Bunları bizimle yada ailelerinizle değil eşiniz ile oturup konuşmanız aydınlatır.merhaba;daha önce post açıp derdimi yazmıştım.salı akşamı eşimin ve kendı aılemı cagırdım.ayrılmak ıstedıgımızı soyledık.eşimin attığı mesajları anlattım eşimin benden şikayeti neymiş bılıomusunuz once bıryere gıt dıomusum sonra vazgecıp bence gıtme sıkılırız bız evde dedıgım ıcın tutarsızmısım bosanacagız dedık.herneyse aıleler dusunun sız dedı eşim hiç mahkeme açıcak modda değil sizce napmaya çalışıyor.yanağımdan makas alıyor hal hatır soruyor burnumu sıkıyor..gerçekten ne yapmaya çalıştığını çözemedim
Aileleri toplayıp neden yayın yaptınız siz onu biliyo musunuz varyaaa diye anlattınız ki? Zaten pek ortak karar almış gibi değilsiniz, ciddiye de alınmıyor gibisiniz hatta. Önce kendi içinizde karı koca bir netleştirin durumunuzumerhaba;daha önce post açıp derdimi yazmıştım.salı akşamı eşimin ve kendı aılemı cagırdım.ayrılmak ıstedıgımızı soyledık.eşimin attığı mesajları anlattım eşimin benden şikayeti neymiş bılıomusunuz once bıryere gıt dıomusum sonra vazgecıp bence gıtme sıkılırız bız evde dedıgım ıcın tutarsızmısım bosanacagız dedık.herneyse aıleler dusunun sız dedı eşim hiç mahkeme açıcak modda değil sizce napmaya çalışıyor.yanağımdan makas alıyor hal hatır soruyor burnumu sıkıyor..gerçekten ne yapmaya çalıştığını çözemedim
nasıl yani kendınızı çözün derkenSiz once kendinizi kendi icinizde bir cozun sonra bir ara esinizi de cozersiniz. Ilk konunuzu biliyorum.
nasıl yani kendınızı çözün derken
Muhtemelen aileleri topladıktan sonra akşamına seviştiler..Eşiniz sizden tutarsız olduğunuz için boşanmak istiyor, aynı anda iki aileyi de çağırıp basın açıklaması yapıyorsunuz, ama eşiniz sizin yanağınızdan makas almaya devam ediyor. Bu nasıl bir saçmalık? Ben konuyu anlamadım, biri beni aydınlatsın lütfen.
asla hayırMuhtemelen aileleri topladıktan sonra akşamına seviştiler..
Adam aldatmış ama asıl sorunları bir yere gidip gitmeme. Çok ilginç.Siz bu adamin elini tutup daha sokaga birlikte cikmamissiniz. Sizi aldatmis. Hic paylasiminiz yok ve daha aklima gelmeyen tonla sey var. Siz kalkip aileleri toplamissiniz. Cunku sizin bilmem kac senede cozemediginizi aileler cozecek. Bu adam sizi sevmiyor ve bence siz zaten durumun cok farkindasiniz. Ustune bu adam ne yapmaya calisiyor demeniz cok anlamsiz. Siz ne yapmaya calisiyorsunuz ben onu cozemedim. Niyetiniz bosanmak mi? O zaman gider acarsiniz davanizi. Niyetiniz bu evliligin devam etmesi mi o zaman elinizdeki es bu kabul etmekten baska sansiniz ne yazik ki yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?