Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?
Bu arada tek pintiliğim kendimedir . Kendime bir şey alacağıma ya eşime ya da eve bir şey alırım
Kendime özgüvenim var ama etrafımızdaki bayanlar çok şık ben de özgüvenim yüzünden amannn ne giysem gideri var diye fazla özen göstermiyordum ta kiii dün akşama kadar o sözler biraz canımı yaktıTövbe est.
Yeni yeni erkekler çıkıyor sanki. Yeni nesil hormonla mı besleniyor?
Üstüne kıyafet almadın diye gözü dışarı kayar mı adamın ya?
Buraya takılmaktan konunun kalanına odaklanamıyorum, bağışlayın lütfen.
Bu kadar basit kayabiliyorsa o gözler batsın abi.
Kadınlarım, siz de korkmayın bu kadar gözünün kayacağından, zira kayacağı varsa her türlü kayar. Acık özgüven ya.
Feminizm damarım kabardı yeminle.
Kendime özgüvenim var ama etrafımızdaki bayanlar çok şık ben de özgüvenim yüzünden amannn ne giysem gideri var diye fazla özen göstermiyordum ta kiii dün akşama kadar o sözler biraz canımı yaktı
İşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)Tamam borçlar varken tutumlu olunur da kendine hiç bir şey almamak yanlış.
ufak tefek birşeyler almaktan zarar gelmez.
İşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)
İşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)
Matematikçi olunca faiz problemleri gözümün önünden film şeridi gibi geçiyorBen gene ne olursa olsun almadan duramayanlardanım hastalık gibi birşey bende,
arkadaş kendime hiç birşey almıyorum deyince tuhafıma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?