• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım ??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Daha öncede soylediğim gibi 1 yıllık evliyim .. Ama eşimle 5 aydır aynı evde yaşıyoruz .. O polis okulunda olduğu için ayrıydık hep .. Neyse konumuza gelelim.. Bugün doktor a gittim ve çocuğumun olmaması için meğer bi ton hastalığım varmış onu öğrendim .. Polikistik over , yumurta kuçukluğu , post menepoz ve yumurtlama olmuyo dedi ... Şimdi kızlar.. Tabiki bunlara çok üzüldüm :( şimdi gidip tedaviye başlamam lazım.. Bu tedavi surecinin çok zor olduğunu biliyorum.. Ben bu kadar zorluklar a katlanacak kadar istemiyorum çocuğu :( şu an olsa çok mutlu olurum bak asla niye oldu diye uzulmem :( ama bilmiyorum.. Ben 20 yaşındayım eşim daha 19 yaşında .. Onun babalığa hazır olup olmadığından emin değilim .. Şimdi sizce tedaviye başlamalıyım ?? Siz olsaydıınız ne yapardınız ?? Birde olmazsa olmazımız ailesi sorun u var.. Eminim bi çok kişinin başına gelmiştir .. Annesi hergun arayıp bi çocuk doğurmaktan acizsin diyip duruyo :( bilmiyorum... Kafam çok karışık :( ve mutsuzum .. Doğrusunu söylemek gerekirse KORKUYORUM.. Tedavi olmak istemiyorum. :(

Ayrıca 19 yaşında polis okulu derken ?

17 yaşında liseyi bitirip polis okuluna gitti.. Okulu bitmeden de evlendik .. Şu an okulu bitti .. 5 aydır görev başında

Onlarda böyle ... Eşim Diyarbakır lı ... Onların ailesinde 16 yaşında baba olan bile var

Daha öncede soylediğim gibi 1 yıllık evliyim .. Ama eşimle 5 aydır aynı evde yaşıyoruz .. O polis okulunda olduğu için ayrıydık hep .. Neyse konumuza gelelim.. Bugün doktor a gittim ve çocuğumun olmaması için meğer bi ton hastalığım varmış onu öğrendim .. Polikistik over , yumurta kuçukluğu , post menepoz ve yumurtlama olmuyo dedi ... Şimdi kızlar.. Tabiki bunlara çok üzüldüm :KK43: şimdi gidip tedaviye başlamam lazım.. Bu tedavi surecinin çok zor olduğunu biliyorum.. Ben bu kadar zorluklar a katlanacak kadar istemiyorum çocuğu :KK43: şu an olsa çok mutlu olurum bak asla niye oldu diye uzulmem :KK43: ama bilmiyorum.. Ben 20 yaşındayım eşim daha 19 yaşında .. Onun babalığa hazır olup olmadığından emin değilim .. Şimdi sizce tedaviye başlamalıyım ?? Siz olsaydıınız ne yapardınız ?? Birde olmazsa olmazımız ailesi sorun u var.. Eminim bi çok kişinin başına gelmiştir .. Annesi hergun arayıp bi çocuk doğurmaktan acizsin diyip duruyo :KK43: bilmiyorum... Kafam çok karışık :KK43: ve mutsuzum .. Doğrusunu söylemek gerekirse KORKUYORUM.. Tedavi olmak istemiyorum. :KK43:

Sonra bu ülke niye bu halde.
Daha adam kategorisine girmeyen geç dönem ergenlikte ki insani baba yapmayı düşünüyorsunuz. Ki sizde daha yeni ergen kategorisinden çıkmış genç yetişkinliğe yeni adım atmışsınız.

Nasıl bir memlekette yaşıyorsunuz.
Bunlar neyin kafası.

Yazık yav.

Önce kendiniz büyüyün.
Sizin ana babalarınızı sorgulamak lazım asıl.
Neyse.

Çok erken çocuk için valla ne diyim bilemedim annesindeki usluba bak patavatsiz kadın hasta olduğunu bilmiyor mu? bak zorlarlarsa ben suan düşünmüyorum de gerekirse ayrıl canım ne bu baskı ???

Eee, bu alkışlamamız gereken bişey mi? Çocuk gelinden sonra çocuk damat çıktı şimdi de başımıza.

35 yaşındaki insanlar torun mu istiyor yani? 40'a doğru da ölüme hazır olurlar artık.
Alkışlayın diye demedim.. Bu sizin gibi bana da anormal geliyo .. Sadece onlarda gayet normal bişey olduğunu belirttim .. Ayrıca sorun burda yaş değil ki .. Biz sevdik evlendik.. Kimse eşimi zorlamadı .. Ben burda tedaviden bahsediyorum ..

Oyuncak bebek almayacaksiniz
Kanlı canlı bi cocuk doğacak
Önce eşini tanı daha 5 aydır aynı evdesin
Evlilik sana göre mi değil mi karar ver
Sonra yap çocuğunu
Milletin baskısına da bakma
Onlar uyanmayacak gece
Masraflarını onlar karsilamicak
Daha yaslariniz çok ufak
Hayatı yaşayın

Sonra bu ülke niye bu halde.
Daha adam kategorisine girmeyen geç dönem ergenlikte ki insani baba yapmayı düşünüyorsunuz. Ki sizde daha yeni ergen kategorisinden çıkmış genç yetişkinliğe yeni adım atmışsınız.

Nasıl bir memlekette yaşıyorsunuz.
Bunlar neyin kafası.

Yazık yav.

