- 14 Eylül 2015
- 10
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi seyfettinderya
-
Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim
Kusura bakma ama mide bulandırıcı bir adamla evlisin.Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim
Hak ediyorsun derken?Hakediyorsun.
Hak ediyorsun derken?
Yuz yuze hic bulusmamislar ve o konuda hic konusmamislar sadece ona kini varmis o yuzden eglencesine konustugunu soyluyorKusura bakma ama mide bulandırıcı bir adamla evlisin.
Kafası güzelken onu zevkten 4 köşe eden, aklını başından alan kadını arıyor. Sen de evde namusuyla bekleyen, birine yan gözle bakacak olursan kurşunu kafana yiyeceğin, he bir de çocuğunun anası gözüyle de sana bakıyor.
Ne ilk ne son..
Yazık ki bu kadere bir de çocuk eklenmiş.
Dogurmama bir ay kaldi ne yapabilirimEdiyorsun işte.
Seni defalarca aldatan kocanı affediyorsun, yalanlarına inanıyorsun bir de üstüne tekrar hamile kalıyorsun. Ne cesaret.
İnandın mı sen de buna?Yuz yuze hic bulusmamislar ve o konuda hic konusmamislar sadece ona kini varmis o yuzden eglencesine konustugunu soyluyor
O kiza onceden bi kin'i varmis ve ondan intikam almak istiyormus o yuzden oyle eglencesine konusuyormus o kiz zaten o'ymus falan filan ciddi ciddi kavgalarda ettik hatta annemlere de gittim gelmemek uzere ama olmadi iste yeminler etti konusmayacagina dun kafasi guzelmis hatirlamiormus falan bosanmakta istemiyo neymis beni seviyormus kac kere bu yuzden bosanmak istedim ama seni birakmam diyor
Dogurmama bir ay kaldi ne yapabilirim
O kiza onceden bi kin'i varmis ve ondan intikam almak istiyormus o yuzden oyle eglencesine konusuyormus o kiz zaten o'ymus falan filan ciddi ciddi kavgalarda ettik hatta annemlere de gittim gelmemek uzere ama olmadi iste yeminler etti konusmayacagina dun kafasi guzelmis hatirlamiormus falan bosanmakta istemiyo neymis beni seviyormus kac kere bu yuzden bosanmak istedim ama seni birakmam diyor
Keşke bu adama 2. çocuğu istemeseydin bari.O kiza onceden bi kin'i varmis ve ondan intikam almak istiyormus o yuzden oyle eglencesine konusuyormus o kiz zaten o'ymus falan filan ciddi ciddi kavgalarda ettik hatta annemlere de gittim gelmemek uzere ama olmadi iste yeminler etti konusmayacagina dun kafasi guzelmis hatirlamiormus falan bosanmakta istemiyo neymis beni seviyormus kac kere bu yuzden bosanmak istedim ama seni birakmam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?