- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi seyfettinderya
-
Bu da eşinizin karakterini gösterir.Yuz yuze hic bulusmamislar ve o konuda hic konusmamislar sadece ona kini varmis o yuzden eglencesine konustugunu soyluyor
Ben nedense sizin kadar cesaretli degilim asar kesersiniz siz biz sizin kadar olamiyoruz nedensehayırlı olsun.
Seneye 3.yü de yap.
eşin seni seviyor!
Cesaret değil gurur deniyor buna.Ben nedense sizin kadar cesaretli degilim asar kesersiniz siz biz sizin kadar olamiyoruz nedense
2. cocuk zaten dogdu dogacak istemesem ne yazarki bu saatten sonraBu da eşinizin karakterini gösterir.
Nasıl göremezsiniz ki ne düşüncede bir adam olduğunu?
Farz edelim ki eğlencesine aldattı, haklı mı yapar onu? Daha beter değil mi eğlencesine aldatmak? Yani aşık oldum dese gözü bir şey görmemiş der çeker gidersin ama "eğlencesine" aile hayatını bitirmeyi göze alabilmesi; korkunç.
Neden 2. çocuk?
ne mi yapayım diye soruyorsun?Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim
dimi ama biri çocuk veriyorO kadına o...pu zaten diyen bir adam şerefsizin önde gidenidir zaten.
Nasıl bırakmıyor ya? Böyle saçmalamayın Allah aşkına.
Benim de böyle eşim olsa ben de boşanmam istemem.!!!
bir yağdan bir baldan.
Vakti zamanında neden istediniz diye soruyorum ben de? Nasıl toparlanıp güvendiniz de 2. çocuk yaptınız?2. cocuk zaten dogdu dogacak istemesem ne yazarki bu saatten sonra
Gururu sizzden ogrenecek degilim. sizde.yardim etmeyecektiniz madem cevap vermeseydinizCesaret değil gurur deniyor buna.
o da yoksa kocanın aldatmalarına göz yummaktan başka yapacağın ne var ?
niye konu açtın o zaman...
Boşanmak istemiyorsun.Gururu sizzden ogrenecek degilim. sizde.yardim etmeyecektiniz madem cevap vermeseydiniz
samimiyetle soracağım buradaki kadınlar sana nasıl yardım edecek el birliği yapıp diğer kadını mı dövelim..Gururu sizzden ogrenecek degilim. sizde.yardim etmeyecektiniz madem cevap vermeseydiniz
Ne yapabilirim diye sordum sadece...!samimiyetle soracağım buradaki kadınlar sana nasıl yardım edecek el birliği yapıp diğer kadını mı dövelim..
Affınıza sığınarak soruyorum; eşiniz bir kadınla gönül eğlendirdiğini söyleyince( bu durum bir kadının kullanılmasıdır) siz üzülmüyor musunuz? Bu da çok üzücü. Sizi çok sevmesi sizi rahatlatmasın, sonuçta eşiniz insan kullanan birisi.Selam kizlar dunden beri icim icimi yiyor ne yapacagimi bilemiyorum canim yaniyor sizlerden yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim 4 yillik evliyim bir cocugum var 1 yasinda ve hamileyim esim beni birkac kez aldatti hep ayni kisiyle ama ciddi dusunmedigini sadece eglencesine oylesine konustugunu soyledi ben hep affettim ama dunde aramis onu ve ben aradigini gorunce kizdim bagirdim cagirdim neden hala ariyorsun dedim oda kafam guzeldi hatirlamiyorum inanki falan dedi ben seni seviyorum biliyosun diyo ama her seferinde beni cok uzuyor onun yuzunden birgun erken dogurmaktan korkuyorum kizlar sizce ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin yoksa kafayi yiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?