sizce ne yapmalıyımm...

aysevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
126
1
46
Diğer
mrb kızlar bende bu sıralar çok acı çekiyorum.iyi giden bir ilişkim vardı henüz 4 aydır beraberiz ve gerçekten çok seviyorum oda sevdigini söylüyo ama tavırlarını ben çözemiyorum artık 3 gündür tlf la görüşemiyoruz aile sorunlarının oldugunu söylüyor ama hiç bir şekildede aramıyo.sizcebu normal mi yoksa bitirmelimi.geçen hafta ailesi beni istemeyede geldiler bizim hiç bir sorunumuz yok ama bu ilgisizliği beni bitiyo yada ben mi fazla ilgi bekliyrm...lütfen cvp yazın gerçekten fikrinize ihtiycm varr

canım çok ilginç bir durum sizinki ne desem şimdi, hem istemeye geliyor ailesi hem günlerce arayıp sormuyor seni tuhaf...bunu onunla konuşsan daha iyi ayrılmayı düşünme hemen derim...ama insan evlenmeyi düşündüğü,sevdiği kadını 3 gün hiç mi aramaz yahu sor Allahaşkına :)

Cidden çok ilginçmiş...
İşin içine aileler de girmiş üstelik...
İnsan evlenceği kızı 3 gün merak edip aramaz mı yaa ??
Başka bi sorun var bence...
Benimle ilgilenmiyosun gibi sitem etmeden önce bence neden böyle davrandığının sebebini araştır... konuşamaya çalış... bakalım neler dökülcek...

Bence artık evlenmek istiyor, o yüzden istemeye gelmişler, artık evleneyim yuvamı kurayım diyor sanırım. ama öyle aşk değil mantık evliliği yapmak istiyor ? Bana öyle geldi nedense.. günlerce aramaması cidden ilginç. yani evlenmiş olmak için evlenecek sanki, öyle aşk yok.. ya da yapısı Böyle.. Bilemiyorum ilişkiniz nasıl Başladı, nasıl gidiyor ama hiç mi özlemez merak etmez insan sevdiğini. Bu 3 gün içinde msjlaşmadınız mı ? Bence konuş canım, içinde ne var ne yok anlamaya çalış.. Bilmeden etmeden ayrılmaya kalkışma.

Bu arada Ben mi fazla ilgi Bekliyorum demişsin ya, yok hayatım sen fazla ilgi Beklemiyosun olması gerekeni Bekliyosun sadece.. hepimiz sevdiğimiz erkeğin aramasını sormasını isteriz. en azından günde 1 kere de olsa arayıp sesini duyursun nasıl olduğumuzu sorsun kapatsın Bu Bile yeter. Konuş canım en kısa zamanda Belirsizlikten daha iyidir konuşup rahatlaman. aynı şehirdeyseniz yüzyüze konuşun hatta.. Belki cidden sorunlarıyla seni Boğmak istemiyodur.

hepinize tşk ederim cvplarınızdan dolayı ama az önce knştuk ve ailesi ona şart koşmuş bzm dediğimzi yapmazsan bizde senn dediğni yapmaycz gibisinde yani onun bana anlattıgı bu ve bana verdiği sözleri şu zaman içerisinde gerçekleştiremeycegini söyledi ve ben şüphe içindeydim bitirdim yüzüne kapadım ama acı çekiyorumm 3 gndür düşünüyrm bölee hergün acı çekmektense bi defa yaşıyım bunu ve doğru olanı yaptıgımı düşünüyrm inşş sizlerinde yardımıyla bu zor şartları atlatacagımı düşünüyrm inşşş Allah yardım edick

ailesi ne yapmasını istiyormuş da yapmıyormuş ki canım.. Bana Bahane giBi geldi Bunlar.. Bence en iyisini etmişsin..

cnm abisinn borçları felan varmış buna yardım edicksin demişler buda evlilik düşünüyodu artık bıktm diyo borçlarını kapamaktan.cnm dediğin gibi banada bahane gibi geldi başka sebep var altında ama knşmadan kapadım şuan çok köötüyüm ve sizlerin yorumlarınızı okudukça biraz daha kendime güvenim artıyo kötü bşy yapmadıgımı anlıyrm.

Bana da sevdiğim çocuk bunu yapmıştı. Bir anda aramadı sormadı. Sonra da artık istemiyorum olmaz fln demişti. Salak heriff.. Normalde bu durum ayrılık sinyalini verir ama bir de istemeye gelmiş bunlar.. Durum karışıkk.. Aklında başka biri fln mı var acaba? Bu yüzden kaçıyor olabilir.

:enbuyukkk:

canım inan bilemiyorum ama bana saçma bi sebep geldi zaten söyledikleri bende ayrılmak istedigini hissettim ve onun söylemesine fırsat vermdnkendim yaptım.inan erkekleri anlayamıyrm bunlar gerçkten sevilmeyi hak etmiyolar tek bildigim buu

ve artık aslaa kimseye güvenmeycm

Aaa ayrıldın yani öyle mii..Çok iyi yapmışsın canım. ınan ki en doğrusu bu. Seven bir erkek bunu yapmazdı çünkü. Eee sen de sevmeyen bir adamı napıcaksın zaten. Bırak gitsin. Çok iyi olmuş. ınşallah daha da iyilerini bulacaksın. Hiç üzülme.

neden hemen ayrıldın ki ? biraz zaman verseydin keşke.belki gerçekten sorunları vardı.

Tahminlerime göre ailesi istemedi seni, onunda aklını çeldiler gibi. Zaten böyle sudan sebepler bulmuş baksana. Hakkında hayırlısı olsun canım ama sen yinede bu süreçte onu arama, eğerki seni seviyor ise zaten herkese karşı gelerek sevginize sahip çıkacaktır. Biliyorum üzülüyorsun haklısından ama elden üzülmekten başka hiç bişeyde gelmiyor..

evet bilmiyorum ailesiyle sorunları vardı onu biliyordum ama sorunları dahi olsa bi insan sevdiğini böyle yıpratırmı uzak durmakla ilerlermi bazı şeyler.ben onun her zmn yanında olmayı amaçladım şimdi içim yanıyoo ama artık bende çok yıprandım sanırım en iyisi uzak durmak inşş unuturum

Borçları ödemeye mecburmuymuş sevgilin ailesinin gözünde...

Onun da bir hayatının olduğunu ve artık hayatını sizinle idame ettirmek istediğini neden göremiyor ki ailesi.

Yazık olmuş .

Umarım kısa zamanda unutursun madem ayrıldın.Hakkında hayırlısı olsun.

klava:tatlım çok iyi yapmışsın ayrılmakla.kararsız ilgisiz adamla ne işin olurr.
evlenip ayrılmaktansa böylesi daha hayırlısı.arasada yüzverme.anlaşılan sonu yok bu ilişkinin.
senin sevip değer verdiğin kadar sevmemiş.sevseydi 3 gün içinde arardı.ayy çok sinir oldum adama bak ya valla bir yumruk patlatasım geldi.Çok üzgünüm çoook

vereliniortak

o hayatından beni tamamen çıakrmış kızlar facesinden felan hep silmiş beni yazık etti ikimize bense sbhtandır ağlıya ağlıya öldüm oysa onun umrunda bile deilmişim yazıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…