• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım ??

esin kucukmus babalik sorumlulugnu tasiyamaz bence.kadinlar o yaslarda olgunlassada malesef erkekler ole degil. hatta Bana gore 30a kadar olgunlasmaz bu erkekler yapma 30a gelene kadar cocuk kafani kullan sen :)

Sağol ablacımm.. İnsan gibi yorum yapan çıktı sonunda .. Ben burda tedavi diyom onlar yaş a taktı .. Tedavi zaten 2 3 yıl sürer dedi doktor .. Bende ondan sorayım dedim sizce başlamalıyımıyım diye
Evet canım başla hem sağlığın için hemde ilerde anne olabilmen için bende küçük anne oldum eşim 22ben 20yaşındaydık ama eşim çok olgundur gerçekten ozaman bile demezsin 22 27-28 gibiydi erkekler daha geç olgunlaşıyo genelde ve daha 19 yaşında daha hiç birşey yaşamadan evlenmiş temenni etmem ama gözü dışarı kayabilir ilerde akıl değişir zamanla birbirinize ters gelebilirsiniz bu yüzden beklemeniz en azından birbirinizi tanıyıp alışana evliliğiniz oturana kadar

Tedavine hemen başla ama asla çocuk yapmayın. Yaşa takılanlara da kızma çünkü insanların belirtmek istedikleri yaşın dolayısıyla bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmekte zorlanacak olman. Üstelik sen de pek sıcak bakmıyorsun henüz doğal olarak.

Çocuk bu, sıkılınca iade şansınız olmuyor ..

Çocuk olmadığı için laf edenlere karşı sessiz kalma.
Yaşın büyük bile olsa, böyle bir ortama çocuk getirmek iki kez düşünülmesi gereken bir konu..

Evet canım başla hem sağlığın için hemde ilerde anne olabilmen için bende küçük anne oldum eşim 22ben 20yaşındaydık ama eşim çok olgundur gerçekten ozaman bile demezsin 22 27-28 gibiydi erkekler daha geç olgunlaşıyo genelde ve daha 19 yaşında daha hiç birşey yaşamadan evlenmiş temenni etmem ama gözü dışarı kayabilir ilerde akıl değişir zamanla birbirinize ters gelebilirsiniz bu yüzden beklemeniz en azından birbirinizi tanıyıp alışana evliliğiniz oturana kadar
Bende eşimin olgun olduğunu düşünüyorum ablacım .. Yani bi 27-28 değil tabi ama :) işinin etkiside büyük .. Milletin duşunduğu gibi ergenlik döneminde değil yani

:KK200:
Bende eşimin olgun olduğunu düşünüyorum ablacım .. Yani bi 27-28 değil tabi ama :) işinin etkiside büyük .. Milletin duşunduğu gibi ergenlik döneminde değil yani
Hakkınızda hayırlısı ablacım sağlıkla mutlulukla gelsin oozaman bebeğiniz ama 3-5 sene sonra iyi geceler:KK200:

Birde şunu belirteyim .. Ben bugün doktor a çocuk sahibi olmak için değil adet gecikmesi için gittimm.. Yani bende istemiyorum bi çocuk .. Aynı evde eşimle birlikte büyümekten gayet mutluyum .. Ama takdir edersiniz ki milletin de ağzı durmuyo .. Onun ailesinin yani .. İnsanı kırmak için elinde geleni yapıyorlar..

Tedavine hemen başla ama asla çocuk yapmayın. Yaşa takılanlara da kızma çünkü insanların belirtmek istedikleri yaşın dolayısıyla bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmekte zorlanacak olman. Üstelik sen de pek sıcak bakmıyorsun henüz doğal olarak.

Çocuk bu, sıkılınca iade şansınız olmuyor ..

Çocuk olmadığı için laf edenlere karşı sessiz kalma.
Yaşın büyük bile olsa, böyle bir ortama çocuk getirmek iki kez düşünülmesi gereken bir konu..
Akıl yaşta değil baştadır lafını çok severim ben
20 yaşında anne oldum görümcem benden 7 yaş büyük hala der ben senin kadar güzel itinalı çocuk bakan görmedim diye yaşa takılmasın kimse hee yeni jenerasyon çok maymun iştahlı sıkıya zora gelemiyo süs bebeği gibi büyüyolar ama yinede konu sahibi anne olamıcak yaşta değil sadece eşi baba olamıcak yaşta çünkü 30 da olsa bazı erkekler hiç büyümüyo;)

20 yaşında anne oldum görümcem benden 7 yaş büyük hala der ben senin kadar güzel itinalı çocuk bakan görmedim diye yaşa takılmasın kimse hee yeni jenerasyon çok maymun iştahlı sıkıya zora gelemiyo süs bebeği gibi büyüyolar ama yinede konu sahibi anne olamıcak yaşta değil sadece eşi baba olamıcak yaşta çünkü 30 da olsa bazı erkekler hiç büyümüyo;)
ne güzel şeyler yazmışsınız ya .. Konudada belirttiğim gibi istemiyorum ama olursada uzulmem .. Hatta tedavisiz oldu diye çok çok sevinirim ... Ama eşim ?? Buna asla hazır değil .. ama şoylede bişe var 19 da olsa 30 da olsa ben o çocuğu yalnız buyuteceğim .. Çünkü sürekli çalışıyor

