Kızlar selam suan cok moralim bozuk ve anlatabilecegim kimse yok. Eşimle kavga ettik. Dünden aramız bozuktu. Benim evlenmeden önce ailemle daha doğrusu babamla cok problemlerim vardı. Annemle babam ayrı annem evli bende babamla yaşıyordum. Çocukluğumdan beri annemle babamın kavgalarında herseye şahit oluyordum babamda içki kumar vardı bizi eve kitleyip giderdi elektirigi suyu kapatırdı giderdi hep yurt dışında şehir dışında gezerdi. Annem hep hastalanırdı bana sarılır ağlardı babam beni döverdi. Kavga çıkınca yatagın altına saklanırdım tuvalete kapatırdım kendimi. Ama babam dur durak bilmezdi Sebebi babamın sevdiğini babannem almamış annemi almış diye anneme öfkeliydi. O yüzden cok zor günler yaşadım yıllar oldu hala iyileşemedim dışarda kavga görünce bile kitleniyorum çok korkuyorum psiklojik destekte aldım. Ama bu durum ömür boyu benimle yasayacak. Ve eşimle evlendim. Eşim çocukluk arkadasım. Zor günlerimde hep yanımdaydı. Bu arada sigara kullanıyorum. Dün yine eşim sigara içmeyeceksin Dedi bende bırakıcam ama bu kendi isteğimle olacak bana zaman ver dedim. Esimde baya söylendi. Bende kırıldım. Ameliyat olacağım tarih için hastaneye gittik geldik yine konuyu açtı sigara için bana küsüyorsun Dedi. Bende sigara için değil anlayışsızsın bu zoruma gidiyor. Benim seni düşündüğüm kadar sen bana anlayışli olmuyorsun dedim bana tek bir konu söyle ne zaman düşüncesiz anlayıssız oldum Dedi bende mesela benim Doğum günümde sabahın köründe arkadaşlarınla bulusmaya gittin akşam eve misafir gelecek diye aradın aksama kadar yemek temizlik yaptım oturup gittiler doğum günün olduğunu bilsek gelmezdik kusura bakma dediler sen onlar kadar ince düşünmedin dedim sinirlendi kalktı sehpaları fırlattı sandalyeyi yere fırlattı aynayı kırdı yapma diye yanına yaklaştım üstüme yürüdü gel gel dedi sonra bana küfür etti s...git dedi eşyalarımı topladım ben gidiyorum dedim hiç bir yere gidemezsin gidersen evi atese veririm dedi sonra ben kriz geçirdim kendime geldiğimde yataktaydım özür diledi sarıldı evden git lütfen yalnız kalmak istiyorum dedim tamam biraz kendine gel Dedi öptü çıktı. Kızlar o kadar kötüyüm ki o an o kadar kötü oldum ki babamın yaptıkları geldi aklıma çok korktum. Ne yapacağım ben