Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaslar daha once konu acmistim. Bir arkadasim bir arkadasiyla tanistiracak diye. Normalde birlikte gidicektik aslinda is icin arkadasimin gelme durumu iptal oldu. Ben de cocuga bi soyle onden dedim. Cocuga bi kiz vae diye soyledi fotografimi gonderdi. Baska fotograf istedi biseyler sordu. Sonrada cok elektrik alamadim bilemedim dedi. Sonrada arkadasim birlikte gelecegim kiz dedi. Cocuk arkadasima biraz sitemlendi arkamdan is ceviriyosun diye iste gercekten isi var mi diye. Gercekten is icin de gidecektim yalan degil. Sizce ne yapsam simdi?

Neyi ne yapacaksınız anlamadım? Çocuk sizi beğenmemiş. Siz gidin işinizi halledin.

Arkadaşın bir erkekle senin aranı yapmaya çalışıyor ama adamın haberi bile yok. Adama emrivaki yaparak sizi buluşturmaya çalışıyor. onun için ne kadar rahatsız edici bir şey. Arkadaşın hiç normal değil. Çöpçatanlık böyle yapılmaz

Evet ben de o yuzden haberi olsun dedim. Iyi de oldu

Arkadaşınız erkek arkadaşının arkasından iş çevirip ikinizin arasını yapıyor konumuna düşmüş resmen. Üstelik adam sizi beğenmemiş hala gitmeyi mi düşünüyorsunuz
Yani gitmezsem daha kotu olacak arkadasim benden icin haberi yok dedi. Gidip isimi halledip cikarim diye dusunuyorum ama

Normalde tam tersi olur yahu bu ne tuhaf iş
Isinizi halledin dönün başka ne yapabilirsiniz

Keske ben de pisman oldum is icin bile gidesim kacti. Hic gitmesem de olmaz simdi. Taktiniz kafayi derken arkadasim olayi baslatan bana soyluyordu ona da soylesin istedim
Eklemedim tabiki

Yani erkekler yapinca bisey olmuyorda kadin yapinca neden vahim durumda oluyor?
Kadinda birini begenip gorusmek isteyemez mi?
Evet, isteyebilir. Ama bunun için arkadaşınızın arkasına saklanmanız durumun vehameti oluyor. Arkadaşınız çocuğa diyor ki kızın haberi yok. E siz de şu an buna seviniyorsunuzdur, bilmiyor gibi yapmak işinize gelecek çünkü. Belli ki açığa vurulması utandıracak sizleri. Evet cesur bayan, nerede medeni cesaret burada? Ben göremiyorum da. Bayağı saklanma modundasınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…