Şuan hayatımda biri var olgun bilgili gayet güzel anlaşıyoruz daha önce kendisinin uzun ilişkisi olmuş benim daha önce biriyle bir birlikteliğim oldu ve bakire değilim bu insanla da ciddi düşünüyorum şuan hayatımda olan kişiyle bana bu tarz bir soru yöneltirse ne yapacağımı bilmiyorum onun da daha önce bir şeyler yaşadığını düşünüyorum fakat doğruyu söylersem bana karsi bakış açısı değişir diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?
Yalan söyleyecek değilsin . Sorarsa açıkça söyle ama mevzu uzayacak veya çevre baskısı görürüm, konuyu dallandırıp budaklandırır diyorsanız ağzını arayın . Baktınız sonu iyi olamayacak , başka bir sebeple ayrılın .
Akışına bırakın ama kesinlikle yalan söylemeyin.Şuan hayatımda biri var olgun bilgili gayet güzel anlaşıyoruz daha önce kendisinin uzun ilişkisi olmuş benim daha önce biriyle bir birlikteliğim oldu ve bakire değilim bu insanla da ciddi düşünüyorum şuan hayatımda olan kişiyle bana bu tarz bir soru yöneltirse ne yapacağımı bilmiyorum onun da daha önce bir şeyler yaşadığını düşünüyorum fakat doğruyu söylersem bana karsi bakış açısı değişir diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?
Niyeee kendisi yaparken iyi siz yaparkenmi düşüneceksiniz.Doğruyu söyleyin lütfen.Şuan hayatımda biri var olgun bilgili gayet güzel anlaşıyoruz daha önce kendisinin uzun ilişkisi olmuş benim daha önce biriyle bir birlikteliğim oldu ve bakire değilim bu insanla da ciddi düşünüyorum şuan hayatımda olan kişiyle bana bu tarz bir soru yöneltirse ne yapacağımı bilmiyorum onun da daha önce bir şeyler yaşadığını düşünüyorum fakat doğruyu söylersem bana karsi bakış açısı değişir diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?