sizce ne yapmaliyim :(

burkimu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
31
7
86
31
merhaba size bisi hakkinda danisicam simdi biz 1 yillik evliyiz uc aydir korunmuyoruz ve zaten henuz olmadi bebeggimi ama isyerimde islerim yolunda gitmiyo borcumuzda var acaba tekrar korunsakmi yoksa devammi sartta kosmak istemiyorum cok uzuluyorum :(

merhaba size bisi hakkinda danisicam simdi biz 1 yillik evliyiz uc aydir korunmuyoruz ve zaten henuz olmadi bebeggimi ama isyerimde islerim yolunda gitmiyo borcumuzda var acaba tekrar korunsakmi yoksa devammi sartta kosmak istemiyorum cok uzuluyorum :KK43:
Nasıl korunuyorsunuz canım

ilacla falan degil normal disari yontemi ilav kullanmadim hic
Canım dışarı yöntemi o kadar zararlı ki 1.5 yıllık evliyim.biz de hep öyle yapıyoduk.Eşim varükosel oldu ve ameliyat oldu geçen hafta.dışarı yöntemi de çok tetikliyormuş.hiç bilmiyordum öyle bir sakıncası olduğunu.Araştıra araştıra. Öğrendik.Kısırlığa sebep oluyor.
Dikkat et derim.bi doktora korunma yöntemleri hakkında muhakkak görünmeni tavsiye ederim

Ayrıca borç varsa biraz daha toparlanmayı bekle bence.biz de öyle yaptık.Nasip olursa 2017 de hamilelik düşünüyorum artık bakalım .Maddiyat ta önemli Çocuğu daha güzel ve iyi şartlarda yetiştirebilmek için

nasil anladiniz esindeki o rahatsizligi
Canım dışarı yöntemi o kadar zararlı ki 1.5 yıllık evliyim.biz de hep öyle yapıyoduk.Eşim varükosel oldu ve ameliyat oldu geçen hafta.dışarı yöntemi de çok tetikliyormuş.hiç bilmiyordum öyle bir sakıncası olduğunu.Araştıra araştıra. Öğrendik.Kısırlığa sebep oluyor.
Dikkat et derim.bi doktora korunma yöntemleri hakkında muhakkak görünmeni tavsiye ederim

Ayrıca borç varsa biraz daha toparlanmayı bekle bence.biz de öyle yaptık.Nasip olursa 2017 de hamilelik düşünüyorum artık bakalım .Maddiyat ta önemli Çocuğu daha güzel ve iyi şartlarda yetiştirebilmek için

degil ama bir yildir bisi olmadi :) en sagliklisi nasil acaba devam etmekmi bebek islemlerine

degil ama bir yildir bisi olmadi :) en sagliklisi nasil acaba devam etmekmi bebek islemlerine
1 yıldır bir şey olmaması, olmayacağı anlamına gelmez
ayrıca geri çekilme yönteminin çok fazla zararı var
netten araştırabilirsin

borcunuz çok değilse eritip ondan sonra deneseniz daha iyi olur. kafanız rahat olur en azından.

bence akışına bırak canım en güzelii nasibinde varsa o bebek çıakr gelir o zamana da inşallah borcunuz biter...çünkü artık hormonlardan mıdır nedir çevremdeki insanlar beklemekle hata ettik diyorlar

bence akışına bırak canım en güzelii nasibinde varsa o bebek çıakr gelir o zamana da inşallah borcunuz biter...çünkü artık hormonlardan mıdır nedir çevremdeki insanlar beklemekle hata ettik diyorlar
aynen :) korunmuyorum denemeye devam borc hic bitmiyo bn bunu anladim zaten 1 yildir evliyim hic beklemedim iste basladim

Back
X