Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Hanımefendi, size en naif yorum yapan üyelerden biriyim herhalde ama hala bana karşı bile son cümlenizde savunmaya geçiyorsunuz. Ben size "siz de uyarı aldınız" demiyorum ki? Mune hanım, siz kural ihlali veya üslup sorunu yaşamadığınız için tabi ki sizi banlamaz ancak sizin konunuzda sürekli olarak "kendini savunma-dalga geçme-kendini savunma-laf sokma" döngüsü olduğu için, "bu durumu sürdürmek yerine, istemediğiniz üyeleri engelleyebilirsiniz" diye bir seçenek sunmuş olabilir diyorum. Yönetimden bana böyle bir mesaj gelse, "yönetim benim arkamda" diye yorumlamak yerine; "sanırım konumu hem üyeler hem de ben gereksiz yere münakaşa ortamına sürüklüyoruz, cevap verip tartışmayı sürdürmek yerine engellemem gerekiyor demek ki" diye yorumlardım.
Sevgiler....

Kurumsal bi firma değil ben de onunla aynı sektördeyim ve numara verme olayı pek olmaz açıkçası siz de bilmeden yazmasanız keşke. Boyle herseyi biliyorum kafasina da nasil ulasilir hayret ediyorum. Firma demememe ragmen yine yazip soyleyip oynamissiniz :))
Neden sevinmeyeyim sagolsun ilgilendi sizce olmayabilir ama ben sevinebilirim sevinince yoklukta oldugumu nerden cikardiniz ki nerden biliyorsunuz hayatimu pardon?
Siz herseyi apacik ordan gormussunuz ya pes diyorum

Acikcasi ben oyle yorumlamadim.
Sevgiler.

kurumsal bi örnek ,bunun üzerinden yargı dağıtım aynen çok etkileyici

İşle ilgili hesabı var işimi halletmem lazım bilmem ne diye söyleyince açıkçası ben bi ceo falan sandım öyle gözünüzde büyüttüyseniz demek ki :))

Neyse siz kendinizi kandırıp tek başınıza, -olmayan adamla - hayalinizde evlenmeye devam

burda gerçekçi şeyler yazıp , sizi uyaranlara da düşman olun aynen çok olgun bi hareket :)

Öyle sanmayla olmuyormuş demekki bilip bilmeden emin konuşmakla da bilin istedim
Siz de kafanızda istediğiniz senaryoyu yazmaya devam edebilirsiniz çok olgun hareket ediyorsunuz siz de bravo:))

Öyle sanmayla olmuyormuş demekki bilip bilmeden emin konuşmakla da bilin istedim
Siz de kafanızda istediğiniz senaryoyu yazmaya devam edebilirsiniz çok olgun hareket ediyorsunuz siz de bravo:))
bizim senaryolarımızdan çok, sizin kendinizi kandırıp umutlanmanız daha etkileyeci

Ey yokluk sen nelere kadirsin ..

bizim senaryolarımızdan çok, sizin kendinizi kandırıp umutlanmanız daha etkileyeci

Ey yokluk sen nelere kadirsin ..

Aynen kaldığınız yerden devam dalga geçip eğlenebilirsiniz istediğiniz kadar evet evet öyle siz herşeyi zaten apaçık görürsünüz tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…