Sizce ne yapmalıyım?

Olacagi varsa olur kader anlaminda demiyorum. Kendine yeni bir yol cizmelisin. Arkandan konusan biri icin bu zahmete degmez. Kimseyi degistiremicegimize gore barissaniz bile onun karakteri bu aynisini bidaha yapar.

" I was five and he was six
We rode on horses made of sticks
He wore black / and I wore white
He would always win the fight

Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down.."

Beş yaşındayken en yakın arkadaşım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen en can arkadaşım, başka birinden duyduğu bir laf üstüne beni dinlememiş, ve beni sapanla kovalamıştı. My babe shot me down etmişti yani.
Sanırım, sonradan düşününce, "dinlemeden etmeden" sevdiği / değer verdiği insanı tek seferde rezil etmek pahasına harcayabilenler genelde
1- delicesine egoist
2- delicesine bencil
3 delicesine tezcanlı oluyorlar.

10 aydir ayrisiniz ve hic bir sekilde birbirinizden haber almiyorsunuz

Biten bu iliskiyi kabullenemiyorsun sanirim
Unutmak tabiki guc olsada..

Tekrar olabileceğini düşünmüyorumben..
Bence hayatiniza yeni başlangıçlar yapin

Eskiye dönük hic bir haber yokken boyle yaşamak güç olsa gerek

Evet çok güçtü. Ama artık atlattım.
Ve ben de tekrar olmasını istemiyorum, çünkü yaptıkları çok ağır şeylerdi, ben istesem bile artık gönlüm, kalbim istemez.
Çok kırgınım, ama bir yandan da bu olay beni büyüttü, gözlerimi dünyaya yeni açmış gibi hissediyorum.
Yeni yeni tanıyorum, yeni fark ediyorum insanların olduklarından farklı görünebildiklerini.
Tabi kendi hatalarımı da.
Sadece ilk aşkı onunla yaşamış olmamın, eski güzel günlerin hatıraları geliyor aklıma.
Kader diyorum, ama kadere de suçu atmak istemiyorum, ne yaşandıysa biz kendi ellerimizle çizdik, tıpkı başlangıcımızı olduğu gibi sonumuzu da.
Sadece bazen ona çok yakınlarda olmak istiyorum, yaptığı kötülükleri unutarak, düşünüyorum tabi.
Çünkü bazen kendimden, ondan, bu şehirden ne kadar kaçmak istersem isteyeyim onun aslında içimde olduğunu bilmek gerçeği daha ağır.
Bilmiyorum o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…