Sizce ne yapmalıyımaşk istiyorum

Gamzeavakado

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
62
16
3
Öncelikle merhaba
2015 yılında evlendim 2 yaşında oğlum var bu güne gelene kadar bir sürü kv kp problemi yaşadım hatta hamileyken çok sitresli geçti çok büyük sorunlar yaşadık ama bn herşeye sünger çektim oğlum için birlikte büyümesini istedim eşim maddi durumu iyi sayılacak kadar bize yetiyor yani ben ve oğlumun istekleri ertelensede mutlaka alır ama eşim malesefki çok sorumsuz ör. Evde ekmek varmı yokmu umdu olmaz hep benim uyarmam söylemem gerek yada benim gidip almam gerek o evde yatar bn gidip alırım gb bir sürü örn var uzatmak istemiyorum eşim evde yokken daha mutlu olduğumu kafamı dinlmediğimi o eve gelimce gergin ve sinirli bir hal aldigimi fark ettim sonra duusndum yeterince sevmiyormuydum esimi bunu onunla paylastim paranin mutluluk getirmedigini cunku o baan her istedigin olsa sen nankorsun mutsuzsun diyordu gibi bnm ask kadini oldugumu aramizdaki sevgi saygı kalmadığını eskisi yani sevgili dönemimizi ozledigimi istersek yine öyle olabiliriz aksi taktirde ondan soğuduğunu dile getirdim yanlismi doğrumu ama konuşmak istedim o hala ağzında küfür hal ve hareketleri ne yapsa uyuz oluyorum bosnamak istiyormuyum düşünmedim fakat sevmediğime eminim ne yapmalıyım toplamak oo heycan bulmak için çözümler aradım ama eşim benim hayalimdeki adam istediğim evlilik içinde olmadığnı gördüm cok mutsuzuum başka biriyle mutlu olurmusun deseler bilmiyorum derim sanırım deli gibi heycanlı cıvıl cıvıl mutlu olup mutluluk sectigim dönemler lise yılları da kalmış o tutkulu aşklarım aşk istiyorum hepsi bu sevilmek istiyorum sim sicak kollara sarılıp güvende olduğumu sevildiğini kalple hissetmek istiyorum onun için sınırları zorlamak savaşmak istiyorum onu o oldugu icin sevmek bir simit yerken bile mutlu olup ona ait oldugumu gerçekten beni sevdiğini benimde onu sevdiğimi bildiği bir hayat istiyorum hepsi bu

Lüzumsuz böyle dalga geçici yargılayıcı yorumları kendinize saklayın teşekürler...

Son düzenleme:
Ablacım filmlerde oluyo böyle şeyler. Öyle savaşmalı simit paylaşmalı mutluluk falan yok. Yani istersen ayrıl sen bilirsin de yok öyle dünya haberin olsun :)
Ornek verdim sadece hayal dünyasında yaşamıyorum canım bende yaşamak istediğim şey aşk sevilmek ve bunu cidden hissetmek buda dizilerde oluyorsa niye evliyiz nie elisiniz derim bende

Burada kimse sizin adınıza bunun kararını veremez.

Ekonomik gücünüz var mı? Bu adamı artık hayatınızda istemiyorsanız, çocuğunuzla ayakta sağlam durabilecek bir geliriniz, düzeniniz olmalı. Onsuz her halükarda daha mutlu olacağımıza eminim diyorsan böyle bir yola giriş.

Hayalinizdeki fikre göre adımlar atmadan önce temel yaşam şartlarını oluşturmalısınız. Çünkü Ali den vazgeçtim Veli ile çok mutlu olurumun bir garantisi yok. Aşk 5 yıl sonra da gelebilir, 15 yıl sonra da...hiç te gelmeyebilir.

Ornek verdim sadece hayal dünyasında yaşamıyorum canım bende yaşamak istediğim şey aşk sevilmek ve bunu cidden hissetmek buda dizilerde oluyorsa niye evliyiz nie elisiniz derim bende
Valla ben evli değilim bi gün evlenirsem de bu aşk yaşamak için olmaz. Kimsenin de aşk yaşamak için evlendiğini sanmıyorum. Diziler bu yüzden var :)

Burada kimse sizin adınıza bunun kararını veremez.

Ekonomik gücünüz var mı? Bu adamı artık hayatınızda istemiyorsanız, çocuğunuzla ayakta sağlam durabilecek bir geliriniz, düzeniniz olmalı. Onsuz her halükarda daha mutlu olacağımıza eminim diyorsan böyle bir yola giriş.

Hayalinizdeki fikre göre adımlar atmadan önce temel yaşam şartlarını oluşturmalısınız. Çünkü Ali den vazgeçtim Veli ile çok mutlu olurumun bir garantisi yok. Aşk 5 yıl sonra da gelebilir, 15 yıl sonra da...hiç te gelmeyebilir.

