• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaya çalışıyor ?

Arven93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
66
13
3
32
5 sene sonra eskiden fake hesaptan ve telefondan uzun süre konuştuğum yani flörtleştiğim kişiye instagramından mesaj attım içimde kalan söyleyemediğim şeyler için biraz konuştuk gerçek kimliğimi söyledim yüzleştik onu önceden çok sevdiğimi pişmanlıklarımı dile getirdim

nesajında ben unuttum sen boşuna düşünmüşsün dedş sonra sevsen beni ne olacak ki falan dedi sonra niye zamanında söylemedin zarar vereceğimi mi düşündün şimdi söyledin ne oldu falan dedş yanş baya çelişkili konuldu ben sonraki gğn unuttum sende boşuna düşünmüşsün falan dedi ama sonra beni instagram ve snapten ekledi silmedi silebilirsin dediğim halde benim için problem yok falan dedi

instagramdan beni 3 ay sonra sildi

o beni instagramdan silince bende sildim ve profilinin gizliliğini kaldırdı açtı ben takşbş bıraktıktan sonra ama snapten silmedi hiç hala duruyor ve ben snapi çok aktif kullanıyorum instagrama göre ve 100 snap koyduysam 95ine baktı ama son 1 aydır eklediğim snaplere bakmıyor

sizce neden olabilir acaba bana bi mesaj mı vermeye çalıştıda ben mi anlayamadım ki

Bir şey ima etmeye çalışmıyor, bir gönderme de yapma çabasında değil belli ki. Sizi unutmuş çoktan, ilgisi de sıfır. 5 sene de kim bilir kimler gelip geçmiştir, belki de sevdiği birisi vardır. Bence sende unut gitsin. Çünkü gerçekte kim olduğunu bile saklamışsın, adam haklı.

Bir şey ima etmeye çalışmıyor, bir gönderme de yapma çabasında değil belli ki. Sizi unutmuş çoktan, ilgisi de sıfır. 5 sene de kim bilir kimler gelip geçmiştir, belki de sevdiği birisi vardır. Bence sende unut gitsin. Çünkü gerçekte kim olduğunu bile saklamışsın, adam haklı.

Peki sizce niye snapten silmiyor? Orası öyle açıkladım çocukluktu diye zamanında geriye döndüremiyorum sonuçta

Peki sizce niye snapten silmiyor? Orası öyle açıkladım çocukluktu diye zamanında geriye döndüremiyorum sonuçta

Ben umursamadığım insanları silme gereği duymam açıkçası. Belki o da öyle düşünüyor, tanımıyoruz ki nasıl bir kişiliğe sahip kendisi..

Ben umursamadığım insanları silme gereği duymam açıkçası. Belki o da öyle düşünüyor, tanımıyoruz ki nasıl bir kişiliğe sahip kendisi..

Ben sileyim istersen seni ya da karsilikli silelim dedim sıkıntı yok benım icin kalabilirsin sen silersen silerim falan dedi. Bana attu glbl geldi topu Soyle inatciligi var iyi bir insan benden sinra 2 sevgiliso oldu o donem yuzyuze konusmak istemisti ben korkup gidememistim mesajimda sitem etti falan baya bir yazistik ben cevaplamasinida beklemiyordum hani acidi mi diye duusndum vir ara cok uzun konuştuk ben bazi seylerin cocukluk olduğunu soyledim o donem ama duygularım gerçekti bunu smylememek beni cok uzdu cesaretimi ancak 5 senede topladim seni rahatsuz etmek icin mesaj atmadim bir zamankar kiminle konustugunu bilmelisin falan dedim

5 sene önce, yüz yüze bile görüşmediğiniz biri, fake hesaptan yazıştığınıza göre adam yüzünüzü bile yeni öğrenmiş olmalı değil mi?
Çelişkili de konuşmamış aslında, yani görmediği birini 5 sene boyunca düşünmesi abes olurdu.

