eşim ordu mensubu Allah aşkına dağ bayır gezmekten şehre bile inemiyor. zevksiz dediği nokta da ben spor giyinmeyi seviyorum kot ya da keten üzerine bir gömlek ya da sweet, çalışan bir kadının nereye gitmeye vakti kalıyor ki süsü püsü olsun ama makyajıma dikkat ederimAlınma darılma ama bazı kadınlar gerçekten zevksiz. Eşiniz daha çok lüx ortamlarda bulunuyorsa sizi de öyle görmek istiyordur. Siz kredi kartını verip iyisinden al demesi bence çok hoş. Bir tane kaliteli birkaç tane orta fiyatlı elbise alabilirsiniz. Internet üzerinden alışveriş yapın outlet mağazalarda marka ürünler uyguna bulunuyor. Eşinizde beraber bakabilirsiniz evde onun da zevkine uygun olur.
Ayrıca diğerleri çok şık ben ne giysem olur diyorsunuz ya. Bu bile avantaj, yarın ufak bir değişiklik bir kıyafet ya da takı üstünüzde öyle göze batar ki. Herkesten iltifat alırsınız. Hep şık bayanlara göz bir süre sonra alışıyor.
Ne iş yapıyorsunuz? Giriş çıkış saatleriniz kaç?eşim ordu mensubu Allah aşkına dağ bayır gezmekten şehre bile inemiyor. zevksiz dediği nokta da ben spor giyinmeyi seviyorum kot ya da keten üzerine bir gömlek ya da sweet, çalışan bir kadının nereye gitmeye vakti kalıyor ki süsü püsü olsun ama makyajıma dikkat ederim
İnanılmaz derecede abartmışsın. Tek kelime bu.Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?
tam zamanlı öğretmenimNe iş yapıyorsunuz? Giriş çıkış saatleriniz kaç?
Esinizin gözü dışarı kaymaz tabiki ama böyle durumlar için siyah dizüstü bir elbise edinmelisiniz. Farklı ceket ve ayakkabılarla kombinlersiniz. Çok uygun fiyata da bulursunuz zaten, biraz gezin mağazaları 1 elbiseyle ne uzar ne kısalırsınız.Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?
Bugün Pazartesi değil mi peki? Nasıl nette olabiliyorsunuz? Tam zamanlı sınıf öğretmeni mi oluyor?tam zamanlı öğretmenim
branş öğretmeniyim 2 ders arası boşluğum epey varBugün Pazartesi değil mi peki? Nasıl nette olabiliyorsunuz? Tam zamanlı sınıf öğretmeni mi oluyor?
Okulda da mi spor giyiniyorsunuz ne biletin törenler ya da ozel kutlamalar için en azindan öğretmenin bir iki parca birseyi olur diye düşünüyorum.branş öğretmeniyim 2 ders arası boşluğum epey var
branş öğretmeniyim 2 ders arası boşluğum epey var
trendyol ve markafoniden bakınıyorum, alacağım ayakkabıyı buldum ama gidip alması var, haftasonuna artıkTamam işte size fırsat. Kombin sitelerini inceleyin, deri ayakkabılarla hangi parçaları kombinlemişler? Bu kombin yazıp aratın rujdan parfüme kadar kombinli, şık kıyafetler var, hatta nereden alabileceğiniz de yazıyor. İş çıkışı ya da ara boşluklarda alabilirsiniz.
2 tane kumaşım var üzerine gömlek takıp gidiyorum işteOkulda da mi spor giyiniyorsunuz ne biletin törenler ya da ozel kutlamalar için en azindan öğretmenin bir iki parca birseyi olur diye düşünüyorum.
Bunda utanacak birşey yokta,kıyfaet almanın ekonomik sorunla ilgsi olduğunu düşünmüyorum.Ne kadar uyguna ne güzel şeyler oluyor.Sezon sonrası indirimler bile oluyor.Spor giyinebilirsin.Ama her insanın özel günler için kıyafeti olmalı.En azından bir siyah elbise.Bir gömlek bir pantolon.Takıyla veya flarla şıklaştırılabilir.Kadının kendine bakması taraftarıyım.Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?