Önce kendiniz büyüyün.
Sizin ana babalarınızı sorgulamak lazım asıl.
Neyse.
Ülkenin durumu da bu zaten dimi ... İkimizde 20 yaşında sayılırız ne var bunda .. Ben burda neyden bahsediyom sen ne diyon ..

Daha öncede soylediğim gibi 1 yıllık evliyim .. Ama eşimle 5 aydır aynı evde yaşıyoruz .. O polis okulunda olduğu için ayrıydık hep .. Neyse konumuza gelelim.. Bugün doktor a gittim ve çocuğumun olmaması için meğer bi ton hastalığım varmış onu öğrendim .. Polikistik over , yumurta kuçukluğu , post menepoz ve yumurtlama olmuyo dedi ... Şimdi kızlar.. Tabiki bunlara çok üzüldüm :KK43: şimdi gidip tedaviye başlamam lazım.. Bu tedavi surecinin çok zor olduğunu biliyorum.. Ben bu kadar zorluklar a katlanacak kadar istemiyorum çocuğu :KK43: şu an olsa çok mutlu olurum bak asla niye oldu diye uzulmem :KK43: ama bilmiyorum.. Ben 20 yaşındayım eşim daha 19 yaşında .. Onun babalığa hazır olup olmadığından emin değilim .. Şimdi sizce tedaviye başlamalıyım ?? Siz olsaydıınız ne yapardınız ?? Birde olmazsa olmazımız ailesi sorun u var.. Eminim bi çok kişinin başına gelmiştir .. Annesi hergun arayıp bi çocuk doğurmaktan acizsin diyip duruyo :KK43: bilmiyorum... Kafam çok karışık :KK43: ve mutsuzum .. Doğrusunu söylemek gerekirse KORKUYORUM.. Tedavi olmak istemiyorum. :KK43:
Sana bir abla tavsiyesi gülüm tedavini ol fakat çocuk için daha erken senin için değil ama eşin için erken canım evliliğinize biraz zaman verin derim

Onlarda böyle ... Eşim Diyarbakır lı ... Onların ailesinde 16 yaşında baba olan bile var
Vay be ilk insanlar gibi :anne: baba 16 ise anne biraz küçük olsa 14 diyelim.ortaokul öğrencisi. :anneadayı:
Tedavinizi geç olmadan olun konu sahibi,çocuk istemiyorsanız korunursunuz. Tedavinizi olun ama mutlaka.

Sana bir abla tavsiyesi gülüm tedavini ol fakat çocuk için daha erken senin için değil ama eşin için erken canım evliliğinize biraz zaman verin derim
Sağol ablacımm.. İnsan gibi yorum yapan çıktı sonunda .. Ben burda tedavi diyom onlar yaş a taktı .. Tedavi zaten 2 3 yıl sürer dedi doktor .. Bende ondan sorayım dedim sizce başlamalıyımıyım diye

Ülkenin durumu da bu zaten dimi ... İkimizde 20 yaşında sayılırız ne var bunda .. Ben burda neyden bahsediyom sen ne diyon ..

Evet aynen bu.
Ben eşimle 19 yaşında sevgili oldum.
5 sene ilişkim devam etti. 24 yaşında evlendim.
25 yaşındayim ve anne olacak sorumluluğa, olgunluğa ve sabira sahip miyim diye kendimi sorguluyorum.

Siz daha çocuk yaşta anne baba olacaksınız.
O çocuğu yetistirirken ülkeye faydalı bir birey olarak yetistirme derdiniz yoksa bilemem.

Anne babasi daha büyümemiş bir çok konuda sorun yaşayıp tartışacak, ataerkil toplumdan gelme erkek kadını ezecek.
Kadın ev sorumluluğu sadece ona ait sanıp bütün her şeye yetişmeye çalışacak ve bu durumda çocuk nasıl bir psikoloji ile büyüyecek.

Durum bu.
Tedavi olun.
Ama bu yaşta o yavruya yazık etmeyin.

Tatlm. Çocuk düşünme şu an. Çünkü önce sen,.....
evvela sağlıklı olmalısın ki, sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilesin. Önce şu saydığın rahatsızlıklardan kurtul bakalım Allahın izniyle, sonra çocukta olur..
Herşey sırayla...
Mutluluklar dilerim cnm...

Evet aynen bu.
Ben eşimle 19 yaşında sevgili oldum.
5 sene ilişkim devam etti. 24 yaşında evlendim.
25 yaşındayim ve anne olacak sorumluluğa, olgunluğa ve sabira sahip miyim diye kendimi sorguluyorum.

Siz daha çocuk yaşta anne baba olacaksınız.
O çocuğu yetistirirken ülkeye faydalı bir birey olarak yetistirme derdiniz yoksa bilemem.

Anne babasi daha büyümemiş bir çok konuda sorun yaşayıp tartışacak, ataerkil toplumdan gelme erkek kadını ezecek.
Kadın ev sorumluluğu sadece ona ait sanıp bütün her şeye yetişmeye çalışacak ve bu durumda çocuk nasıl bir psikoloji ile büyüyecek.

Durum bu.
Tedavi olun.
Ama bu yaşta o yavruya yazık etmeyin.
Şimdi doğru anlattınız ... Ben zaten ben çocuk istiyorum diye birşey demedim .. Aynı şekilde eşimde öyle .. Oda çocuk istemiyo .. Ben sadece bu kadar hastalığım varken tedavi olmalımıyım diye soruyorum.. Sonuçta doğurganlık yaşıda belli .. Belkide zaman geçtikçe şansım azalıyodur .

Back
X