5 sene sonra eskiden fake hesaptan ve telefondan uzun süre konuştuğum yani flörtleştiğim kişiye instagramından mesaj attım içimde kalan söyleyemediğim şeyler için biraz konuştuk gerçek kimliğimi söyledim yüzleştik onu önceden çok sevdiğimi pişmanlıklarımı dile getirdim

nesajında ben unuttum sen boşuna düşünmüşsün dedş sonra sevsen beni ne olacak ki falan dedi sonra niye zamanında söylemedin zarar vereceğimi mi düşündün şimdi söyledin ne oldu falan dedş yanş baya çelişkili konuldu ben sonraki gğn unuttum sende boşuna düşünmüşsün falan dedi ama sonra beni instagram ve snapten ekledi silmedi silebilirsin dediğim halde benim için problem yok falan dedi

instagramdan beni 3 ay sonra sildi

o beni instagramdan silince bende sildim ve profilinin gizliliğini kaldırdı açtı ben takşbş bıraktıktan sonra ama snapten silmedi hiç hala duruyor ve ben snapi çok aktif kullanıyorum instagrama göre ve 100 snap koyduysam 95ine baktı ama son 1 aydır eklediğim snaplere bakmıyor

sizce neden olabilir acaba bana bi mesaj mı vermeye çalıştıda ben mi anlayamadım ki
Ne mesaji vermeye calisacak? Veya nerde "celiskili" konuşmuş? Cok kastırıyorsun sana karsi duygusu olduğunu cikarmak icin ama uzgunum, bana hic oyle gelmedi.. Seni snap'ten silmemis olmasi onemsedigi, deger verdigi anlamina gelmiyor..
Tavsiye istersen, her yerden silip muhatap almayi birak, boyle seylerin guzel yerlere vardigini ne gordum ne duydum..

ne msajı yahu. sizi gömmüş üzerinize toprak atmış. aradan beş sene geçmiş. fake hesaplar bilmemneler. çocuk musunuz yahu, gerçek bişeyler yaşayın.

biraz takıntılıyız sanki.
5 sene
ilişki yok
oradan sildi buradan silmedi neden?
bir nedeni yok çünkü çok anlamsız bir hadise. o yüzden anlam yüklemeye çalışmamak lazım.

5 sene önce, yüz yüze bile görüşmediğiniz biri, fake hesaptan yazıştığınıza göre adam yüzünüzü bile yeni öğrenmiş olmalı değil mi?
Çelişkili de konuşmamış aslında, yani görmediği birini 5 sene boyunca düşünmesi abes olurdu.
Evet Yok düşünmesini bende beklemem tabiki ama o zaman niye söylemedin bak sen beni görmüşsün ben seni hiç görmedim düşün falan dedi sonrada benden hoşlansan ne olur şimdi falan dedş sonra laf sokmalıl şarkılar paylaştı kafam karıştı

Siz de onun gibi yapın..
Onu unutun..

Benim için hiç rahat etmedi birde onu sevdim ben onu reelde de gördüm konuştuk diye baya bi süre plansız bir şekilde aniden ona yazdım Orası öyle onuda dedim senden bi beklentim YÖK böyle bir şeye hakkım olmadığınıda biliyorum diye ama ne bilim beni snapten şilmemesinş anlamlandıramıyorum

biraz takıntılıyız sanki.
5 sene
ilişki yok
oradan sildi buradan silmedi neden?
bir nedeni yok çünkü çok anlamsız bir hadise. o yüzden anlam yüklemeye çalışmamak lazım.

Biraz takıntılıyım evet Tamam yüklemim ama instagramdan silmişken her yerden silmesi gerekmez mi hani ben şey diye düşündüm bi ara baya bir konuştuk sonra onu gerçekte görüp görmediğimi sorunca ben birkaç kere gördüğünü söyledim o da sen beni görmüşsün ben andı hiç görmemişim düşün falan dedş hani meraktan mı silmedi zamanında kimle konuşmuşum bileyim diye ya da ben çok mu gazla anlam atfediyprum

Back
X