20 yaşında anne oldum görümcem benden 7 yaş büyük hala der ben senin kadar güzel itinalı çocuk bakan görmedim diye yaşa takılmasın kimse hee yeni jenerasyon çok maymun iştahlı sıkıya zora gelemiyo süs bebeği gibi büyüyolar ama yinede konu sahibi anne olamıcak yaşta değil sadece eşi baba olamıcak yaşta çünkü 30 da olsa bazı erkekler hiç büyümüyo:KK66:

Tabi ki , yaşı küçük olan bir insan gayet olgun olabiliyor.
Ben de 22 yaşındayım , öyle maymun iştahlı da değilim ancak 3 hafta ablama çocuk bakımı konusunda yardımcı olayım dedim, her Allah'ın günü evlenince çocuk yapmayacağım diyorum :olamaz: çok zor gerçekten.
Ki daha arkadaş eşiyle 5 aydır aynı evde. Henüz birbirlerini keşfetme dönemleri . İnsanlar evlendikten sonra bilinmeyen yönleri ortaya çıkabiliyor.

Canim bence tedavini ol sonucta faydasi var zarari yok cocuk yapmicaksanda bari saglikli ol ki istediginde olsun :) hakkinizda hayirlisi olsun milletin dediginede bakma daha düsünmiyoruz de gec hastaligindanda hic bahsettme.

Canim bence tedavini ol sonucta faydasi var zarari yok cocuk yapmicaksanda bari saglikli ol ki istediginde olsun :) hakkinizda hayirlisi olsun milletin dediginede bakma daha düsünmiyoruz de gec hastaligindanda hic bahsettme.
Güzel yorumlariniz için teşekkür ederim.. ama doktor bu hastalıkların tedavisi yok diyor.. özellikle polikistik över in.. genetikmis .. anne karnında bulasiyomus.. yani bi kızım olursa onda da olacak .. doktor sadece coguga karar verirsen gel dedi

Güzel yorumlariniz için teşekkür ederim.. ama doktor bu hastalıkların tedavisi yok diyor.. özellikle polikistik över in.. genetikmis .. anne karnında bulasiyomus.. yani bi kızım olursa onda da olacak .. doktor sadece coguga karar verirsen gel dedi

Tedavisi nekadar süriyormuski uzun süren biseyse yinede yap derim bi akrabam 3 yildir büsürü tedavi oldu olmiyor cocuk ama yinede baslamadan baska bi doktorada danisin derim ben :)

3 4 doktor
Tedavisi nekadar süriyormuski uzun süren biseyse yinede yap derim bi akrabam 3 yildir büsürü tedavi oldu olmiyor cocuk ama yinede baslamadan baska bi doktorada danisin derim ben :)
3 4 doktor a gittim.. Tedavi ne kadar sürer bilmiyorum .. İlaç tedavisi uygulanacakmış oda olmazsa tüp bebek yaparız dedi.. Yani tedavisiz olması imkansız gibi ..

Alkışlayın diye demedim.. Bu sizin gibi bana da anormal geliyo .. Sadece onlarda gayet normal bişey olduğunu belirttim .. Ayrıca sorun burda yaş değil ki .. Biz sevdik evlendik.. Kimse eşimi zorlamadı .. Ben burda tedaviden bahsediyorum ..
Tedaviden bahsederken dunyaya bir cocuk getirmekten bahsediyorsun. Dogal olarak bir cocuk icin olgunlasmis sartlar gerekli. Siz 5 aydir birliktesiniz evliliginiz yeni . hayatinizda yeni bir doneme girdiniz once evlilige alisin. Cocuk icin kendinizi gelistirin hazir olun.

Birde siz simdi cocuk istemiyorsunuz belli.

Neden cocuk yapma fikrini dusunuyorsunuz o zaman kv istedigi icin mi?

Tabi ki , yaşı küçük olan bir insan gayet olgun olabiliyor.
Ben de 22 yaşındayım , öyle maymun iştahlı da değilim ancak 3 hafta ablama çocuk bakımı konusunda yardımcı olayım dedim, her Allah'ın günü evlenince çocuk yapmayacağım diyorum :olamaz: çok zor gerçekten.
Ki daha arkadaş eşiyle 5 aydır aynı evde. Henüz birbirlerini keşfetme dönemleri . İnsanlar evlendikten sonra bilinmeyen yönleri ortaya çıkabiliyor.
Bende tamda bunlarla ilgili şeylerde yazdım onlara canım ben şuan 32 yaşında üç çocuk annesi bir kadınım ve onlara birbirlerini tanıyıp evlilikleri oturmadan bebek sahibi olmamaları gerektiğini söyledim ;)

Tedbiren tedavinizi olun ama çocuk için henüz erken,zaten şu an hazır da değilsiniz.Dış seslere kulak kapatın,kv konuşunca da oğlunun büyümesini bekliyorum deyin!

Bu kafadaki insanlarla aynı ülkede yaşamak zorunda olmak bence insan haklarına aykırı. Keşke gidebilsem :( hangi birini egiteceksin. Bir de sürekli ürüyorlar işte. Banlanmak umrumda değil. Çok üzülüyorum ya şuraları okuyunca:(

Valla polikistik over bende de var. Senin yaşlarında yumurta tembelliği, küçülmesi, çikolata kisti oldum. Tedavileri oldum. En son Dr uma bu kadar çok şey niye çıkıyor diye isyan edince normal yolla çocuğun olmaz başka bi sıkıntı yaşamazsın takma kafaya dedi. Evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım 27 yaşında. Dr um benden çok şaşırdı.
Tedavilerinin ol, milletin dediklerini umursama ve gerçekten hazır olana kadar Korun.

Back
X