- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama o böyle yaptıkça insan bu izin hikayesini daha çok merak ediyo. Ne izmiş neden bu kadar önemli ya biz bile çıldırdık burda![]()
sendekinde de ne inat varmış ya, anlattırmayı nasıl başarcaksın çok merak ediyorum. Ya da başarabilcekmisin :)Ay bide benj düşün sen hiç birşey yokmuş gibi davraniyor bi de oldurcem adami
Yok ya ben onun merhametiz olduğunu düşünüyorum eğer azıcık merhamet olsa karnımda çocukla gece yarılarına kadar bağırıp çağırıp beni aglatmazdi. Hayırlısı bakalım oyke yada böyle ogrencem bu işi ben
Öğrenince takıntı haline getireceginiz biri dir belkide.. Hoş böyle de takıntı haline getirmissiniz. Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu?Hamilesiniz ve uzuleceginizi dusundugunden belki de. Cocugunuzu düşünün ne boşanması. Öyle halledilmeyecek bir problem değil.Boşanmaya kadar gidecek bu işin sonu bu gidişle çünkü mesele kolundaki iz yada kız değil mesele bizim evli olduğumuzu ve artik aramızda gizli saklı olmaması gerektiğini idrak edememesj
Basaricam inanıyorum :) ama nasıl bilmiyorum şu andasendekinde de ne inat varmış ya, anlattırmayı nasıl başarcaksın çok merak ediyorum. Ya da başarabilcekmisin :)
İşte ben Zaten sürekli sık boğaz etmiyorum bi soruyorum soylemiyo sonra bi daha bi süre sonra soruyorum. Hayır o inat ben inat nereye kadar gidicek böyleÇok ilginç bence izi sildirin soru da sormayin bisure sonra iz gidince tekrar anlatmasini isteyebilirsiniz
Öğrenince takıntı haline getireceginiz biri dir belkide.. Hoş böyle de takıntı haline getirmissiniz. Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu?Hamilesiniz ve uzuleceginizi dusundugunden belki de. Cocugunuzu düşünün ne boşanması. Öyle halledilmeyecek bir problem değil.
Çok çok ilginç bir durum.. Yani anlatmamasinin bir nedeni olmali. Yani su an ben bile merak ettim.Yalan değil. Yani size bağırıp çağırması kadar ne olabilir ki.? Eninde sonunda anlayacaktır. Çok kötü bir anıdır belki de hatırlamak istemiyor dur diyeceğim de yani anlatması lazımdı. Böyle büyük tepkiler vermesi normal değil yani.Canim defalarca karşıma alıp konuştum Hamilelikten önce de konuştum yani hamile olmam ole alakali bir durum değil üzüleceğimi düşünse bağıra çağıra kavga edip beni aglatmazdi ben böyle düşünmüyorum geçmiş geçmiştir ama izini taşımadığı sürece ben oturup bana bütün sevgililerini anlat demiyorum beni ilgilendirmez dé. Ama bunlara cevap vermek istemiyorsa çoktan sildirmesi gerekti o kolundakini eğer sildirme dı ise de cevap vermesi gerekiyor
Çok çok ilginç bir durum.. Yani anlatmamasinin bir nedeni olmali. Yani su an ben bile merak ettim.Yalan değil. Yani size bağırıp çağırması kadar ne olabilir ki.? Eninde sonunda anlayacaktır. Çok kötü bir anıdır belki de hatırlamak istemiyor dur diyeceğim de yani anlatması lazımdı. Böyle büyük tepkiler vermesi normal değil yani.
Umarim sizi üzecek birşey değildir.. Yani sizden çok önce birşeydir de gerçekten merak ediyor insan. Yani ben yorumları okuyunca merak ettim. Hanı bağırması falan. Mutlaka bilen vardır bence. Kız kardeşi ,ablası ,abisi falan..Ama ondan duymanız en iyisi. Bir de onlara sorsanız onlar eşinize söylese çok daha kötü olur. Sabredin.Eninde sonunda açıklar. Evliliginizi çocuğunuzu düşünün. Huzursuz olmayın geçmiş yüzünden.Bencede normal değil canım ama bir şekilde öğreneceğim ben yoksa içim rahat etmeyecek
Umarim sizi üzecek birşey değildir.. Yani sizden çok önce birşeydir de gerçekten merak ediyor insan. Yani ben yorumları okuyunca merak ettim. Hanı bağırması falan. Mutlaka bilen vardır bence. Kız kardeşi ,ablası ,abisi falan..Ama ondan duymanız en iyisi. Bir de onlara sorsanız onlar eşinize söylese çok daha kötü olur. Sabredin.Eninde sonunda açıklar. Evliliginizi çocuğunuzu düşünün. Huzursuz olmayın geçmiş yüzünden.