Sizce ne yapmalıyım??

aysimaaa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
5
0
86
Hanımla hiç uzatmadan konuya giriyorum.Yüzümde ince ama sık tüyler var hormon bozukluğu vs değil.Akrabalarda da iki kişide falan var.Çok moralim bozuluyor.Dalga konusu oluyorum.Çenemdeki tüyler yanaklarıma kadar uzanıyor bu kadar fazla değildi ama bi kaç yıl önce salak gibi kremle almıştım.Ağır patladı bana.Peki şimdi iple mi ağdayla mı almalıyım.Alanlar varsa deneyimlerini sonuclarını yazabilirler mi.Gerçekten kafama çok takıyorum.Saçımı bile toplayamıyorum ki boynumda belimdr vs de var.Ve annemde kız kardeşimde hic yok bir de onlar esmer ben beyaz olmama ragmen.Cevap verirseniz mutlu olurum başka önerileriniz varsa da yazın lütfen.teşekkürlerr

Kremle mi aldiniz, kim verdi o akli size cik cik cik !

Bundan sonra agdayla aldirin bari, ayda bir sire gitseniz hem azalir hem gec cikar

Tüğ dökücü krem demek istiyo. Canm benm tanidimnda yuzude cenesinde cikiyo o guzellk merkezlerinde lazer yaptiriyo sende bi arastir istersn 5.6 aydir devam ediyo ve memnun

Bıyık bölgesinde de varsa ağdanın o bölgeyi koyulaştırdığını söyledi uzman biri. İple aldırmanız mantıklı geliyor (laser düşünmüyorsanız) Zamanla azaltıyor da..

evet tüy dökücü krem yüz için olan ama böyle bi salaklık yaptim ve daha fazla çıktı

ha öyle krem yani.. öyle bir salaklik ben de yapıp lise döneminde kollarimi almıştım.. aklıma edeyim diyorum her gordugumde.. ne yazık ki kesin çözüm iğneli.. ama ona dayanacak can da bende yok..

Kesinlikle lazer güvenilir r merkeze gidip konışun zaten detaylı bir şekilde açıklayacaklardır. İçinize sinmezse birkaç yerle görüşün net bir fikir sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…