Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biri evet yazsın da öğrenelimHayır korkmuyorum dersem gelip korkutacak mısın nedir olay?
Tabaklar mı dönüyormuşDaha biraz önce ilk konusunu açıp tabaklarin döndüğünü yazmisti şimdi tekrar konu açtı gece gece tirsariz.
Yok hayır konu başlığı ile içerik uyumsuzluğundan dolayı konu sahibinin ne demek istediğini de anlayamadım kiYa biri evet yazsın da öğrenelim![]()
Evet canim bibi aynen öyle diğer konuda yazmış. .Tabaklar mı dönüyormuş![]()
Haaaa tamam şimdi oldu, Paranormal Aktivite vol 500 yani...Daha biraz önce ilk konusunu açıp tabaklarin döndüğünü yazmisti şimdi tekrar konu açtı gece gece tirsariz.
Sence ne yapsın kılıçım hiç yardımcı olmuyorsun amaYok hayır konu başlığı ile içerik uyumsuzluğundan dolayı konu sahibinin ne demek istediğini de anlayamadım ki![]()
He cevap verdim deterjanını iyi yıkamamış benceEvet canim bibi aynen öyle diğer konuda yazmış. .
Sence ne yapsın kılıçım hiç yardımcı olmuyorsun ama
He cevap verdim deterjanını iyi yıkamamış bencebardaklarda kayar ya mermerde sabunluyken
![]()
Kızlar tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki;
Sadece tabaklar dönüyorsa sorun yok ama tabaklar saat yönünde dönerken çatallar ters yöne dönüyorsa o zaman korkmak lazım...
Şaka bir yana bir bakayım diğer konuya...