• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

Bende öğrenmeden duramıyorum işte sorun orda. Bilmiyorum ki ne düşünerek böyle davranıyor . Eşimle aramız iyidir genelde her ailede olduğu kadar kavgalarimiz var tabii ki ama ben inatçı o inatçı bir karakteriz çok şiddetli kavgalarimiz olur genelde

çok şiddetli kavgalarınız ne sıklıkta oluyor ve genel olarak bu konuda çok mu kavga ediyorsunuz?

Sakin bir şekilde bir kez daha sor.
Yarın öbür gün (aklı erdiğinde) çocuğunuz sorarsa ne dicek onu düşünsün. ..

Cevabını bilmek istiyorum,kocamsın beni ilgilendirir de..
Öğrendikten sonra ne yapabilirim geçmiş bitmiş,bisey olacağından değil sadece bilmek istedigimden soruyorum de..

Bunları hep dedin belki de ama yine de..sen olsan sen de bilmek isterdin diye empati yapmasını sağla.

Ben olsam mutlaka öğrenmeye çalışırdım..

Böyle devam ederseniz evliliginize zararinizdan başka birşey olmaz..Üstelik hamilesiniz. Öğrenince ne olacak ? Birakin oldugu gibi kalsin..

Ben ona sordum o kızla sevgiliydin diye hayır ne alakası var benim normal arkadaşım olamaz mı herkesle sevgili olmam mı gerekiyor dedi bende öyle izlenim yaratmissin demekki bende dedim. Evlendi zaten falan dedi kız beni ilgilendirmiyor ki farklı sehirlerdeyiz nihayetinde evli de olabilir bu hiç bir gerçeği degistirmez :) oldurcem adamı
Gerçekten kendi kaşınıyo ama, senle yüzsüzce nasıl kavga ediyo anlamadım ben. Bi kere kimse normal arkadaşının ismini kazımaz, bi kızın baş harfini kazımak ne demek ya bu çok rahatsız edici bişe. Seni üzmemek için o izi yok etmesi gerek,seninle saçma sapan kavga etmesi değil. kimse hazmedemz yani böle bişeyi. Evlense nolur kız, sana anlatmak zorunda. Aynı şey kendi başına gelse görürdük beyfendiyi

sonuna kadar haklısınız.eğer seni ilgilendirmez diyorsa sizinle hayatını birleştirdiğinde gözünüzün önünden o izi de çekmesi sildirmesi gerekirdi.ortak arkadaşları yada eski arkadaşları yok mu? onlara laf arasında sorsanız yada o düğünde rastladığınız kıza sorsanız .o harfle başlayan tüm yakın çevresini gözden geçirin.bana kalırsa o kişi şuan görüştüğünüz yani samimi olmasanızda yüzyüze geldiğiniz birisi.o yüzden söylemiyor yoksa derdi eskiden tanımazsın bi kızın baş harfiydi falan diye.eşinizin geçmişini öğrenebileceğiniz birilerinden ancak öğrenebilirsiniz.

Benim eşimde de var.Valla ne yalan söyleyeyim hiç merak etmedim.Bi defa söyledi. Çocukluk gençlik işte dedi.kimse kim banane.yakınımızda olsa ne olacak ki.10 yıllık evliyim bir saniye bile kafama takmadım. Boşverin gitsin ya

Merhaba arkadaşlar size kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım. Eşimin kolunda bir iz var seneler öncesi yaptığı birşey birisinin baş harfi ne zaman sorsam kavga ettik biz 8 senedir tanışıyoruz ne zaman sorsam boşver seni ilgilendirmez deyip başından saviyor beni. Evlenmeden önce sallanır yıkılmaz bir ilişkimiz vardı genelde kavga gürültü ile geçen bol ayrılıklı. En son dün gece kavga ettik bana seni ilgilendirmez benim kolumdaki iz dedi. 30 Senedé geçse benden aynı cevabı alacaksin dedi ne yapmalıyım. Sürekli bir kurt içimi kemiriyor neden söylemiyor neden anlatmıyor hep bi gizli tarafı var anlayamıyorum

Sarhoş edip konuşturun kesinlikle ötecektirrr :)

Şaka bir yana eşinize bunu başta söyletemediyseniz bu zor. Öncelikle güven verin. Hiç bir şekilde kavga cıkarmayacagınıza kıskançlk yapmayacaginiza esinizle dertlesek bir ortam yaratip bu ortamda eskilerden bahsedin 8 senenin duygusal butun anlarindan. Sonra cok sakin bir sekilde sorun ters cvp verirse tekrar ayni tonda 8 senedir birlikte oldugunuzu herseyi paylastiginizi bunu paylastiginda kiskanmayacaginizi aksine soyledigi icn mutlu olacagini soyleyin. Valla esinizin icinde azicikk merhamet varsa soyler ama bi kadina da bu yapilmaz ki dile kolayyy 8 sene boyunca ogrenememsssinizzz :))))

Sakin bir şekilde bir kez daha sor.
Yarın öbür gün (aklı erdiğinde) çocuğunuz sorarsa ne dicek onu düşünsün. ..

