sizce ne yapmaliyim

seyfettinderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
10
0
1
30
Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim

Seni bağlayan ne? Sana seni seviyorum biliyorsun diyince hemen inanıyor musun,aynısını öbürüne de söylüyor.
Ayrıca sevse niye aldatsın? Bence özgüvensiz olmayı bırak ve olması gerekeni yap

Ayni kisiyle aldatmasi o kisiye karsi zaafinin oldugunu gostermez mi, gosterir. Hamilesin uzerine gelmek istemiyorum ama hakikaten salak yerine konmak bu. Hem eşin hem de o kadın sana yaptiklatinin hesabini nasil verecekler hem bu dunyada hem ahirette.. allah islah etsin insallah.
Ama boyle nereye kadar devam edeceksin 2 cocukla...

Adam bakmış hatunun bişi dediği yok bağırıyo susuyor oturuyor hopp devam..
Eğlencesine sen de başka adamları ara o zaman..
Ne yapacağın belli sence de değil mi?

O kiza onceden bi kin'i varmis ve ondan intikam almak istiyormus o yuzden oyle eglencesine konusuyormus o kiz zaten o'ymus falan filan ciddi ciddi kavgalarda ettik hatta annemlere de gittim gelmemek uzere ama olmadi iste yeminler etti konusmayacagina dun kafasi guzelmis hatirlamiormus falan bosanmakta istemiyo neymis beni seviyormus kac kere bu yuzden bosanmak istedim ama seni birakmam diyor

Kusura bakma ama mide bulandırıcı bir adamla evlisin.
Kafası güzelken onu zevkten 4 köşe eden, aklını başından alan kadını arıyor. Sen de evde namusuyla bekleyen, birine yan gözle bakacak olursan kurşunu kafana yiyeceğin, he bir de çocuğunun anası gözüyle de sana bakıyor.
Ne ilk ne son..
Yazık ki bu kadere bir de çocuk eklenmiş.

Yuz yuze hic bulusmamislar ve o konuda hic konusmamislar sadece ona kini varmis o yuzden eglencesine konustugunu soyluyor

Defalarca diyosun bi de..nasil kabul edebildin bunu? Kocanda ki mantik su, her halti yiyorum ama karim hep affediyo, hep benimle. Cocuk azarlar gibi iki laf soyluyo sonra susuyo.. Sen bi tavrini koymamissin ki. Haberim olmasin da ne yaparsan yap, duyarsam da kulagini cekerim tavri yani..

O kadına o...pu zaten diyen bir adam şerefsizin önde gidenidir zaten.
Nasıl bırakmıyor ya? Böyle saçmalamayın Allah aşkına.
Benim de böyle eşim olsa ben de boşanmam istemem.!!!
bir yağdan bir baldan.

Yüz vermişssiniz
o sizin arkadaşınızmı bu kadar rahat tepkıler veriyorsunuz?
alıcaksın kafasını duvara vuracaksın

Sende inandin mi buna ?

Keşke bu adama 2. çocuğu istemeseydin bari.

İnsanın zekasına hakaret derecede bahaneler üreten erkeklerden tiksiniyorum. 2 eşli yaşamak hoşuna gidiyor sadece. Sen de zamanında tepkini vermediğin için iyice yüz bulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…