• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

zaman1641

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.175
433
323
Merhaba arkadaşlar size kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım. Eşimin kolunda bir iz var seneler öncesi yaptığı birşey birisinin baş harfi ne zaman sorsam kavga ettik biz 8 senedir tanışıyoruz ne zaman sorsam boşver seni ilgilendirmez deyip başından saviyor beni. Evlenmeden önce sallanır yıkılmaz bir ilişkimiz vardı genelde kavga gürültü ile geçen bol ayrılıklı. En son dün gece kavga ettik bana seni ilgilendirmez benim kolumdaki iz dedi. 30 Senedé geçse benden aynı cevabı alacaksin dedi ne yapmalıyım. Sürekli bir kurt içimi kemiriyor neden söylemiyor neden anlatmıyor hep bi gizli tarafı var anlayamıyorum

Aman boşver kimin isminin baş harfiyse , sonuçta senle evlenmiş diyeceğim
Ama sen yapamayacaksın, yine soracaksın gibi

Merhaba arkadaşlar size kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım. Eşimin kolunda bir iz var seneler öncesi yaptığı birşey birisinin baş harfi ne zaman sorsam kavga ettik biz 8 senedir tanışıyoruz ne zaman sorsam boşver seni ilgilendirmez deyip başından saviyor beni. Evlenmeden önce sallanır yıkılmaz bir ilişkimiz vardı genelde kavga gürültü ile geçen bol ayrılıklı. En son dün gece kavga ettik bana seni ilgilendirmez benim kolumdaki iz dedi. 30 Senedé geçse benden aynı cevabı alacaksin dedi ne yapmalıyım. Sürekli bir kurt içimi kemiriyor neden söylemiyor neden anlatmıyor hep bi gizli tarafı var anlayamıyorum

Öğrenince ne yapacaksınız?
Sevgilimin baş harfi dese ne olacak?
Olmuş bitmiş, geçmiş gitmiş.

Sizi de karısı olarak seçmiş, çocuğuna anne olarak seçmiş. Daha ne istiyorsunuz?

Buyuk ihtimal eski sevgilisi zaten biliyosun ama ondan duymak istiyosun illaki neden olannolmus yapcak bisey yok kapat konuyu gerilmeyin

Hayır ben yakinimizda birisi olduğunu düşünüyorum o yüzden söylemiyor diyorum. Çok kıskanç bir insanım ben dayanamıyorum sonra ben suçlu oluyorum sürekli bana paranoya yaptırmaya hakkı yokki ama benim açımdan da düşünün. Ben bilmek isterdim birisini çok sevmiş olsa bile bilmek isterdim eşim sonuçta 8 senemi verdim kolumdaki iz senj ilgilendirmez ne demek

Benim de manyak sevgilim vardı koluna kazımıştı o da. Tabii o zaman gençlik, ayy beni çok seviyor demiştim. Ben de pek normal değilmişim o zaman demek. Yalnız iz kalacağını hiç düşünmemiştim. Heraldr sizin eşiniz baya derin kazımış. Boş verin gençlikte oluyor öyle şeyler bir anlık sinirle aşkla ya da başka bir nedenle. Geçmiş geçmişte kalmış boşver

Hayır ben yakinimizda birisi olduğunu düşünüyorum o yüzden söylemiyor diyorum. Çok kıskanç bir insanım ben dayanamıyorum sonra ben suçlu oluyorum sürekli bana paranoya yaptırmaya hakkı yokki ama benim açımdan da düşünün. Ben bilmek isterdim birisini çok sevmiş olsa bile bilmek isterdim eşim sonuçta 8 senemi verdim kolumdaki iz senj ilgilendirmez ne demek

8 sene içinde yaptırmadı ki bu adam bunu.
Senden öncesi tabi ki seni ilgilendirmez.

Çok kıskanç bir insanım diyorsunuz bir de

Adam deli mi söylesin size.

Paranoya yapmamanın yolu o kişiyi öğrenmek değil, psikoloğa gitmektir. Tavsiye ederim.

