• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam ?

Ben olsam alırdım kendi giyimimden kısmazdım.Çünkü yani o adamında eşini güzel görmek hakkı yani.İlla o kadar kaliteli olması gerekmez.Türk kadınların çoğunda var bu durum; aşırı fedakarlar sonra ne oluyor adam güzel giyinimli süslü kadınlara bakıyor çünkü adamlar görsel varlıklar bakmaktan hoşlanıyorlar.

Sen fedakarlık ediyorsun etmesine de karşılığında işittiğin sözlere bak.

Sadece bir iki dönüşümlü giyebileceğiniz klasik şık şeyler alın.
Tüm gardrobu yenilemeyin tabii ki. Birkaç şık elbise de işinizi görecektir.
Bu arada eşinizin gözü neden kaysın, tarzınız klasik olmadı diye başkasına bakacak hali herhalde yoktur.
Ki bakacak adam siz ne giyerseniz giyin zaten bakar.
Borç harcı sebep ettiğiniz için kendince bozulmuştur belki, hani sizin ihtiyaçlarınıza yetemiyormuş gibi hissetmiştir.

borç varken elbise almama mantığı ile lüks bir restauranta da gitmemeniz lazımdı o zaman..
borcunuz da olsa hayat devam ediyor sizi sıkıntıya sokmayacak şekilde kendinize harcama yapmanız doğal..
"sadece eve ve bana harcar kendine bakmaz cefakar fedakar karım benim" diyen erkek pek yoktur.. sadece "karım kendine bakmıyor" derler.. bu sebepten gözü kayar mı? onu bilemem ama kayacak göz her şekilde yerinde durmaz zaten..
siz de o ve ev kadar önemlisiniz.. kendinizi unutmayın..
Zaten bana süpriz oldu dün akşamki yemek

Sadece bir iki dönüşümlü giyebileceğiniz klasik şık şeyler alın.
Tüm gardrobu yenilemeyin tabii ki. Birkaç şık elbise de işinizi görecektir.
Bu arada eşinizin gözü neden kaysın, tarzınız klasik olmadı diye başkasına bakacak hali herhalde yoktur.
Ki bakacak adam siz ne giyerseniz giyin zaten bakar.
Borç harcı sebep ettiğiniz için kendince bozulmuştur belki, hani sizin ihtiyaçlarınıza yetemiyormuş gibi hissetmiştir.
Aynen öyle beni üzen de bu

Ben olsam alırdım kendi giyimimden kısmazdım.Çünkü yani o adamında eşini güzel görmek hakkı yani.İlla o kadar kaliteli olması gerekmez.Türk kadınların çoğunda var bu durum; aşırı fedakarlar sonra ne oluyor adam güzel giyinimli süslü kadınlara bakıyor çünkü adamlar görsel varlıklar bakmaktan hoşlanıyorlar.
Ben de bundan korkuyorum ya :(

o kartın kemiklerini dahi sıyır kardeşim kocanın terbiyesizliğine müstahak bir iki falan değil dibine dibine vur kostümlerin hadi bakem görem seni:KK50:

Adam ne terbiyesizlik yapmış yahu ben onu anlamadım?
Ne güzel git üstüne başına bi şeyler al demiş. Kartını da vermiş. Hatta kalitelisini al demiş.
Yahu daha ne istiyorsun :)
Alma mı diyeydi. Seni düşünmeye miydi. :)
Git çatır çatır harca bacım :)

Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?
Tabiki giyim çok önemli. Eşiniz demekki dikkat ediyor böyle şeylere. Erkek bu göz bakar nefis akar. Gidin ve yemekte en şık siz olun:KK52:

adam esini şık gormek istedi diye, hemen gozu disari kayacak demek dogru olmaz..
boyle ortamlar icin 1-2 uygun kiyafet bulunsun kosede.. normalde yine spor giyin.. zaten esin kendi talep etmis, hem batmazsiniz iki elbiseyle ;)

İşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)
ya madem al dedi, bi de o kadar ciddi sekilde soyledi, al bi iki takim bsy.. ayakkabiyi uygun renk alirsan bi cok seye uyar zaten.. indirimlerden de kiyafet rahat bulabilirsin ;)

Adam ne terbiyesizlik yapmış yahu ben onu anlamadım?
Ne güzel git üstüne başına bi şeyler al demiş. Kartını da vermiş. Hatta kalitelisini al demiş.
Yahu daha ne istiyorsun :)
Alma mı diyeydi. Seni düşünmeye miydi. :)
Git çatır çatır harca bacım :)
Valla biraz iğneleyerek söyledi zevksizsin filan da dedi :(

Alınma darılma ama bazı kadınlar gerçekten zevksiz. Eşiniz daha çok lüx ortamlarda bulunuyorsa sizi de öyle görmek istiyordur. Siz kredi kartını verip iyisinden al demesi bence çok hoş. Bir tane kaliteli birkaç tane orta fiyatlı elbise alabilirsiniz. Internet üzerinden alışveriş yapın outlet mağazalarda marka ürünler uyguna bulunuyor. Eşinizde beraber bakabilirsiniz evde onun da zevkine uygun olur.

Ayrıca diğerleri çok şık ben ne giysem olur diyorsunuz ya. Bu bile avantaj, yarın ufak bir değişiklik bir kıyafet ya da takı üstünüzde öyle göze batar ki. Herkesten iltifat alırsınız. Hep şık bayanlara göz bir süre sonra alışıyor.

Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?

Siz masraf olarak görüyorsunuz ancak bu bir ihtiyaçtır. Düğün masrafları ödediğinize göre genç çiftsiniz. Bence yerine göre giyinmek lazım. Eşin kızmakla haklı, bir kadın olarak kıyafetilerine önem vermen lazım. Düğün borçları elbette biter ama sizin en güzel zamanlarınız giyinmeden kuşanmadan geçer. Ayrıca ben yerin dibine girecek birşey görmedim. Ne güzel eşiniz kartını size vermiş, belki de kartınızda paranızın olmadığını düşündü. Bence ne kadar borçlu olursanız olun kıyafetinize giyiminize dikkat edin. Eşinizin gözü dışarı kayar mı bilemeyiz ama etrafında ki arkadaşlarının hanımları güzel güzel giyinip kuşanmışken sizi spor kıyafetlerle görmek istemeyebilir. Şöyle yapabilirsiniz, mağazaların indirimlerinden özel günlerde giyeceğiniz bir iki parça kıyafet alıp dolabınıza koyarsanız, böyle günlerde hazırca giyersiniz.

Back
X