ortaokuldayken ben de koluma sevdiğim çocuğun baş harfini kazımıştım

konunuzu okuyunca hatırladım. geçti gitti iz. yeterince derin kazıyamadıysam demek

ben de olsam ben de sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. işe yakın çevrenizi düşünmekle başlayın. çevrenizde düğünde sözü edilen kız haricinde o harfle başlayan isimler var mı, uzak akraba ve kuzenleri falan da düşünün ama. (ben sanki o sözü edilen kızdan şüphelendim

) sonuçta sizi paranoyak etmiş bir eş var ortada. demekki daha önceden bazı şeyler düşündürtecek hareketleri oldu. bu yüzden kişileri iyice aklınızdan geçirdikten sonra o isimle başlayan birilerini aklınıza getirebilirseniz sessizce takip edebilirsiniz belki de kuruntu yapacak birşey yoktur ve içiniz rahatlar. böyle açıklama yapmadıkça anlatmadıkça sizi daha çok şüphede bırakıyor. bu davranış evlilik kurumu için uygun bir davranış değil bence. ne münasebet yani adam evli barklı kolunda ne idüğü belirsiz bir harf kazılı ve sorulunca da cevap verilmiyor kavga çıkıyor. bir de ismini söylememek şartıyla sildiririm diyor. ne bu gizem böyle? cıx olmaz

sorunca söylemeyecek anlaşıldı alttan alta gitmek gerekiyor galiba.