• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE NE YAPMALIYIM?

chatlakanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
360
229
48
öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm:KK61:

evlerin ayrılması konusunu bilemem eşine dile getir bence ev içinde rahat giyinemediğini rahat hareket edemediğini vs.
annenlere tek gitme mevzuusuna gelince daha yeni evlisiniz kıskanıyordur ya da kafasında başka bişey vardır illaki geçer. biraz daha zaman geçsin düzelir... yakın mı oturuyorsunuz annenize?

ah canım ahhhhh çok iyi bilirim. kv ile oturdum bende sorunlar sorunlar büyüdükçe büyüdü. iş bütün eşyalarımı karıştırmaya vardı. gece rahat olamıyorsun malesef pat die dalıo git gide daha çok problem. iyisimi çık git o evden. ayrılın gidin bi ev tutun. gerekirse sende çalış destek ol evine. bunları çekmektense çalışıp ayrı evde oturmak daha iydir. sana tek kelimeyle anlatayım. huzur. ayrı evde aç bile kalsan hissettiğin bu olucak emin ol :)

Bariz kiskanclik degildirde ne bu.ne sacma tek gitmemek.oturup tatli dille konusun bu konuyu.ayrica alt katin tadilati icinde esiniz biseyler yapsin.ama siz alt katada gitseniz durum degismez sadece yataginiz ayri yerde olur.allah yardimcnz olsun

evlerin ayrılması konusunu bilemem eşine dile getir bence ev içinde rahat giyinemediğini rahat hareket edemediğini vs.
annenlere tek gitme mevzuusuna gelince daha yeni evlisiniz kıskanıyordur ya da kafasında başka bişey vardır illaki geçer. biraz daha zaman geçsin düzelir... yakın mı oturuyorsunuz annenize?
evet yakınım.eşim çok kıskanç eve bir erkek geldiğinde bile sen odaya git diyo.eniştemlerle tokalaşmamı bile istemiyo.herkes zamanla düzelir diyo ama bilmiyorum şimdi bide bebeğimiz olcak bakalım ozaman nasıl davrancak

Annen çok mu uzak sizin evinize .. Eşin sana mantıklı bir sebep veremiyorsa diretmeni tavsiye ederim .
Kuzu kuzu herşeye uyum sağlayıp evet demek zorunda değilsin.
Ayrıca madem bu kadar rahatsızsın neden beklemedin ev yapılsın da öle evlenelim demedin?
Şuan zor görünüyor alt kata geçmen ya seni oyalayacaklar ya da direk kestirip atacaklar.
Eşin ne düşünüyor bu konuda ayrıca başka eve geçmek için eşini ikna etmelisin.
Çalışıyormusun buarada..

Anneye giderken kayinvalideyle gitmek de ne?
Tek gidince ne oluyormuş?
Bu tutum ailenize mi, yoksa eşiniz kafanı kapıdan çıkarırken bile biri olsun zihniyetinde mi?

Anlayissiz koca ne kötü... Guzellikle ikna etmek gerek. Durumunuzu anlatin esinize,mutsuzlugunuzu... Ayrica kapinizi da kitleyin madem kaynana edepsiz!

Bariz kiskanclik degildirde ne bu.ne sacma tek gitmemek.oturup tatli dille konusun bu konuyu.ayrica alt katin tadilati icinde esiniz biseyler yapsin.ama siz alt katada gitseniz durum degismez sadece yataginiz ayri yerde olur.allah yardimcnz olsun
offf bilmiyorum bazen düşünmekten uyuyamıyorm bilee

Anneye giderken kayinvalideyle gitmek de ne?
Tek gidince ne oluyormuş?
Bu tutum ailenize mi, yoksa eşiniz kafanı kapıdan çıkarırken bile biri olsun zihniyetinde mi?[/QUOönceden görümceme tek gidiyodum.baktım benim tarafıma karşı bi kıskançlık var dedim niye senin ailene gelince bişe yokta benim aileme gelince böle oluyo şimdi hiçbiyere gidemiyorum tek

Zamanında kabul etmeseniz iyiymiş inş en kısa zamanda ayrılırsınız. Ailenize tek gidibce ne olacak o sizin aileniz ailenizden ne kötülük gelebilir eşinize empati yaptırmaya calısın üsteleyin bunu

Annen çok mu uzak sizin evinize .. Eşin sana mantıklı bir sebep veremiyorsa diretmeni tavsiye ederim .
Kuzu kuzu herşeye uyum sağlayıp evet demek zorunda değilsin.
Ayrıca madem bu kadar rahatsızsın neden beklemedin ev yapılsın da öle evlenelim demedin?
Şuan zor görünüyor alt kata geçmen ya seni oyalayacaklar ya da direk kestirip atacaklar.
Eşin ne düşünüyor bu konuda ayrıca başka eve geçmek için eşini ikna etmelisin.
Çalışıyormusun buarada..
hayır çalışmıyorum.yeni bi pide salonu açtık borcumuz var az kaldı tek umudum o borç bittikten sonra yapılması

ayrı eve çık kurtul. alt kat seni kurtarmazzzzzz.... eşininde desteklemesi lazım seni durumun vahim. annenlere bile gidemiyorken bilemiyorum yani.

öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm:KK61:
Sen bu devirde kayınvaliden ile oturmayı kabul ediyorsun, eşin seni başının üzerinde taşıyacağına bir de annene tek gitmene izin vermiyor. Mutlaka eşin ile sakince konuş, derdini anlat, seni anlamasını sağla.

Back
X