• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

Yok 8 senelik evli değiliz canım 3 senelik evliyim 8 senedir sevgilim dedim yanlış ifade ettim sanırım gördüğüm günden beri soruyorum ama nafile
Belliki sizin icinize kurt girmis,ve bunu o kolundaki izle bagdastiriyorsunuz bana oyle geldi,yoksa niye bu kadar uzerine dusesinizki?cunku sizden once yasanmis ve bitmis,o gencligin vermis oldugu heycanla koluna kazimis bunda buyutecek bisey yok bence,verdigi cvplar sizde suphe uyandiriyor sanirim ama belkide siz ogrenirseniz kirilirsiniz,ve hic bisey eskisi gibi olmaz diye soylemiyodur olabilir biraz anlayis gosterin bence yasanmis bitmis neticede desmenin size bi yarari olmaz aksine zarari olur

kesinlikle katılıyorum. eş olmak sadece resmiyetteki imzayla olmuyor.

2 senaryo var
ya kim olduğunu söyler siz de kabul edersiniz ya etmez sildirir-siniz.
ya da söylemek istemiyorsa da gider sildirir.

bu kadar basit.
bunun için neden kavga edesiniz. neden başka birinin baş harfi -aileden biri değilse- kolunda dursun ki.

ama tabii hata sizde de var. bu kadar kabullenemeyecektiniz neden evlendiniz. evlenmeden silmesini isteyebilirdiniz.

Kim olduğunu söylemeden sildirmeyi kabul ediyor

Hiç sevmem ısrarcı insanı..
Sizden öncekiler için size açıklama yapmak mecburiyetinde değill.

vay beee, 8 yıldır öğrenemediysen daha da öğrenemezsin :)
ya çok iyi sır saklıyor, yada o baş harfinin sahibini çok iyi tanıyorsun. Başkası olsa çoktan yumurtlamıştı.

vay beee, 8 yıldır öğrenemediysen daha da öğrenemezsin :)
ya çok iyi sır saklıyor, yada o baş harfinin sahibini çok iyi tanıyorsun. Başkası olsa çoktan yumurtlamıştı.
Bende sizinle aynı fikirdeyim çok yakın birisi bence yoksa ben eşimi biliyorum bu kadar kavga gürültüye gelemez anlatırdı ben olsam anlatırım yani eşim bilmek hakkı

Merhaba arkadaşlar size kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım. Eşimin kolunda bir iz var seneler öncesi yaptığı birşey birisinin baş harfi ne zaman sorsam kavga ettik biz 8 senedir tanışıyoruz ne zaman sorsam boşver seni ilgilendirmez deyip başından saviyor beni. Evlenmeden önce sallanır yıkılmaz bir ilişkimiz vardı genelde kavga gürültü ile geçen bol ayrılıklı. En son dün gece kavga ettik bana seni ilgilendirmez benim kolumdaki iz dedi. 30 Senedé geçse benden aynı cevabı alacaksin dedi ne yapmalıyım. Sürekli bir kurt içimi kemiriyor neden söylemiyor neden anlatmıyor hep bi gizli tarafı var anlayamıyorum
lazerle sildirin diyeceğim de dövme değil sanırım faça filan mı atmış

Bende sizinle aynı fikirdeyim çok yakın birisi bence yoksa ben eşimi biliyorum bu kadar kavga gürültüye gelemez anlatırdı ben olsam anlatırım yani eşim bilmek hakkı

8 yıl öncesinden bahsediyorsun, dıdısının dıdısı degil demek ki bu kadar gürültüye huzursuzluğa rağmen söylemiyor,
söylediği zaman daha büyük huzursuzluk yaşayacagını hesaplıyor ki, bu düzeyde olmasını tercih ediyor.

8 yıl öncesinden bahsediyorsun, dıdısının dıdısı degil demek ki bu kadar gürültüye huzursuzluğa rağmen söylemiyor,
söylediği zaman daha büyük huzursuzluk yaşayacagını hesaplıyor ki, bu düzeyde olmasını tercih ediyor.

