Sizce ne yapmalıyımm

Birçok kişi bununla ilgili zaten konuşmuş.ayrıca dalgaya alın diye yazmamıştım.sormak için bilgi almak için yazmıştım ki yanlış yapmışım teşekkürler hepinize

Sence ne yapsın kılıçım hiç yardımcı olmuyorsun ama :KK53:

He cevap verdim deterjanını iyi yıkamamış bence :KK53: bardaklarda kayar ya mermerde sabunluyken :KK70:

Kızlar tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki;
Sadece tabaklar dönüyorsa sorun yok ama tabaklar saat yönünde dönerken çatallar ters yöne dönüyorsa o zaman korkmak lazım...

Şaka bir yana bir bakayım diğer konuya...

Kızlar tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki;
Sadece tabaklar dönüyorsa sorun yok ama tabaklar saat yönünde dönerken çatallar ters yöne dönüyorsa o zaman korkmak lazım...

Şaka bir yana bir bakayım diğer konuya...
:70: :70: :70: ya bide ben hiç bişeyden korkmuyorum öyle saçma ve komik geliyor ki bana

Tamamdır, tabak meselesine cevap veriyorum. Tabakların derinlik ve modeline göre, tabağı ıslak zemine koyduğunda veya iki tabağı yıkayıp üst üste koyduğunda dönüyorlar evet özellikle yemek tabakları ve pasta tabaklarında olur bu ama çukur tabaklarda olmaz.

Bunun dışında sürekli bir şeylerden korkuyorsan hayatında son zamanlarda seni rahatsız eden başka şeylerin dışa vurumu olabilir.Kendini güvende hissetmiyorsundur, beklemediğin bir değişim olmuştur, alışık olmadığın yeni bir yere taşınmışsındır vs vs... Sorun psikolojik ama... Muhtemelen yarın eğer konunu okurlarsa, psikoloji dalında uzman olan arkadaşlar seni daha doğru yönlendirebilirler. E elfsr

Korkuların fobiye dönüp psikoz oluşturacak boyuta geldiyse halüsinasyon görüyor olabilirsin. Uzmandan yardım Almanı tavsiye ediyorum. Sandığınız gibi birileri yada birşeyler onları hareket ettirmiyor

Eğer konunda ciddiysen,gordugunden eminsen, yani arkadasin dedigi gibi tabak yapisindan oldugunu dusunmuyorsan,korkularin sürekli bu yondeyse,psikolojik olduğunu düşünmüyorsan yada bunalimda değilsen,,

Netten, korunmak için,vesveseler için duaları bir kağıda yaz oku,
Tuvalette konuşma,temizliğine dikkat et,
Gün içinde,gece yatarken abdestli olmaya çalış,
Güvenilir bir yerden cevşen al..
Bu konuda aklına takılan birşey varsa veya ayrıntılı bilgi istiyorsan ozelden yaz..

Umarım konun eğlence amaçlı değildir..Gerçekten olabilecek seyler uzerinden vakit gecirme cabasinda degilsindir..Ve konu acip anlasilmaz bir sekilde tek bi cumle kurarsan ,kusura bakma ama dalga gecilir,,Kimse her konu acanin,konuyu okumadan once diger konularina goz atmiyordur...

Son olarak durumunun sebebini kestiremiyorsan,manevi olduğunu düşünmüyorsan, öncelikle doktora başvurabilirsin..

Son düzenleme:
Back
X