Cevabını bilmek istiyorum,kocamsın beni ilgilendirir de..
Öğrendikten sonra ne yapabilirim geçmiş bitmiş,bisey olacağından değil sadece bilmek istedigimden soruyorum de..

Bunları hep dedin belki de ama yine de..sen olsan sen de bilmek isterdin diye empati yapmasını sağla.

Ben olsam mutlaka öğrenmeye çalışırdım..

Bende şu an sakinlesmis gibj görünüyor ve bekliyorum tekrar sorcam

Böyle devam ederseniz evliliginize zararinizdan başka birşey olmaz..Üstelik hamilesiniz. Öğrenince ne olacak ? Birakin oldugu gibi kalsin..
Boşanmaya kadar gidecek bu işin sonu bu gidişle çünkü mesele kolundaki iz yada kız değil mesele bizim evli olduğumuzu ve artik aramızda gizli saklı olmaması gerektiğini idrak edememesj

Gerçekten kendi kaşınıyo ama, senle yüzsüzce nasıl kavga ediyo anlamadım ben. Bi kere kimse normal arkadaşının ismini kazımaz, bi kızın baş harfini kazımak ne demek ya bu çok rahatsız edici bişe. Seni üzmemek için o izi yok etmesi gerek,seninle saçma sapan kavga etmesi değil. kimse hazmedemz yani böle bişeyi. Evlense nolur kız, sana anlatmak zorunda. Aynı şey kendi başına gelse görürdük beyfendiyi

Empati sıfır adamda aynı şey senin başına gelse ne olur acababhic düşünmüyor. Bide dedim bana yalan söylüyorsun inanmıyorum o kızla aranızda birşey vardi dedim inkar etti ben bu yalanını ortaya çıkarınca ne olacak hersey daha kötü olacak.

sonuna kadar haklısınız.eğer seni ilgilendirmez diyorsa sizinle hayatını birleştirdiğinde gözünüzün önünden o izi de çekmesi sildirmesi gerekirdi.ortak arkadaşları yada eski arkadaşları yok mu? onlara laf arasında sorsanız yada o düğünde rastladığınız kıza sorsanız .o harfle başlayan tüm yakın çevresini gözden geçirin.bana kalırsa o kişi şuan görüştüğünüz yani samimi olmasanızda yüzyüze geldiğiniz birisi.o yüzden söylemiyor yoksa derdi eskiden tanımazsın bi kızın baş harfiydi falan diye.eşinizin geçmişini öğrenebileceğiniz birilerinden ancak öğrenebilirsiniz.

Su an onun organizasyonunu yapıyorum ortak arkadaşlar ile araştırma içine gircem o söylemezse ben kendim çözerim bu işi

Benim eşimde de var.Valla ne yalan söyleyeyim hiç merak etmedim.Bi defa söyledi. Çocukluk gençlik işte dedi.kimse kim banane.yakınımızda olsa ne olacak ki.10 yıllık evliyim bir saniye bile kafama takmadım. Boşverin gitsin ya

İşte herkezin düşünce tarzı vs farklı bende anlatmıyor olmamasından rahatsız oluyorum benim ile evli ama benim değil başka kadının ismini taşıyor kolunda

Sarhoş edip konuşturun kesinlikle ötecektirrr :)

Şaka bir yana eşinize bunu başta söyletemediyseniz bu zor. Öncelikle güven verin. Hiç bir şekilde kavga cıkarmayacagınıza kıskançlk yapmayacaginiza esinizle dertlesek bir ortam yaratip bu ortamda eskilerden bahsedin 8 senenin duygusal butun anlarindan. Sonra cok sakin bir sekilde sorun ters cvp verirse tekrar ayni tonda 8 senedir birlikte oldugunuzu herseyi paylastiginizi bunu paylastiginda kiskanmayacaginizi aksine soyledigi icn mutlu olacagini soyleyin. Valla esinizin icinde azicikk merhamet varsa soyler ama bi kadina da bu yapilmaz ki dile kolayyy 8 sene boyunca ogrenememsssinizzz :))))

Yok ya ben onun merhametiz olduğunu düşünüyorum eğer azıcık merhamet olsa karnımda çocukla gece yarılarına kadar bağırıp çağırıp beni aglatmazdi. Hayırlısı bakalım oyke yada böyle ogrencem bu işi ben

Benim bunu öğrenmem için taktik verecek kimse yok mu :) sakin sakin konuşuyorum ama o sakinligini koruyamiyo ve bagirmaya başlıyor böyle olunca da suç bastırıyor diye düşünüyorum

Back
X