sizce ne yapmalıyımm...

Yaa görüo musun iştee aramayan erkek umursamıyor demektir. Hemen sepetlemek gerekir.
Ağlıcaksın tabi ama merak etme geçer.
Böyle salaklar için bir damla gözyaşına değmez ama elde olmuyor ne yazık ki..
Bir de evlenseydin kim bilir neler olurdu. ıyi ki yol yakınken bitmiş. Şanslısın.

sanırım öyle oldu nede çok güvenmiştim inan bunu görünce gözümdeki yaşlar durdu şimdi daha iyiyim ama öfkeliyim.inş geçicek

mrb kızlar bgn ayrılıgın 5.günü sanırım zaman herşeyin ilacı oluyo ilk gün gibi yakmıyo artık içimi.zaman geçtikçe öfkem sevgimi bastırıyo

benimde sevgilim, sevgili olduğumuz ilk zamanlar (2yıl önce) iyi hissetmediğini bi kaç gün konuşmak istemediğini söylemişti.
benle alakalı değil tabii durum... işsizdi ve ailesi baskı yapıyodu moral olarak kötüydü... telde konuşmadık ama ona mailler attım. her durumda yanında olacağımı söyledim. sanırım 2 gün sonra da konuşmuştuk. o gün bu gündür de böyle bi talebi olmadı. her şeyini paylaşır.

bazen erkekler bazı durumlarda kabuğuna çekilmek istiyor sanırım...

ayrılmışsınız sanırım...
herkes ayrıl demiş bahane buluyo demiş...
belki öyledir, belki de benim yukarda anlattığım gibidir. o da kabuğuna çekilmek istemiştir. sizin tavrınız nasıl oldu bilemiyorum ama benden uzaklaştı istemiyor diye düşünmüşsünüz hemen. belki gerçekten öyleydi belki de...

hayırlısı olsun, siz tanıyosunuz tabi onu

benimde sevgilim, sevgili olduğumuz ilk zamanlar (2yıl önce) iyi hissetmediğini bi kaç gün konuşmak istemediğini söylemişti.
benle alakalı değil tabii durum... işsizdi ve ailesi baskı yapıyodu moral olarak kötüydü... telde konuşmadık ama ona mailler attım. her durumda yanında olacağımı söyledim. sanırım 2 gün sonra da konuşmuştuk. o gün bu gündür de böyle bi talebi olmadı. her şeyini paylaşır.

bazen erkekler bazı durumlarda kabuğuna çekilmek istiyor sanırım...

cnm bende senin gibi yaptım 3 gn knşmadık hiç ben mail attım her zmn yanında olacagımı söyledim onu ne kdr çok sevdigimi btn hislerimi yolladım ancak onada cvp alamadım.ve zaten en sn konuşmasında bana ayrılık sinyallerini verdi ve ben şuan birçok yanlş tavrını grdm seven insan öyle yapamazz ben tanımamaışım onu

anladım canım... 4 aylık bir ilişkiymiş. Allah'tan daha geç olmamış bazı şeyler. şimdi daha kolay olur senin için. hayırlısı böyleymiş emin ol. inşallah karşına seni hak eden biri çıkar :1hug:

bugün msn de onunla karşılaştık açtığını görünce ellerim ayaklarım titredi meğer ben ne çok sevmişimm ahh ahh daha snra slm attım dayanamadım ve kapandı.ondn sonra kendisi bana msj atmaya başladı ama öylee nasılsın felan gibisinden.onun öyle yazması bile yettii bana deliler gibi severken neden ayrı kalmak zorundayımm Allahım sabır versin bana

Haklısın canım, sen ümitlenmişken hayal kırıklığı yaşadın onun bu ani değişimi ile. Şimdi senle konuşmasının altında ümit bekleme, çoğu erkek ilk vicdan yapar kendince... ve senle arkadaşça sohbet etmeye çalışır. Sen sanarsınki bişeyler yoluna girecek, halbuki o sadece kendi vicdanını rahatlatma peşindedir....sonrada arkadaş kalamazmıyız der...ben bu yollardan çok geçtim, biliyorum olacakları..

mrb canlarım aradan 9 gün geçti 2 gndr arkadaşım arıyo ve pişman oldugunu hatalarını tek tek sayıyoo ve p.tesi ailesi istemeye gelicekmiş.bgnde görüştük yüzyüze ona bir şans daha vermeyi düşünüyrm.bu defa bakalım noluck.olmazsa olmaz artık zaten

kızlar bu defa son nokta konulduuu.kaynana adayı istemiyo muşşş beniii ben niye istiyim onuu demi amaa sıkıldım artık yoruldum bu mevzudan en iisi bekarlık sultanlıkk

Valla en iyisini yapmışsın canım, ne bu çocuk oyuncağı mı.
Madem ailesi istemiyodu, sen tam kendini toplamaya başlamışken ne demeye özürler diledi, istemeye geleceğiz dedi, kafanı karıştırdı tekrar... insan önce sorunu ailesiyle halleder sonra ümit verir karşısındakine... dengesiz.
Boşver hiç canını sıkma, ileride çok daha fazla canın yanardı.
Hayırlısı buymuş demek ki, bu oldu.

evet canlarım aynen öyle ama sanırım mevzu ailesi deil kendisii.kararsız ve istemiyodu galiba ailesini bahane etti.neyseki artık takmıyorum kafama araya girenlerden sonra sanırım sevgim nefrete dönüştü artık soğukluk başladıı

canım inanki ilk mesajını okuyunca aklıma acaba ailesi mi istemedi diye geldi
çünkü aileler görüşmüş vs şuan yeni olan şey aileler
yoksa birde istemeye geldikten sonra fikri değişmesi pek olası değil
ama şöle düşün eğer senin ters bi hareketin olmadıysa sırf annesinin kanı sana ısınmadı diye
seni bırakabiliyorsa bu adam zaten seni yeterince sevmemiş demektir
ilerde bişey olunca annesinin yanını tutcaktı demek ki.. yol yakınken gitmesi iyi olmuş

canımm mevzu aile deilmiş face de şifresini kırdımm bi kıza takılmaya başlamışş gördüklerime inanamadım yalancı adinin tekiymiş bu erkekler değer verişlmeyi hak etmiyoo kesinliklee Allahından bulsunn ettiği yanına kalmasın

Back
X