• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım?

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.980
2.440
723
kızlar kısaca muhasebe müdürü bu sabah bana haksız yere çok fena şekilde bağırdı. sonra da gelip gidip defalarca özür diledi. sonra da şirketten çıktı gitti. muhasebe müdürüyle aramda hiçbir husumet yok. şirkette en çok sevdiği birkaç kişiden birisiyim. arkadaşı gibiyim. ama bu bana fena dokundu. hala aklıma gelince çok kötü oluyorum. ben artık sadece iş mesafesinde durmak istiyorum kendisine ve biliyorum yarın yine özür dileyecek. özrünü kabul etmediğimi ve bundan sonra eskisi gibi arkadaşlık seviyesinde olamayacağımızı sert olmadan nasıl ifade edebilirim kendisine? ifade yeteneğim çok iyi değildir. size sorayım dedim

müdürle arkadaş gibi olunmaz
baştan o mesafeyi koymayarak yanlış yapmışsınız zaten

Mesele neydi merak ettim açıkcası. Olaya göre bir cevap vermek gerekebilir. Ama genel manada "bey" diye hitap etmiyorsanız mesela ali diyorsanız peki ali bey gibi kısa net soğuk bir cevap verebilirsiniz.

müdürle arkadaş gibi olunmaz
baştan o mesafeyi koymayarak yanlış yapmışsınız zaten
burda hepimiz arkadaşız aslında. herkes herkesle arkadaş genel müdürümüz ve patronumuz hariç. o da bizden bir çalışan. arkadaş dediysem tabi ki özel hayattaki arkadaşlar gibi değil. bir mesafe hep var.
Mesele neydi merak ettim açıkcası. Olaya göre bir cevap vermek gerekebilir. Ama genel manada "bey" diye hitap etmiyorsanız mesela ali diyorsanız peki ali bey gibi kısa net soğuk bir cevap verebilirsiniz.
mesele biraz uzun aslında. ama haksız yere onu söyleyebilirim. bey diye hitap ediyorum canım.
direk söyleyebilirsin. kırıldığını ve bundan sonra konumuna göre davranacağını
zaten hep konumumuza göre davranıyoruz arkadaşlık da belli sınırlar içerisinde. nasıl bir ifade kullanmam gerekir?

Özür dilemiş ama belki o anda çok sinirliydi
Ama aranıza biraz mesafe koyun

Muhasebe müdürü sizin müdürünüz mü, başka departmandamısınız?

Siz de müdür konumunda mısınız?

Ayrıca hatasını anlayıp özür dilemiş yani daha ne bekliyorsunuz ki? Kabul edersiniz, tamam geçti gitti dersiniz ama mesafe koyarsınız. Trip atmanız çok abes değil mi?

Back
X