- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Ben olsam arkadaşım ne düşünür diye görüşmezdim ancak arkadaşımın kötü niyet güdeceğini sanmıyorum. Da o pislik, arkadaşımdan uzak dur dediğim halde neden hala bunu yapıyor ona anlam veremedim. Kıskanıp tepki vermemi mi bekliyor acaba?Şüphe uyandırıcı bir durum
Arkadaşının onu bozup görüşmemesi lazım
Niye muhattab oluyor
Hersey olabilirBen olsam arkadaşım ne düşünür diye görüşmezdim ancak arkadaşımın kötü niyet güdeceğini sanmıyorum. Da o pislik, arkadaşımdan uzak dur dediğim halde neden hala bunu yapıyor ona anlam veremedim. Kıskanıp tepki vermemi mi bekliyor acaba?
Merhaba, evliliginizin bu kadar kisa surmesine uzuldum ama siddet var yazmissiniz zararin neresinden donerseniz kardir.9 aylık evliliğim şiddet nedeniyle bitti. Kardeş bildiğim en yakın arkadaşımı nikahıma getirtmemişti evlendiğim kişi. Gereksiz bir konudan kin tutup onun gelmesini istemedi ben de fevri davranıp gelme seni istemiyor demiştim zaten öncesinde de arkadaşıma saygısız bir davranışı olmuştu...
Sonrasında benim çabamla barıştırdım bunları, çünkü bu adam yüzünden arkadaşımla görüşmemin engellenmesini istemedim.Ayrılma sürecinde arkadaşımı hep aracı yapmaya çalıştı, onu bu işe karıştırma senin yüzünden arkadaşımla aramın bozulmasını istemiyorum diye çok söylemiştim. Velhasıl boşanma oldu 1 ay önce, 3 kişi de (ben, boşandığım kişi ve arkadaşım) birbirinden yaklaşık 2şer saatlik mesafede oturuyor.
Gelelim konuya. Birkaç gün önce arkadaşımla telde konuşurken öğrendim ki, bu adam bir iş için arkadaşımın oturduğu ilçeye gitmiş, onu aramış. O da 2 saat sonra geri dönmüş. Adamın derdi de şuymuş.Sana birşeyler ısmarlayayım dedim, hep olumsuz durumlarda aramıştım gibi birşeyler söylemiş. Zaten arkadaşım da geriye geç aradığı için bu kişi yoldaymış, dönsem uzaklaştım demiş falan.
Şimdi bu gereksiz adam ne yapmaya çalışıyor. Benden önce pek bir samimiyeti olmadığı kişiyi( aynı işyerinde çalışıyorduk 3 müzde öncesinde ) , ne diye arayıp buluşmaya çalışıyor. Arkadaşımdan yana bir çekincem yok, o insanlığından dolayı görüşüyordur diye düşünüyorum.Zaten abi dediği biri. Ancak diğerinin derdi ne olabilir ki? Acayip sinir yaptım düşündükçe geriliyorum.
Niye insanlığından gorusuyor. Eşiniz duskun mu yaslı mı cocuk mu nesine insanlık.Hem siz evliyken susman gibiymişler şimdi mi insanlık.Bence eşiniz arkadasınızı kullanıp sizi kıskandırmaya calısacak arkadasınız da dunden razı değildir inşallah9 aylık evliliğim şiddet nedeniyle bitti. Kardeş bildiğim en yakın arkadaşımı nikahıma getirtmemişti evlendiğim kişi. Gereksiz bir konudan kin tutup onun gelmesini istemedi ben de fevri davranıp gelme seni istemiyor demiştim zaten öncesinde de arkadaşıma saygısız bir davranışı olmuştu...
Sonrasında benim çabamla barıştırdım bunları, çünkü bu adam yüzünden arkadaşımla görüşmemin engellenmesini istemedim.Ayrılma sürecinde arkadaşımı hep aracı yapmaya çalıştı, onu bu işe karıştırma senin yüzünden arkadaşımla aramın bozulmasını istemiyorum diye çok söylemiştim. Velhasıl boşanma oldu 1 ay önce, 3 kişi de (ben, boşandığım kişi ve arkadaşım) birbirinden yaklaşık 2şer saatlik mesafede oturuyor.
Gelelim konuya. Birkaç gün önce arkadaşımla telde konuşurken öğrendim ki, bu adam bir iş için arkadaşımın oturduğu ilçeye gitmiş, onu aramış. O da 2 saat sonra geri dönmüş. Adamın derdi de şuymuş.Sana birşeyler ısmarlayayım dedim, hep olumsuz durumlarda aramıştım gibi birşeyler söylemiş. Zaten arkadaşım da geriye geç aradığı için bu kişi yoldaymış, dönsem uzaklaştım demiş falan.
Şimdi bu gereksiz adam ne yapmaya çalışıyor. Benden önce pek bir samimiyeti olmadığı kişiyi( aynı işyerinde çalışıyorduk 3 müzde öncesinde ) , ne diye arayıp buluşmaya çalışıyor. Arkadaşımdan yana bir çekincem yok, o insanlığından dolayı görüşüyordur diye düşünüyorum.Zaten abi dediği biri. Ancak diğerinin derdi ne olabilir ki? Acayip sinir yaptım düşündükçe geriliyorum.
Hayır aramadı.O iki saat boşlukta , sizi aradimi o sahisi aramadan önce ?
Hayır aramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?