• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Arkadaşlar yarin Kayinvalidem apandis ameliyati gecirecek. 2 gün hastanede kalıp çarşamba eve dönecek. Bende arkadaslarimi önceden Perşembe günü bana oturmaya çağırmıştım şimdi düşünüyorumda iptal etsemmi diye. Aslinds iptalde etmek istemem bayadir planliydi. Ama öte yandan içimde rahat etmez sonuçta kayinvalidem bana yakin ve hastaneden ameliyatinin 4.günü oluyor. Fikir verirmisiniz bana lütfen. Bu arada Kayinbabamda çalismiyor evde. Ve bir görümcem var ama daha 18 yaşında. Iptal edeyim misafirligi demi? Vicdanim öyle söylüyor... bu arada kv 47 yaslarinda ama yinede sonucta ameliyat gecirecek...

Bencede iptal etmelisin. Ne olacak sonrada kabul edersiniz. Belki ihtiyaç olur Size de kaynana da.

Kendinizi kayınvalıdenizin yerine koyun.O böyle birşey yapsa siz şu an kayınvalidem ameliyatımın 4.günü

arkadaşlarıyla gün yaptı diye konu açardınız.

Kesinlikle iptal etmelisiniz.İhtiyacı olmasada birkaç gün gidip yoklamanız lazım diye düşünüyorum.

Vicdanınızın sesini dinleyin.

Kesinlikle iptal ederdim ben olsam

Ameliyatın nasıl geçeceği belli değil. Ne zaman taburcu olur belli değil. Kim gelir kim gider belli değil. Kontrol günü ne gün olur belli değil. Evdeki görümceye ne kadar güvenilir belli değil. Falan filan.

Back
X