O zaman kavga etmeden sakince konuşmak istediğinizi söyleyin.
O iz her ne ise hikayesini bilmek istediğinizi ve o anlatınca da konuyu bir daha hiç açmamak üzere kapatacağınızı söyleyin. Sen anlatmadıkça içimde büyüyor anlat ve konuyu kapatalım deyin.
Ama bunu başarabilecekseniz söyleyin, sürekli başına kakacaksanız herşey daha kötü olur.

kesinlikle katılıyorum. eş olmak sadece resmiyetteki imzayla olmuyor.

2 senaryo var
ya kim olduğunu söyler siz de kabul edersiniz ya etmez sildirir-siniz.
ya da söylemek istemiyorsa da gider sildirir.

bu kadar basit.
bunun için neden kavga edesiniz. neden başka birinin baş harfi -aileden biri değilse- kolunda dursun ki.

ama tabii hata sizde de var. bu kadar kabullenemeyecektiniz neden evlendiniz. evlenmeden silmesini isteyebilirdiniz.

Bilmek hakkınız evet ama bu iz siz ilk tanıştığınızda da vardı. Ve o zamanda söylemedi neden olduğunu, bu kadar dayanılmaz bir istekti madem ve bu şekilde bu kıskançlıkla bir ömür geçmez keşke evlenmeseymişiniz.

Bir anda Peydah olmadı o iz değil mi?o zaman sorun yoktuda şimdi neden takildiniz başka şüpheleriniz de var galiba..ama yakininda biri de olsa tutup o demez atar bi hikaye bir harften bir ton isim uydurabilir siz yine suphenizle kalırsınız

8 sene içinde yaptırmadı ki bu adam bunu.
Senden öncesi tabi ki seni ilgilendirmez.

Çok kıskanç bir insanım diyorsunuz bir de

Adam deli mi söylesin size.

Paranoya yapmamanın yolu o kişiyi öğrenmek değil, psikoloğa gitmektir. Tavsiye ederim.

Psikoloğa her sağlıklı insanın da gitmesi gerekiyor bence haklı olabilirsiniz. Bakış acısıniz farklı saygı duyarım ama beni paranoyak yapan da o sonuçta durup dururken olmadım ya :)

O zaman kavga etmeden sakince konuşmak istediğinizi söyleyin.
O iz her ne ise hikayesini bilmek istediğinizi ve o anlatınca da konuyu bir daha hiç açmamak üzere kapatacağınızı söyleyin. Sen anlatmadıkça içimde büyüyor anlat ve konuyu kapatalım deyin.
Ama bunu başarabilecekseniz söyleyin, sürekli başına kakacaksanız herşey daha kötü olur.

Deniyorum ama hiç birşey anlatmıyor hemen sinirlenip bagirmaya başlıyor başına tabiki kakmayacagim ama neden böyle inat ettiğini anlamıyorum Aynı iz benim kolumda olsa neler yapardı

Bilmek hakkınız evet ama bu iz siz ilk tanıştığınızda da vardı. Ve o zamanda söylemedi neden olduğunu, bu kadar dayanılmaz bir istekti madem ve bu şekilde bu kıskançlıkla bir ömür geçmez keşke evlenmeseymişiniz.

Ben bunu ilk başlarda fark etmedim kısa kollu da giysem kapatıyor çünkü izi.

Bir anda Peydah olmadı o iz değil mi?o zaman sorun yoktuda şimdi neden takildiniz başka şüpheleriniz de var galiba..ama yakininda biri de olsa tutup o demez atar bi hikaye bir harften bir ton isim uydurabilir siz yine suphenizle kalırsınız

Canim yeni takmadim ki ben ona belki 2 3 senedir soruyorum bunu cevap alamıyorum dün akşam sadece iyice çıldırdım eski kız arkadaşları ile karşılaştık bir düğünde sonra o kızlardan birisi onun kolundaki harf ole başlayan bi kızdan bahsetti bende kim olduğunu sordum mahalleden arkadaşım dedi ama gayet samimi bir arkadaslikmis yani işyerinde ziyaret etmeler birlikte gezip tozmalar falan sonra bende sadece kolundaki ismini taşıdığın kız o kız mı diye sordum oda bagirmaya başladı

Eski sevgilisi belki senin tanıdığın biridir,üzülme diye söylemiyordur. Zaten geçmişte kalmış, deşme istersen

Back
X