Bilmiyorum valla artık dün ki kızlar da sinirimi bozdu madem çok yakın arkadaşın sevgilin değil di ben niye tanımıyorum niye düğünü ne gelmediler çelişki işte

Bilmiyorum valla artık dün ki kızlar da sinirimi bozdu madem çok yakın arkadaşın sevgilin değil di ben niye tanımıyorum niye düğünü ne gelmediler çelişki işte

yanlış anlama ama bu izi son 2-3 yılda farketmiş olman garip degil mi. yani evlendikten sonra, öncesinde 5 yıl birlikte oldugun adam bu.
Kısa kol da giyse durum degişmez, hiç mi koluna yada omzuna dokunmadın. görmüş olman gerekirdi.
Sandığın kadar kıskanç olmadığını da söyleyebilirim. Kıskançbir kadın ne yapar eder kısa sürede sonuca ulaşırdı :KK53:
Son olarak kendine faça atan bir adam hiç mi itici gelmedi, ben faça attıran dan çok
kendine bunu yapacak kadar saplantılı bir adam dan direk kaçarak uzaklaşırdım.

Sizin eşiniz kolunda eski sevgilisinin harfini tasisaydi böyle mi düşünürdünuz gerçekten

Evet.
Sorardım, anlatmak istemezse de geçmişidir mecbur değil anlatmaya değil saygı duyardım..
Ben nasıl saygı bekliyorsam karşımdakine de saygı duyarım..

yanlış anlama ama bu izi son 2-3 yılda farketmiş olman garip degil mi. yani evlendikten sonra, öncesinde 5 yıl birlikte oldugun adam bu.
Kısa kol da giyse durum degişmez, hiç mi koluna yada omzuna dokunmadın. görmüş olman gerekirdi.
Sandığın kadar kıskanç olmadığını da söyleyebilirim. Kıskançbir kadın ne yapar eder kısa sürede sonuca ulaşırdı :KK53:
Son olarak kendine faça atan bir adam hiç mi itici gelmedi, ben faça attıran dan çok
kendine bunu yapacak kadar saplantılı bir adam dan direk kaçarak uzaklaşırdım.

Fark etmemişim demekki canım ne yapayım o zaman fark etsem bunu bana soylemedigi sürece evlenmezdim onla. Eşim saplantılı bi insan değil normalde ama gençlik yılların da nasıldı bilmiyorum

Fark etmemişim demekki canım ne yapayım o zaman fark etsem bunu bana soylemedigi sürece evlenmezdim onla. Eşim saplantılı bi insan değil normalde ama gençlik yılların da nasıldı bilmiyorum

o zaman gercekten bu konuyu kapatmaya çalış,
sadece o façayı silemez sanırım üstüne dövme falan yaptırmasını iste.
Bak bebeginiz de olacakmış (allah bağışlasın)
absürt bir durum olursa zaten er yada geç karsına çıkacaktır.

o zaman gercekten bu konuyu kapatmaya çalış,
sadece o façayı silemez sanırım üstüne dövme falan yaptırmasını iste.
Bak bebeginiz de olacakmış (allah bağışlasın)
absürt bir durum olursa zaten er yada geç karsına çıkacaktır.

Keşke yapabilsem 3 4 ay susuyorum sonra yine takıyorum aynı konuya

En son dün gece kavga ettik bana seni ilgilendirmez benim kolumdaki iz dedi. 30 Senedé geçse benden aynı cevabı alacaksin dedi ne yapmalıyım.

Seni ilgilendirmiyorsa o zaman seninle ilgili herhangi bir şey de eşini ilgilendirmez . Ayrıca seni de ilgilendirir . Eşin sonuçta seninle ilgili bir şey olsa bilmek istemeyecek mi yani . :KK12:

Back
X