Sizce ne yapmam gerekir

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
45
28
24
Şuan hayatımda biri var olgun bilgili gayet güzel anlaşıyoruz daha önce kendisinin uzun ilişkisi olmuş benim daha önce biriyle bir birlikteliğim oldu ve bakire değilim bu insanla da ciddi düşünüyorum şuan hayatımda olan kişiyle bana bu tarz bir soru yöneltirse ne yapacağımı bilmiyorum onun da daha önce bir şeyler yaşadığını düşünüyorum fakat doğruyu söylersem bana karsi bakış açısı değişir diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?

Şuan hayatımda biri var olgun bilgili gayet güzel anlaşıyoruz daha önce kendisinin uzun ilişkisi olmuş benim daha önce biriyle bir birlikteliğim oldu ve bakire değilim bu insanla da ciddi düşünüyorum şuan hayatımda olan kişiyle bana bu tarz bir soru yöneltirse ne yapacağımı bilmiyorum onun da daha önce bir şeyler yaşadığını düşünüyorum fakat doğruyu söylersem bana karsi bakış açısı değişir diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım ?

Dürüst olacaksınız , bu kadar basit.

Yalan söyleyecek değilsin . Sorarsa açıkça söyle ama mevzu uzayacak veya çevre baskısı görürüm, konuyu dallandırıp budaklandırır diyorsanız ağzını arayın . Baktınız sonu iyi olamayacak , başka bir sebeple ayrılın .

Bence cok mantikli yorum

Değişsin..
Ne seni başkasıyla birlikte olduğun için kimse sucluyabilir ne de adamın böyle bir konu ile alakalı hassasiyeti varsa onu suclayabilir.
Sorun,ola ki böyle bir konuşma gündeme gelirse yaşadıklarını saklaman olur.
Eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsanız yalan söylemeyin.

Bu tarz soruların yöneltilmesini doğru bulmasam da sizin için sorulmasında sorun yoksa yanıt verirken de dürüst olun derim.

Doğru başlamayan iş güzel de sonuçlanmaz.

ne oluyor bakire olmayınca senin karakterin mi değişiyor o tanıdığı insan olmuyor musun seni her halinle kabul eden insanlarla ol

Size karşı bakış açısı değişecekse demek ki sizin için doğru kişi değilmiş dersiniz.
bunu göreceksiniz ne güzel işte.

Akışına bırakın ama kesinlikle yalan söylemeyin.
Aman giderse de gitsin.
Eğer bu konuya bağımlı bir insansa yalan söyleseniz farklı işlere girseniz bir gün öğrenirse türlü rezilliklerin başrolü olursunuz.
Hiç girmeyin o topa.

Niyeee kendisi yaparken iyi siz yaparkenmi düşüneceksiniz.Doğruyu söyleyin lütfen.

Böyle bir konuya takılı mağara adamından zaten kaçın. kendisinin de uzun ilişkisi olmuş madem, kendisi yapınca iyi, kadınlara mı haram?

Bana böyle bir soru gelse cevaptan dolayı değil bu soruyu sorabilecek kadar geri kafalı olduğu icin ayrılırım.
Soruya bak bakire misin 😂😂🤣
Yıl 2022 ya yeter cidden
Bu erkeklere bu haddi verende bunun gibi kadınlar İşte devir çoktan değişti çıkın mağaradan 😀

Adam sana bakire misin diye sormamis belki de hic sormayacak ve bunu onemsemiyor. Suan icin zaten problem yok.eger sorarsa ben net ayrilirdim.ben ona sormadiysam o da bana soramaz. Su sex e bu kadar olaganustu dev anlamlar yuklemeyi ulkece ne zaman birakicaz acaba ya ?

bence ağzını ara. baktın buna önem verecek biri diktir gitsin o herife az bile.

ama bu kafa yapısındaki adamla sen nasıl yaşayacaksın o senin bileceğin iş

Back
X