bunun bir ispatı olmalıBekle, sonra bakarsin acelesi yok.
O degilde sevmiyorum diyosun ama baksammi bakmasammi diye konu aciyosun buralara. Ve moralim bozulur diye korkuyosun,o kadarda onem veriyosun yazdiklarina.
Acaba bi hoslanti varda " amaan ne olucak bizden sanki, sanal alemde sevgilimi olunurmus" diye dusunuyosn?
bilemiyorum ama ben zaten çoğu konuda böyleyimdir, yani kız arkadaşlarımla bir şey konuşuyorken de bana neden cevap vermediğini düşünür kafama takarım. Neden kırıldı vs.bu ona verdiğim değerdendir. İlla aşka yormak olmaz diye düşünüyorum. Bilemiyorum her şeyi yazmışta olabilir. Haftaya bakacağım, konuyu açarken olayın etkisinde olsuğumdan açtım, şu an pek gelmiyor da aklıma. Teşekkür ederim düşünceniz için:)Çok abartmıyor mu diyorsunuz ama siz de az abartmamışsınız yani. Bu kadar merak ediyorsanız okuyun maili yoksa aklınız orda kalacak.
Neler yaptığıyla ilgili değil de kırgınlığıyla ilgili şeyler yazmıştır büyük ihtimal.
bende bu sene üniv kazandım. Ben ıstanbuldayım üstelik.onun sana olan ılgısıne alışmışsın. çocuk şimdi ilgiyi kestı tabı eee üni. ye de gıtmıs kızlar falan fılan ortamda yapar. sana olan ılgısı azalmıs tabı. sende bence hafıf kıskanıyorsun onu sınır oluyorsun sana cvp vermemesıne.
kaçan kovalanır her zaman işe yaramıştır
yahu neden bozulmasın ki, değer verdiğim bir arkadaşımdı. Kız bile olsa aynı şeyleri düşünürdüm. Karakterle de ilgili, ayrıntılara detaylara fazla takılıyorum. Sizin için önemsiz bir şey benim saatlerimi alıyor olabilir.O kadar önemli bi insan mı ki maili yüzünden vizelerin kötü geçsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?