınız yokmu onlarla arada dışarı falan çıkın.eşin inşallah anlayışlı biridir.sinemaya alışverişe falan çıkın.inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer..
canım anneme tek yollamayan biri dışarı tek yollarmı sence?
Pardon ? Afedersin de hangi hakla ve siz buna müsade ediyorsunuz.Benim kocam diyecek ailene tek gönderemem onun alnını karıslarım ben.beni aileme tek başıma yollamıyo
sbah dokuzda gidip akşam on buçukta geliyo kendi iş yeri olduğu için sadece bayraamda izin yapıyooff sanki kime gidiyosun ya seni doğuran annene.ee beraber çıkın ozaman sadece ikiniz...
tek gidersen bidaha geri gelme diyooPardon ? Afedersin de hangi hakla ve siz buna müsade ediyorsunuz.Benim kocam diyecek ailene tek gönderemem onun alnını karıslarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?