Ekonomik gucum var şuan eşimden bosanmalimiyim demedim düzeltmek için çözüm asayişindeyim yasmak istediğim boş beleş hayat yerine heycanlı sevgi dolu dünya evimizde mutluluğun olduğu saygının olduğu birisinden birisine zarar gelirmi endişesi taşındığı hasta olunca olduysa oldu denilen bir evde yasmak zor yani o saygı olmayınca insanlara ulaşmak derdini anlatmak zor ben başka aşk yaşamak istemiyorum öncelikle ailemi topalrmaya calismak

Valla ben evli değilim bi gün evlenirsem de bu aşk yaşamak için olmaz. Kimsenin de aşk yaşamak için evlendiğini sanmıyorum. Diziler bu yüzden var :)

Paranın da mutlluluk getirmediği ortada ay siz dizidir gidiyorsunuz ama şöyle bir gerçek var hayat sevdikçe güzel paranın satın almadığı gerçek sevgi saygıyla güzel

Peki siz o aşkı eşinizle yaşamak için adım atıyormusunuz ?
Bunu onunla paylaştım sevgili döneminde nasılda deli doluyduk öyle olabiliriz dedim şuan şartlar farklı aynı olmasada o saygıyı yitirdik nonu toplarsak yine kafi dedim eşim hala aynı taş aynı hamam

Bence böyle bir adamla yaşanan her gün bir eziyet...
Değişme çabası da yok ki geleceğe umutla bakasiniz...
Kendinizi ekonomik ve psikolojik olarak hazırlayıp ayrılmaya çalışırdım ben olsam
Bir tane canım var, yalnız ölsem yine de iyidir her gün hakaret küfür duyduğum bir adamla yasamaktan

Lise deki aşk duygu heyecan lisede kaldısiz evli bir çocuk sahibi bir kadınsın iz
Eğer bulunduğunuz hayatı olduğu gibi sever benimsemezseniz mutsuz olmaya mahkunsunuz

Bunu onunla paylaştım sevgili döneminde nasılda deli doluyduk öyle olabiliriz dedim şuan şartlar farklı aynı olmasada o saygıyı yitirdik nonu toplarsak yine kafi dedim eşim hala aynı taş aynı hamam
Konusmaktan bahsetmiyorum icraat olarak ne yapıyorsunuz ?
Hep erkeklerden bekliyoruz ama yuvayı aşk yuvası yapan asıl biziz bence

Esin degismez bence ..degiscekmis gibi durmuyo anlattikkarinda..ya devam etcen ya bosancan
Sonunda aklı selim biri çok teşekürler beni anladığımız için ben kötü biri değilim başka kollara koşup evliliğimi bitirmek düşüncesindeler bn her yolu deneyip olmazsa kendimi düşünüp yollarımızı ayiriirm en azından vicdanen rahat olurum ama şuan boşanmak için hiç duusnmedim dedim gibi

Konusmaktan bahsetmiyorum icraat olarak ne yapıyorsunuz ?
Hep erkeklerden bekliyoruz ama yuvayı aşk yuvası yapan asıl biziz bence
Eşimin istediği herşeyi desem abartmış olmam hizmetse hizmet cilveyse cilve tatlı dilde tatlı dil o zaten gayet memnun hanfendi hayatından benden ben ondan memnun değilim küfürlü ağızından saygısız tavırlarından

Senin istediğin aşklar dizilerde. Gerçekçi olalım. Aşktan kalbi pır pır atan evli çift görmedim daha.

Bence böyle bir adamla yaşanan her gün bir eziyet...
Değişme çabası da yok ki geleceğe umutla bakasiniz...
Kendinizi ekonomik ve psikolojik olarak hazırlayıp ayrılmaya çalışırdım ben olsam
Bir tane canım var, yalnız ölsem yine de iyidir her gün hakaret küfür duyduğum bir adamla yasamaktan
Bir iş yapıyorsunuz düşünün karşılığında taktir edilmek mi hakaretmi herkes öyle atıp tutuyorsa insan bazen hak ettiği i alamayınca yıkılıyor tukeniyor

Eşimin istediği herşeyi desem abartmış olmam hizmetse hizmet cilveyse cilve tatlı dilde tatlı dil o zaten gayet memnun hanfendi hayatından benden ben ondan memnun değilim küfürlü ağızından saygısız tavırlarından
Hizmeti onlar zaten görev olarak algılıyor ancak işve cilvenize rağmen istediğiniz kıvama adamı getiremiyorsanız bu evlilik düzelmez

Senin istediğin aşklar dizilerde. Gerçekçi olalım. Aşktan kalbi pır pır atan evli çift görmedim daha.
Sen görmemişsin görmek istemedigim içindir seninlede evlenen benim gibi yanicsk ruhsuz ya bir gidin lütfen sizin o şahane fikirlerinize ihtiyacım yok

Back
X