• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaya çalışıyor ?

Olay ilgi cekici diye senin onun ilgisini cekecegin manasi cikmaz.. Bir de bu cocuk seni gordu artik dmi? Instagram, snap vs.. Cocugu tanimiyoruz, su anki durumunu bilmiyoruz, hayattan beklentisini de bilemeyiz ama hayatinda biri yoksa bile demek ilgisini cekmedin, bu da olabilir.. Veya cok karakterli biri ve yalan soylemene takildi.. Yani hepsi olabilir ama sonuç belli, istese bi adim atardi..
+1000

Olay ilgi cekici diye senin onun ilgisini cekecegin manasi cikmaz.. Bir de bu cocuk seni gordu artik dmi? Instagram, snap vs.. Cocugu tanimiyoruz, su anki durumunu bilmiyoruz, hayattan beklentisini de bilemeyiz ama hayatinda biri yoksa bile demek ilgisini cekmedin, bu da olabilir.. Veya cok karakterli biri ve yalan soylemene takildi.. Yani hepsi olabilir ama sonuç belli, istese bi adim atardi..

Gördü canım şu an beni benden iyi tanıyor desem yeri Ya bide empati yapınca hoşlansa bile mesaj atmaz yanş zamanında ben ona yalan söylemişim sonuçta gururuna yediremez belki o adımını benim snaplerime anında bakarak gösterdi benden bekledi bş atak bende mesaj falanda atmadım açıkçası o itiraf tan sonra tabiki ama o dönem buluşalım die çok ısrar etti kendisi ağlıyordum baya o dönem ağlama gel konuşalım yüzyğze sinlicem falan demişti bende korktum gidemedim yani

sizi hiç umursamayan bir adamın en ufak şeyinden mana çıkarmaya çalışıyorsunuz kendinize dışardan bakın bi durumunuz çok üzücü.

Gördü canım şu an beni benden iyi tanıyor desem yeri Ya bide empati yapınca hoşlansa bile mesaj atmaz yanş zamanında ben ona yalan söylemişim sonuçta gururuna yediremez belki o adımını benim snaplerime anında bakarak gösterdi benden bekledi bş atak bende mesaj falanda atmadım açıkçası o itiraf tan sonra tabiki ama o dönem buluşalım die çok ısrar etti kendisi ağlıyordum baya o dönem ağlama gel konuşalım yüzyğze sinlicem falan demişti bende korktum gidemedim yani
Snaplerine bakmasini bi adim olarak mi goruyorsun?? Mesaj atmani bekledi onun ustune, oyle mi? Yapma arkadasim ne olur ya, nerden ne anlamalar cikarmaya çalışıyorsun, yok iste adamin ilgisi, yok gurur yapıyordur yok benden adim beklemistir, birak lutfen kendine bunu yapmayi..

Kaç yaşındasınız? Hiç ilişkiniz sanırım başka.

Kaç yaşındasınız? Hiç ilişkiniz sanırım başka.

23 yaşındayım anlamadım bu olaylardan dolayı biriyle ilişki yaşamadım onu soruyorsanız ama bu benden biri hoşlandığını söylemedi diye değil aklımın bi köşesinde bunla ilgili pişmanlıklarım oldu diye ama artık hayatıma birini almayı istiyorum tabiki

Snaplerine bakmasini bi adim olarak mi goruyorsun?? Mesaj atmani bekledi onun ustune, oyle mi? Yapma arkadasim ne olur ya, nerden ne anlamalar cikarmaya çalışıyorsun, yok iste adamin ilgisi, yok gurur yapıyordur yok benden adim beklemistir, birak lutfen kendine bunu yapmayi..

Ama niye baksın bakmasın o zaman Ama bi ihtimal yani ne bileyim

23 yaşındayım anlamadım bu olaylardan dolayı biriyle ilişki yaşamadım onu soruyorsanız ama bu benden biri hoşlandığını söylemedi diye değil aklımın bi köşesinde bunla ilgili pişmanlıklarım oldu diye ama artık hayatıma birini almayı istiyorum tabiki
Gerçek anlamda bir ilişki yaşamış olsaydınız daha iyi anlardınız ve böyle olmayan şeylerden anlam çıkarmaya çalışmazdınız da ondan.
Saplantılı takılı kalmışsınız, kaç kişi aynı şeyi yazdı ama hala anlamıyorsunuz. Önünüze bakın artık.
Snap a baktı, instagramdan sildi, twitterdan takip etti vs. gerçek ilişkiler burdan yürümez. Gerçekten bişey hisseden adam gelir konuşur. Hayatınıza bakın artık, siz de daha iyi göreceksiniz.

