• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım ??

Tabi ki , yaşı küçük olan bir insan gayet olgun olabiliyor.
Ben de 22 yaşındayım , öyle maymun iştahlı da değilim ancak 3 hafta ablama çocuk bakımı konusunda yardımcı olayım dedim, her Allah'ın günü evlenince çocuk yapmayacağım diyorum :olamaz: çok zor gerçekten.
Ki daha arkadaş eşiyle 5 aydır aynı evde. Henüz birbirlerini keşfetme dönemleri . İnsanlar evlendikten sonra bilinmeyen yönleri ortaya çıkabiliyor.

Keşfetseler ne olacak ki. Aldatma olsa dayak olsa boşanırlar mı sanıyorsunuz. Kefenle girer konu sahibi babaevine. Çok kıymetli töreleri vardır onların. Elalem ne der tanrısına tapıyorlardır. 1-2 sene çocuğu olmazsa kaynanası başlar kuma dan söz etmeye.

Bende eşimin olgun olduğunu düşünüyorum ablacım .. Yani bi 27-28 değil tabi ama :) işinin etkiside büyük .. Milletin duşunduğu gibi ergenlik döneminde değil yani

Ergenlik donemi erkeklerde ortalama 21 yasinda sona erer (bilimsel olarak) yani esinin ergenlik doneminin bitmesine yaklasik 2 yil var.
Bu surecte boyu uzamaya, sesi kalinlasmaya ve vucut tuyleri artmaya devam edecek.
Yani sen istedigin kadar olgun oldugunu dusun eşin biyolojik ve psikolojik olarak hala ergenlik caginda.

Kv'n manyak. Idare etmeyi ogrenmen lazim. Tedaviyi de canin cocuk istedigi zaman yaptir. Acele edecek bir yasta degilsin. 25'den once erken bence. Evliliginden de bir sey anlamazsin cocukla.

Sağol ablacımm.. İnsan gibi yorum yapan çıktı sonunda .. Ben burda tedavi diyom onlar yaş a taktı .. Tedavi zaten 2 3 yıl sürer dedi doktor .. Bende ondan sorayım dedim sizce başlamalıyımıyım diye
Geçmiş olsun bencede tedavinize başlayın bir an önce zaten tedavin ha diyince bitmez nereden bakarsan 2-3 yılı bulur bir an önce başla tedaviye.

Bence önce Eşiniz bi büyüsün sonra baba olsun. Erkek kadından sonra olgunlasirmis, şimdiden çocuk yapmayın. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Hakknizda hayırlısı olsun.

Birde şunu belirteyim .. Ben bugün doktor a çocuk sahibi olmak için değil adet gecikmesi için gittimm.. Yani bende istemiyorum bi çocuk .. Aynı evde eşimle birlikte büyümekten gayet mutluyum .. Ama takdir edersiniz ki milletin de ağzı durmuyo .. Onun ailesinin yani .. İnsanı kırmak için elinde geleni yapıyorlar..
canım tamam sen istemedin . eşin de istemedi.
peki bu akrabalar sizi rahat koyar mı

Keşfetseler ne olacak ki. Aldatma olsa dayak olsa boşanırlar mı sanıyorsunuz. Kefenle girer konu sahibi babaevine. Çok kıymetli töreleri vardır onların. Elalem ne der tanrısına tapıyorlardır. 1-2 sene çocuğu olmazsa kaynanası başlar kuma dan söz etmeye.

Ben o insanların yaşantılarını bilemem. Yaşları ve evlilik süreleri dolayısıyla genelleme yaptım. Eğer ki sizin dediğiniz gibiyse , her türlü öneri ve yorum önemsiz kalır zaten ..

hepsini geç.
bi çocuk doğurmaktan acizsin ne demek ya?
"sizler 11 tane peşpeşe doğuruyo olabilirsiniz çok da matah bişey değil ama ben bi tane doğurup hakkıyla büyütmek istiyorum müsadenizle" demelisin. çenelerini kapasınlar bi zahmet taşıyacak ve doğuracak olan sensin. annesi sensin babası eşin.
sonrasında geliyo yaş ve evliliğinin oturmamasına dayalı sebebler bence.

Back
X