5 sene sonra eskiden fake hesaptan ve telefondan uzun süre konuştuğum yani flörtleştiğim kişiye instagramından mesaj attım içimde kalan söyleyemediğim şeyler için biraz konuştuk gerçek kimliğimi söyledim yüzleştik onu önceden çok sevdiğimi pişmanlıklarımı dile getirdim

nesajında ben unuttum sen boşuna düşünmüşsün dedş sonra sevsen beni ne olacak ki falan dedi sonra niye zamanında söylemedin zarar vereceğimi mi düşündün şimdi söyledin ne oldu falan dedş yanş baya çelişkili konuldu ben sonraki gğn unuttum sende boşuna düşünmüşsün falan dedi ama sonra beni instagram ve snapten ekledi silmedi silebilirsin dediğim halde benim için problem yok falan dedi

instagramdan beni 3 ay sonra sildi

o beni instagramdan silince bende sildim ve profilinin gizliliğini kaldırdı açtı ben takşbş bıraktıktan sonra ama snapten silmedi hiç hala duruyor ve ben snapi çok aktif kullanıyorum instagrama göre ve 100 snap koyduysam 95ine baktı ama son 1 aydır eklediğim snaplere bakmıyor

sizce neden olabilir acaba bana bi mesaj mı vermeye çalıştıda ben mi anlayamadım ki

Daha ne mesajı verecek ki.. Bariz benim için önemsizdin hala önemsizsin demiş. Ertesi gün unuttum demiş adam daha ne desin..
Genelde erkekler kadınlar gibi lafı evirip çevirmez, gerçekçi olurlar. Kız tripleri gibi algılamayın boşa.

Adamın size zerre ilgisi yok inan biraz ilgisi olsa bin kez sizinle iletişim kurar.
Sizi umursamiyor ama onunla ilgili bir kadın olmasi egosunu tavan yaptırır. Erkekler böyledir. Bence biraz gerçek hayata yönelin yazık kendinizi boşu bosuna yipratiyorsunuz.

Adamın afedersin de umrunda bile değilsin. Bi hareketinden yüz anlam çıkarmayı bırak. Sen sil gitsin.

Gerçek anlamda bir ilişki yaşamış olsaydınız daha iyi anlardınız ve böyle olmayan şeylerden anlam çıkarmaya çalışmazdınız da ondan.
Saplantılı takılı kalmışsınız, kaç kişi aynı şeyi yazdı ama hala anlamıyorsunuz. Önünüze bakın artık.
Snap a baktı, instagramdan sildi, twitterdan takip etti vs. gerçek ilişkiler burdan yürümez. Gerçekten bişey hisseden adam gelir konuşur. Hayatınıza bakın artık, siz de daha iyi göreceksiniz.
Maalesef yaşayamadım evet saplantılı kaldım tamam sağolun sizede zahmet oldu baya haklısınız. Peki ben bu çocuğu dışarıda görürsem sizce selamlayıp konulmalı mıyım aynı semtte oturuyoruzda ondan dolayı kafama bu takılıyor görürsem ne yapayım diye

Biraz takıntılıyım evet Tamam yüklemim ama instagramdan silmişken her yerden silmesi gerekmez mi hani ben şey diye düşündüm bi ara baya bir konuştuk sonra onu gerçekte görüp görmediğimi sorunca ben birkaç kere gördüğünü söyledim o da sen beni görmüşsün ben andı hiç görmemişim düşün falan dedş hani meraktan mı silmedi zamanında kimle konuşmuşum bileyim diye ya da ben çok mu gazla anlam atfediyprum

çok fazla anlam yüklüyorsunuz. görüşmek ve tanımak bilmek istese arar sorar zaten.
düşmeyin konunun üstüne.

Adamın size zerre ilgisi yok inan biraz ilgisi olsa bin kez sizinle iletişim kurar.
Sizi umursamiyor ama onunla ilgili bir kadın olmasi egosunu tavan yaptırır. Erkekler böyledir. Bence biraz gerçek hayata yönelin yazık kendinizi boşu bosuna yipratiyorsunuz.
Tamam teşekkür ederim yorumunuz için Peki ben bu insanla karşılaşırsam konuşmalı mıyım aynı semtte oturuyoruzda ben onun takıldığı yerlere mesaj attıktan sonra bilerek gitmedim ama olaki karşılaştım ne yapmalıyım

Adamın afedersin de umrunda bile değilsin. Bi hareketinden yüz anlam çıkarmayı bırak. Sen sil gitsin.
Haklısınız telefon numarasını sildim ama snapten silemiyorum nedense hani onca sene onu bildim profiline baktım falan ya silersem snapten vicdansızlık olur gibi geliyor bilemiyorum

Benim için hiç rahat etmedi birde onu sevdim ben onu reelde de gördüm konuştuk diye baya bi süre plansız bir şekilde aniden ona yazdım Orası öyle onuda dedim senden bi beklentim YÖK böyle bir şeye hakkım olmadığınıda biliyorum diye ama ne bilim beni snapten şilmemesinş anlamlandıramıyorum

Unutmuştur..
Ben zerre kadar bile aklına geldiğinizi düşünmüyorum..
Bence toparlanın ve önünüze bakın..
O sadece köstek şu anda hayatınızda...

Back
X